serie a çok zevkli özellikle juventus'la. super ligi bir kere oynadım pek sarmadı, laliga çok zor
Printable View
serie a çok zevkli özellikle juventus'la. super ligi bir kere oynadım pek sarmadı, laliga çok zor
seri A tabi ki.orda oynamak başka bi heyecan veriyooo
la ligada real madrid
bundesliga da schalke
serie a da milan yada inter
türkiye liginde FENERBAHÇE
turcell super lig hiç bitmesin TSL TSL
Eger surekli takım değiştirerek oynarsanız her lig çok zevkli ama sabit bir takımla oynarsanız bi kaç sezon sonra çok asırı rakipleriniz kalmıyorlar eski heyecanı da kalmıyor liglerin
ben la liga ditorum ordada dişli rakipler oluyo ve eğer başarılı isen seni transfer etmek isteyen büyük takımlar...
arkadaşlar benim bir sitemim var yaa bu fenerbahçe'den oyunda bile çekiyorum olmazki bukadar sanki oyun bile feneri tutyor yaaa fenere attığım iki golden biri ofsyt oluyor buda beni çok sinirlendiriyor inanın bazen bu yüzden oyunu bile bırakasım geliyor iki golden biri ofsayt olurmu yaa fenere karşı bide başka takımlara olmuyor ama sanki fm yi yapanlar fenerbahçeli gibi geliyor:) ama gerçekten bu böyle devam ederse fenerden şampiyonluğu nasıl alacaz bi sorun daha var oyunu nezman baştan başlamak istesem ilk sene şampiyonluğu hep son maçta veriyorum kime biliyormusunuz fenerbahçeye artık fener kompleksine girdim yaaa haksızmıyım arkadaşlar:) görüşmek üzere iyi fm ler
bundes liga çok zevkli
ben ilk kez oynadım cm 00 dan beri ama bomba gibi çıktı 1. ile 15. arasında 6 puan var yahu süpper oluo
Ben brezilya , İngiltere ,italya , almanya ve türkiye liglerinde oynadım
en zevkli lig Brezilya idi, 3. ligten başlamıştım ondan sonra Seri A İyi bir lig
Almanyada genelde güçlü takımlar yeniyorlar ama fena değil,
İniltere ligide güzel
selamlar