Sizi ilgilendirmiyorsa yorum yazmayın kardeşim. ;)
Printable View
Sizi ilgilendirmiyorsa yorum yazmayın kardeşim. ;)
neyse özür dilreim editledim Emre abi yanındayım
eğer ciddi yahudi olduğu için adamı ayrı yargılayan insanlarsanız ne bu ülkede ne de Allahın yarattığı güzel dünyayı hak ediyorsunuz Allah'ın verdiği bir dine mensup kişileri nasıl olurda yahudi diye ayrı yargılarsın... İstersen nefret et ne halt edersen et ama bil ki telafisi olmayan büyük günah işliyorsun bu topic'e yazdıklarınla Omerdinho... Neyse ki çok kişi sana tepki gösterdi de Türkiye'nin hala tam olarak batmadığını görebiliyorum..
Son olarak Omerdinho bir soru sorucam hayatında kaç yahudi tanıdınki tanımadığın kişilerden nefret ediyorsun?
Bu konuyu senle tartışmak isterdim ama bir bu ara kısıtlı internete giriyorum, iki zaten konu 1 saatte kilitlenir...
Yahu adamdan bizene zaten sevmiyordum.:) Ama ben yahudileri sevmem. Bu göstermezki Beckham'a olan sevgim azalmış yükselmiş banane.:)
Konuyu açan suçlu oldu birden.:D
Bu konu hala burdamı, yöneticiler tatil yapıyor herhalde.. :D
Konuyu açan arkadaş bana göre suçlu.. Burası yahudilere karşı olan nefretini gösterebileceği bir yer değil çünkü..
Yazdırıyorlar.:D
Nasıl bu kanıya varıyorsun? Kim demiş Türkiye battı diye. Diğerlerinde haklısın.;)
Neden öyle dedin ki şimdi?:(
Bana kalsa hiçbir yer değil ama neyse...
Sen de ama olayı tamamen alevlendiriyorsun.
ortega da yahudi çıktı zaten.Olabilir önemli olan inancı değil oynadığı futboldur.Yahudileri hiç sevmiyorum ama.
Acaba yabancı forumlarda
"Kanoute Müslüman, Kaka elden gitti :D"
diye konu açılıyor mu diye merak ettim.
Cidden onlar da açmışlar böyle konular. Herkesin ilgisini çekmiş bu konular.
O yüzden millet yorumlarını yazıyor, iyi ya da kötü..
Siz de bunu tartışıyonuz :p
Yahu bize ne Beckham yahudi veya değil niye bu konu bu kadar uzadı... GMA ya gitmesi lazımdı çoktan...
Tamamdır, dün akşamdan beri msni açmadığım için gelen raporları görmedim.
Kimsenin dini bizi ilgilendirmez. Nasıl ki Ribery müslüman oldu konusu kaldırıldıysa bu konu da kaldırılıyor.
Dini yönden tartışmalarınız yeri de burası değildir, sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz ama bunu burada belirtemezsiniz...