eray ve yücel gelmem için msnde birbirine girdi :D
geliyorum bende
Printable View
eray ve yücel gelmem için msnde birbirine girdi :D
geliyorum bende
Akşam üstü kesin kararımı vericem %45 gelicem yani 21 in de sınavım var iyi geçerse ertesi gün gelicem
en doldurdum eren.eray bey uzatmaları oynuyor du bakalım=)
Şimdi şartları araştırıyorum.Eğer burdan İstanbul'a gidenlerle ordan buraya geleceklerin zamanını tutturabilirsem bende gelebilirim. :D Ne de olsa beleş olacak,öbür türlü en azından birini tutturmadan gelmem zor 25-25 toplam da 50 lira yapıyor,çok para abi öğrenci adamım ben :D
Birde bu Taksim'le Ali Sami Yen arası ne kadar fazla uzak değil benim bildiğim değil mi?
Neyse en geç cumartesiye kadar haber veririm bende..
Bu arada maç kaça kadarmış bilen var mı?
O gün işi olmayan arkadaşlarla günüdzden buluşulup bişeyler yapılabilir aslında...
rahat gelirsin...hatta beraber geliriz bak...normalde expresse biniyorum ben ama normale binerim avcılardan geçerken seni atarım...avcıların tam olarak neresinde?
Cuma gece yarısına kadar kesin gelecek arkadaşlar haber versinler ona göre Cumartesi günü biletleri alalım.
Bilet konusuna gelince, biletleri kendi almak isteyen arkadaşlar Numaralı tribününe alsınlar, almayacak veya almaya üşünene (bknz: nekop) arkadaşlar ise lütfen buraya yazsınlar ona göre biz gidip onların yerinede biletleri alacağız.
Dediğim gibi bilet alırken Numaralı tribününe alın, maç saat 20.00'da başlıyor, maçtan 1 saat önce 19.00'da Galatasaray Mega Store'un önünde olunuz, yeni gelen arkadaşlara ben telefon numaramı vereceğim.
Başka bişi yok sanırım, burdan comandante'ye selamlarımı sunuyorum, kendini bu kadar zorlama anladın sen onu =)
eraydengiz e sevgilerle...
atarım işte olum sallıcam camdan seni=)
özkan abinde avcılarda da niresinde onu bilmiyorum işte=) yani sorun şu sen o saatte köprünün ordan eve rahat gidebilir misin? ambarlı falan tarafındaysa minibüsle gidersin de denizköşklerde falansa sorun olur.o yüzden diyorum...
Ambarlı'nın oralar.Camdan girişte sorun çıkmaz mı :D
özkanlarlarlarlarlarda geliyorlarlarlarlarmış
çok ısrar etti eray abi gözünün yağında yumurta yapim benide yaz o listeye kulun die devam ederken baktım yalvarıyo adını yazdım..
aygün yol arkadaşın da var=) beraber döneriz hepbirlik...
Haydi TSİ kaçmaz böyle bir olay yok mu daha gelicek maşallah herkes buluşma olsada görüşsek diyor buluşma oluncada gelmiyor.
Erdem abi gelir.Emre abi gelmez.:)
Eray Dengiz - Eray
comandante - Yücel
nekop - Serhat
fatih akin - Akın
inorax - Emre
EreN - Eren
Toze - Özkan
bu isimler kesin geliyor mu? biletleri kendiniz alabilirseniz alın, bilet için NUMARALI tribününe alın, aldıktan sonra burada bize haber verin, biletini alamayacak olan arkadaşlar buraya yazsınlar (lütfen alamayacaklar yazsınlar, alma durumu olupta üşengeçliğinden almamazlık yapmayın) yücel arkadaşımız alamayanlar için biletleri alacakmış. :D
canım banada alırsan sevinirim malum hafta sonu yokum ben :D
Bana bilet almayın %25 lik bir gelememe ihtimalim var o ihtimal kalktıgı zaman ben alırım bileti...
beyler...4 bilet alıyorum...
eraya erene aydın abiye bana...aydın abinin gelmeme durumu var.o gelmezse bir bilet açıkta kalıyo...