fenerbahçe yi alacaığım..Ve mehmet ve gmkhan'ı kadroya katarım..
Printable View
fenerbahçe yi alacaığım..Ve mehmet ve gmkhan'ı kadroya katarım..
oyun bi çıksın bakalım bide.. yabancıları bakarım duruma göre yerli oyunculardan batuhan, caner ii olursa rıza şen, mehmet topuz, ergün teber
ben alırsam aguero,babel,ribery ve malouda dan birini alırım...
Leandro Lima
Alexander Pato
Gonzalo Castro
David villa eeeeeeeeee barcelonaya da bunlar yeter be kardeşim
jo
kompany
vanden borre
guarin
gyan asamoah
Ratinho'yu alabilirim.Zaten oyuncu alma baya kısıtlandı.Fenerde yabancı çook :)
Nick=Bahaneydi
Alacağı TaKım=LiverpooL
Kaka yı alarak büyük bir sükse YAPMAYI istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
YADA Ronaldinho yu alarak Liverpoolu bütün kıtaya bir kez daha göstermek istiyorummm :)))))) :) :) : ) HEYCAN BASTI
Garay,Volkan Babacan,Guarin,Mokoena(19 yaşında ki),Jose Sosa,Vucinic artık bu takım da hem ligi hem de Avupa da Galatasaray'la destan yazabilicek kalitede
İlk önce yabancıları satın, saonra Jo'yu Mo'yu alırsınız.
benım ılk transferın renato augusto olacak tır
Ben BeŞİktaŞ TaktiĞİme Uymayan Oyuncular Gidecek
Gİdecek Lİstesİ:
Dİatta
Cİsse Belkİ Oynamasina BaĞli Rİco Pasa 2. Yil
Alacaklar:
Daa Bellİ Dİl
Benim alacaım takım FENERBAHÇE olur forvete mido veya palacio alırım çok iyi oyuncular. Edu ve deividi yollarım
Takımım Sakarya olur paramız olmadığı için öncelikle iyi bir fiyatla oyuncu yollarım daha sonra her zaman yaptığım gibi nokta transferler yaparım.
Villa 1 ytl olacak ve forvete yetenekli bi genc alcam sanirim. defansa garayi,sol kanada tuncayi da alirim.oyle gider.
celsinho,renato augusto,fredyy guarin değişmezlerim benim
Galatasaray ı alacam.. eğer gs forvet transfer edemezse steffen iversen i alıcam ;)
oyuna Galatasarayla baslayacagim icin fazla transfere gerek yok aslinda :icon_razz: sol acikta carruscayi oynatacam 2007 de harika bi oyuncu oluyordu insallah burdada aynisi olur.amc de lincilnu kimse kesemez sanirim :icon_biggrin: sol beke larseni alirdim her zaman ama volkan yaman o acigida kapatir sanirim.insallah volkani da iyi yapmislardir. kulup forvete transfer yapacaz diyo ama onlar yapmazsa ben velayi alirim Galatasaraya her zamanki gibi :icon_razz::icon_razz::icon_razz:
Alacağım ilk oyuncu "CHELİTO" delgado........... son 5 oyundaki fiyatı makul en iyi santrafor bir de carlos VELA yı getirebilirsem.... ortasaha defans kale bulunur bunlar bulunmaz fm2007 de öyleydi bakıcaz artık.....
Caner Erkin Caner Altın Mehmet Çakır Torres Beşiktaş'a Alcam.
jo-kompany-borre
alcagım takımı henuz belirlemedim ama buyuk bi takım olur cunku buyuk takımşlar daha buyuk sorumluluk istıyo alacagım oyunculara gelınce
tbikide herseyden onemlisi bir numralı transferim olucak gerci real madride gitti şimdi kaç paraya alıırm bilemem ama marcelo yu almaya calısıcam.bununla beraber savunmanın ortasına tam bi defans adamı andrea barzaglı yı dusunuyorum.forvete ı**uinta gelse guzel olur ama işte umarım fm 2008 de su orta duzeyli takımlara oyunların gelmemesi gibi olan davranısları kaldırırlar.
Parayı biriktirip Süper bi adam alacağım ve "shirt sales BOOSTED by big~name signing"
yapacağım yani forma satışlarını patlatacağım
şimdiden bişey yazmak yanlış olur ama fatih tekkeyi fenerbahce o gune kadar alamazsa ben alıcam fenerbahceye:)fm 07de kezman la ikisi cok iii oynuordu.alex i münih kapmıstı 10 milyon sterline:)ben daha cok ortasahada savasan appi ve marco gibi oyuncuları tercih ediorum.ama eminim ki zico dan daha iii yöneticem:)
anderson'u kesin alırım diğerlerine de bakarız artık oyun çıkınca
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca drenthe'yi de alırım büyük ihtimalle :)
ilk olarak italyan golcu quagliarella yi almaya calisicam...
ben büyük bir ihtimalle man city olurum ve huntelaar ı takıma kazandırmaya çalışırım.. gol makinesi ne de olsa :9
Milan´da Lenny - Renato Augusto - Pato ücgenini kurmaya calısırım. Pato geldi zaten, Lenny ile Renato icin cabalarım.
benim tim cahill olacak m.cityi alıcam
Valla oyunu gormeden bişey diyemem ama Pato vazgeçilmez olacaktır:)