1-0 Fenerbahçe alır...
Printable View
1-0 Fenerbahçe alır...
Beraberlik yüksek ihtimal..
İstanbul B. B.-Fenerbahçe biletleri!
Birinci Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe arasında 10 Ağustos Cuma günü yapılacak maçın biletleri satışa çıktı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak 2007-2008 sezonunun açılış maçı için Biletix'ten satılan biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle:
Güney kale arkası: 20 YTL
Doğu kapalı tribün: 40 YTL
Batı numaralı tribün: 75 YTL
06.08.2007
Kaynak : AA
Fenerbahçe'nin zorlanmadan kazanacağını tahmin ediyorum.İBB'ye yazık olmuş.Daha ilk maçında moralsiz başlayacaklar.Ancak sonuçda top yuvarlak...
Fenerbahçe maçı fazla ciddiye almayacaktır bu yüzden puan kaybı olursa kimse şaşırmasın
4-1 Fenerbahçe alır bu maçı.
Fener için kolay mac olcagını zannetmıyorum fakat yener...
İlk maçımızda Fenerium ve FB Kart standları olacak
07 Ağustos 2007 Salı
10 Ağustos'ta Olimpiyat Stadı'nda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi- Fenerbahçe maçında Fenerium reyonları da hazır bulunacak. Taraftarlarımız Fenerium lisanslı ürünlerini stat içerisinde ve çevresinde kurulacak mobil Fenerium reyonlarından alabilecekler. Fenerium reyonlarının yanı sıra belirlenmiş alanlarda Fenerbahçe Kart standları da kurulacak. Kurulan Fenerbahçe Kart standları ile taraftarlarımızın kart işlemleri yapılacak ve anında kendilerine teslim edilecek.
Maçın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda olacağını da düşünürsek, Fenerbahçe'nin epeyce bir taraftar desteği olacaktır, bilet fiyatlarının da ucuz olması bu desteği artıracaktır.
Fenerbahçe taraftarını da arkasına alarak tam kadro olarak çıkacağını maçtan 3 puanla ayrılacaktır diye düşünüyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye iyi transferler yapsa da, kadrosu oturmamış, yeni bir takım görünümü çizecektir. Fenerbahçe'nin lige iyi bir başlangıç yapması için mutlaka bu maçı kazanması gerekmektedir. Ligin ilk maçı olması da ayrı bir zevk ve heyecan olsa gerek.
Bir terslik olmazsa rahat alırız...
6-1 kazanırız....ulusoy istifaa:D:D:D:D:D
5-1 fenerbahçe kazanır
Ben b.şehir'den bir süpriz bekliyorum.
Gerçekçi olmak gerekirse FB kazanır ama Büyükşehiride yabana atmamak lazım :)
F.Bahçe'de lig mesaisi
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra'da gerçekleştirilen akşam antrenmanında sarı-lacivertliler, 2 grup halinde çalıştı.
Isınma çalışmalarının ardından antrenör Edu, savunma oyuncularına özel bir çalışma uygularken, Zico da orta alan ve forvet oyuncularına şut çalışmaları yaptırdı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, takım halinde tempolu koşularla sona erdi.
Üst adalesinde ağrı olduğu bildirilen Alex, hafif sakatlığı bulunan Semih ve Onur tesislerdeki salonda çalışırlarken, Lugano, Appiah ve Güven ise çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Yasin de bugünden itibaren takımla çalışmalara başladı.
Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını, yarın yapacakları antrenmanla sürdürecek.
-SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ FUTBOLCULARLA BULUŞTU-
Balıkesir ve Edremit'ten gelen Fenerbahçe Spor Okulu öğrencileri, antrenman sonunda teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi.
Antrenmanı izleyen, çalışmanın sonunda da saha içinde teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelen spor okulu öğrencileri büyük bir sevinç yaşadı.
Zico ve futbolculara baklava sunan öğrenciler, Brezilyalı çalıştırıcıya çiçek verdi.
07.08.2007
Kaynak : AA
Açılış maçını Bülent Yıldırım yönetecek
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun açılış maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 10 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşmada Yıldırım'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi M. Fatih Gökçe olacak.
TFF
Ligin ilk maçı olması nedeni ile Fenerbahçe'de puan kaybı olma ihtimalı var; lakin nasıl başlarsa öyle gider anlayışı ile hareket ederlerse Fenerbahçe kazanmasını bilecektir.
2-0 lık bir galibiyet bekliyorum.
Fenerbahçe rahat alır, farka bile gider.
Tamam Büyükşehir Belediye yeni yükseldi ama geçen seneki takımı bozmadılar ve takviye yaptılar bizle oynasalardı yine aynı şeyi söylerdim.
kac kisi buyuksehir in macini izledide fark atariz falan diyor .... anlamiyorum ...
Genel olarak lige pek iyi başlamıyoruz.Umarım bu sene farklı olur.
Bu sene kolay takım kesinlikle yok ama yine de Fenerbahçem alır.