3-1 alırız..
Printable View
3-1 alırız..
Beşiktaş, takım düzenini Süper Kupa maçında izlediğim kadarı ile oturtmuş.Teknik Direktörde zaten malum çok iyi birisi olan Ertuğrul Hoca.Ancak Konyaspor'da sürprize oynayan bir taraf.Büyük bir ihtimalle beraberlik kokusu alıyorum...
Bu sezon inönüde kolay kolay puan vermeyiz.Bu maçıda sorunsuz atlatacagımızı düşünüyorum...
Takım ne kadar yorgun olursa olsun kadromuz eskisi gibi degil cok alternatifimiz var kadroda her turlu yeneriz...
Yorgunluk falan anlamam ben , çıkıp oynayacaksın kardeşim...
Konyaspor Alacak Maci İnÖnÜ Susacak Necayi İzlİyecek
neca Neca Neca Fernandes Neca
Kazanacağımızı düşünüyorum.
bence besiktas rahat kazanir
Fenerbahçe maçında ki performansı sergilersek bu maçı rahat alırız....
Bana göre de tek sorun yaratabilecek isim Fernandes Neca, ayrıca bende çok koyu bir NECA hayranıyımdır :)
Yine de Kartal'ım bu maçı alacak.
Ertuğrul hoca Tigana gibi değil.Türkiye ligini daha iyi tanıyor.Neca'ya önlem alıp durdurtacaktır.
Bu Neca feci derecede itici bir tip yahu.
Rahat aliriz. En asagi 2 fark.
ertugrul saglam iyi bir besiktas kurmus :)
Yedek takımdan bile neredeyse 11 çıkar hemde süper lig düzeyinde.
Beşiktaş 2-0 veya 3-0 alacak.Her maç olduğu gibi bu maç da Yeni Açık tribünündeyim eğer gelecek varsa bana ö.m atabilir.
Takımıma güvenim sonsuz, maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. İnşallah farklı kazanırız.
Zor olacak ama Beşiktaş'ın olacak...
Dünkü futboL umut verici.Eğer böyLe oynamaya devam edersek kazanırız diye düşünüyorum.YorgunLuk feLan da bahane ediLmemeLi biz Beşiktaş isek bizim bahanemiz oLamaz.Lige iyi bir başLangıç yapmak zorundayız ve başLayacağımızı düşünüyorum.
Rahat kazanıcaz kimsenin süphesi olmasın.
ibo uzulmezin cezasindan dolayi tello sol beke gecebilir
tellonun yerinede aydin karabulut oynar
delgadonun yerinede rico oynar...
tahmini kadrom;
-------------hakan(rustu)------------------
--serdar-----toraman----baki--------tello
---serdar ozkan--koray--cisse--aydin(ibo akin)
--------------------rico------------------
----------------bobo---------------------
:0:
Bence Baki'nin yerine İbrahim kaş devam eder.Belki Diatta oynar:p
Rahat oynayacağımızı sanmıyorum ama yeneriz gibi geliyor.Bende hazır İstanbul'dayken maça gidicem.:D
Baki nin oynayacağını sanmıyorum... İ.Kaş oynar 11'de...
Baki belki sola gecer...
baki sola geçerse geçen seneki talihsizlikler başlar....
Allah korusun valla.O adam yakışmıyo beşiktaşa ya.Ben neden tutuyolar anlamıyorum.Bir yığın alternatif var onun yerine.Yani aslında o alternatif ama...İbrahim kaş iyi müdahaleler yapıyo.Bence zan'ıda geçecek.
Baki sola koymasınlar.Tello geçsin oraya.Baki'ye bu kadroda yer yok:)
Koray sherrif maçLarında ki ve süper kupada ki performansı iLe bu sezon biraz formayı zor bırakacak.O yüzden de ErtuğruL hocanın pLanLarı da biraz bozuLdu.Onun düşündüğü de tam senin düşündüğün gibiydi şemsicim ama korayın iyi performansı bu taktik anLayışının değişmeyeceğini gösteriyor.Rico ya yedek başLar yada iLk 50-60 dakika oynar.Bu sezon Rico ve DeLgado yu pek yan yana göremeyeceğiz sanırım.
Evet Koray'ın performansı taktiği değiştirebilir Hayrettin abi.Ama gol lazım olduğunda Rico yerine girebilir.Ya da ilerleyen dakikalarda Delgado-Rico değişikliği olabilir.