İlhan Özbay mı ?
İlhan Özbay mı ?
İlhan atmış.
İlhan Özbay gimedi mi yahu?
Ilhan Özbay galiba. helal bee Eryicese
bide bunlarda ilkan vardı
o transfer oldumu ?
bu arada helal erciyese
maçtan 2 resim burda arkdşlar http://www.sport5.co.il/Articles/Article.401.24127.html
Aslanlarım atmış 1-0 yeniyoruz..
Vay be süpersiniz.:)
1-1 oldu arkadaşlar ne yazık ki.
1-1'de avantajdır hatta 2-1'de ama 2 fark yememek gerek..
daha maç bitmedi eğer bu skorla oradan dönersek bizim için çok iyi olur.
1-1 yada 2-1 yenilse dahi büyük avantaj olur..zaten 2.golü atarsa tadından yenmez.:)
erciyesten gol beklemezdim :) böle biterse çok iyi olur
helal olsun Erciyes 1-1...
Böyle biterse turu geçebiliriz:)
1-1'lik skor büyük bir avantaj.Gol olmassa başka bu işi Erciyes'te bitirir,turu geçeriz diye düşünüyorum.
harikasın erciyes...
Erciyes çok iyi bir sonuç aldı.Bu kapasiteyle gerçekten helal olsun...
Kayseri'de yenip işi bitiririz:)
Kayseride seyirci baskısı cok önemli:)
"Bu takıma inanıyorum" diye söylemiştim.Helal olsun Eerciyes.Süper skor..
Süper sonuç Erciyes için değil tüm deplasmanlar için umarım 4 takımla katılacağız kupalara.
Erciyes'e helal olsun. Eğer kendi evimimizde golsüz berabere bittirsek turu geçiyoruz. Umarım bunu başarırız. Erciyes bunu başarabilecek bir takım. Turu seyircimiz ile birlikte alacağız. 2. Ligden gönderdiğimiz bir takımla tarih yazacağız.
Vallaha tebrikler Erciyesspor'a Helal olsun ;;) İçime doğdu turu geçcek Erciyes...
2günde yaptımız 4maçıda kaybetmedik... İnş... Erciyes Kayseri de kazanıp yoluna dvm edicektir yahu UEFA da acaip yankı bulur Erciyes in tur atlaması...
Tebrikler Erciyes. 2. ligde olmasına rağmen,yıldızlarını kaybetmesine rağmen yüreklerini kaybetmemişler. Helal olsun.
Helal olsun Erciyesspor.Insallah turu gecer de ülke puanina katkida bulunur,kendilerinin 2.ligde olmasina ragmen Avrupa`da basarili olabileceklerini herkese gösterirler:)
Çok güzel skor.İnşAllah burada turu alacak skoru elde ederiz.
Bravo..İkinci maç daha iyi oluruz inş.