Her şeye rağmen kazanırız...
Printable View
Her şeye rağmen kazanırız...
Şakacı çocuk seni.. Biz her maça 3 puan için çıkarız, kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz galiba..Quote:
gs beraberlik dahi alırsa buna çok sevinecek.
gs yenerse tabiki tebrik ederiz. siz Bursaspor'u izlediniz mi ki? Neye göre konuşuyorsunuz. Ben gs yi defalarca izledim. taraflı istanbul medyasında hergün izliyoruz zaten. ama siz Bursaspor'u izlemeden fark atmaktan dahi bahsedenler olmuş. ben diyorum ki yarın işiniz çok zor. kazanamazsınız da demiyorum. kazanırsanız, hatta berabere kalırsanız buna da sevineceksiniz.
benim Bursaspor hakkında da bilgim var Gs hakkında da bilgim var. Ama daha Bursaspor'u görmeden fark olacağını kesin bir dille söyleyenler var. Yenerseniz tebrikler.
Birde "kiminle dans ediyorsunuz" denmiş havalı ve küçümseyici bir tavırla. Yarın zannettiğiniz gibi kolay olmayacak !
Sizin de karşınızda BURSASPOR var yalan mı?
yok tabi biri semt takımı biri şehir takımı :)
yahu arkadaşlar benim anlatmak istediği ya anlamadınız ya da ben anlatamadım. Ben sidik yarıştırmıyorum.
Bazı arkadaşlar Bursaspor'a fark atarız, rahat yeneriz demiş. Ben de diyorum ki yarın işiniz zor.
Yenemezsiniz de demiyorum. Yenersiniz ama tüm samimyetimle söylüyorum dalga da geçmiyorum, sidikte yarıştırmıyorum, yarın çok zor bir maçınız olacak bunu söylüyorum.
Bjk maçları gibi olacagını sanmıyorum, biz ne taraftar baskıları gördük,zor bir maç olacagı kesin,genellemeye bakarsan her maç zordur,belki rahat 3 puan alamayız ama berabere de kalmayız sanırım (yenilmekten hiç bahsetmiyorum bile..)
Benim de aklımdan hiç yenilmek geçmiyor ben takımıma güveniyorum.
Benim kimseyi küçümsediğim yok, eksiklerimiz var hemde önemli eksikler.. Zaten futbol üç ihtimalli bir oyun..
Senin kullandığın beraberliğe bile sevinirsiniz lafı saçmaydı, biz Galatasarayız 3 puan için oynarız.. Beraberlik bizi mutlu etmez, ayrıca Bursadan çekinmemizi gerektirecek birşey yok ortada..
Yıl 2005 açılış maçı
Bursaspor:2- Galatasaray:0
Yıl 2006 açılış maçı
Bursaspor:3-Galatasaray:2
Geçen sezon Bursadaki maç
Bursaspor:2-Galatasaray:0
Biraz daha eskiye gidersek
Galatasaray darmadağın: 5-0
Maç boyunca Galatasaray kalesinde etkili olan Bursaspor, hızlı hücumlarla sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
Yeşil beyazlı takımın golcü futbolcuları Okan ve Murat Sözkesen, Galatasaray filelerini ikişer kez havalandırdı.
Bursa
NTV-MSNBC
2 Kasım— Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor ile deplasmdan karşılaşan Galatasaray, sahadan 5-0 yenik ayrıldı. Yeşil beyazlı takımın golleri, 13. dakikada serbest vuruştan Ömer, 34 ile 75 dakikalarda Murat Sözkesen ve 57 ile 90. dakikalarda Okan’dan geldi. Bursaspor aldığı bu farklı galibiyetle, Galatasaray’ın Süper Lig’deki yenilmezlik unvanına da son vermiş oldu.
Yani beyler fazla küçümsemiyormusunuz Bursaspor anadolunun en önemli klüplerindendir.Türkcell Süper Ligde bir tek Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş yok oynadığınız takım Galatasaray diye hatırlatmanıza gerek yok ne yani bu takımla oynuyoruz yenilmemiz mi lazım?Tamam Türkiyenin en büyük klübüdür(Bana göre) ama bu Galatasaraya özel bir şey yüklemiyor.
Pazar akşamı görüşürüz.Bakalım fark atarız diyenler neler yapacak?
Not:İki takım arasında kim hakederse o kazansın Galatasaray yenebilirde yenilebilirde ama takımımıza güveniyoruz bundan sonra Bursaya gelen her takım korkarak gelecek bu sadece bir başlangıç olacak....
Not2:Tarihlerde ufak yanlışlıklar olabilir....
Bursaspordan her zaman çekinmişimdir ama rahat kazanacağımızı düşünüyorm 2-0 olabilir ;;) Lincoln ve Linderoth'un olmaması kötü ama Arda ve Mehmet Güven onların yokluklarını hissettirmeyecektir ;;) Bakalım Cihan nasıl oynayacak ya da oynayacakmı??:)
Lincoln ve Linderoth önemli kayıplar orta sahanın yarısı eğer Bülent Hoca Erciyes'teki disiplini burdada sağlamışsa beraberlik çıkartabilir.
Bursaspor bu maci alir, Bülent hoca GS'ye bir darbeyide Bursa'yla vurur.
Burasi karismis yine arkadaslar biraz daha sakin lutfun yok su takim var karsinda yok bu takim sahaya cikip oynayacak sizler degilsiniz hic birseyin garantisi yoktur bekleyip gorecegiz kimin kacanacagini.
Ayrica ceza maddesi ''Konudan saparak kişisel tartışmaya giremezsiniz'' hatirlatmakta fayda var.
Haydi BursaSpor...
valla Bulent Korkmaz dan korkuyorum..
Gecen sezon bizi rahat birakmamisti
Tek umudumuz Bülent hoca.:D Bülent hoca Gs'yi sever.
Biraz daha konuşun..
Maça 18 saat 57 dakika kaldı beyler..
Gs bir iki oyuncusunun eksigiyle kaybedecek bi takım degil..takımı takım yapan takımın kazandıgı ruhtur..ve bence Gs bu ruhu kazanma yolunda ilerliyor..
anti Gs arkadaslar yorumlara devam edin..en iyi cevabı sahada alacaksınz ;)
inşallah 2de 2 yapacağız..yapamasak da canımız sağolsun..eğer yenersek bu kadar insanı hayal kırıklığına uğratmak güzel olur ;)
Ondan sonra forumun bu başlığını bahaneler kaplamaya başlar Mahmut abi..:)
Yani yanlış anlama olmasın.Sonuçta rakibiz ve sizin yenilmeniz bizim işimize geliyor.Darılmaca gücenmece olmasın.:)