Bence bu yazılanlar arasında en işe yarar olanı bu olmuş.Bu konuda gerçekten tebrik ediyorum BJK'yi..:D
Printable View
Bence bu yazılanlar arasında en işe yarar olanı bu olmuş.Bu konuda gerçekten tebrik ediyorum BJK'yi..:D
İlk mi oluyor bu ?Quote:
41 Turkiye'nin en zengin tesislerine sahip kulubu
En iyi alt yapı Galatasarayda, bu madde 1903 yılından kalma herhalde..Quote:
44 Altyapisindan futbolcu yetistiren tek kulup
Yalan..Quote:
46 Uc buyukler arasinda en fazla kupayi elinde bulunduran kulup
Beşiktaş'ın ilk kurulan Türk takımı dışında başka bir ilki var mı bilmiyorum.
Müze açıyorlar hayırlı olsun ama Fenerbahçe müzesi 2 sezondur ücretsiz olarak gezilebiliyor.
Kalkıpta bu konu içinde "ilklerimizi" yazacak değilim.Kusura bakmayın, isteyen araştırır bulur..
Ayrıca Burak'ın belirttiği maddelerin hangisi doğru?
Yalanın babası Fıratcım, bizzat saydık zamanında.. Her türlü resmi kupadan toplam olarak en fazla biz de var.. Lig en çok Fenerbahçede, bizim bir eksiğimiz var.. Türkiye kupası, Cumhurbaşkanlığında açık ara üstünüz.. Bu koyulan yazıdaki bir çok madde saçma, sanıyorum düzenlenme tarihi bayağı eski..
KUPA TABLOSU
Galatasaray 59
Fenerbahçe 48
Beşiktaş 45
Trabzon 25
En azından fikir edinmiş olursunuz..
KAZANDIĞI KUPALAR
SÜPER KUPA 1
UEFA KUPASI 1
SÜPER LİG 16
TÜRKİYE KUPASI 14
CUM.BAŞ. 10
BAŞBAKANLIK 5
TSYD 12
Netten baktım Galatasaray'ın 363 ilki var.Hangileri doğru bilemem am abilip bilmedende en çok ilk bizim denilmez..
Yaf herşeyi tartışmaya çevirmesek.Bırakın da bir konu da rahat rahat kLübümüz hakkında görüşLerimizi beLirteLim.Bu ne ya.
Abartı olayına ilk girenler Beşiktaş taraftarlarıydı.Ama her ne olursa gerçeği öğrenmek herkesin hakkı..
Asılsız şeyler konulduğu zaman ister istemez tartışma çıkabiliyor..
Neyse yaa konu uzamasın arkadaşlar.Konu en çok ilk kimde değil.
İlk Kurulan takım biziz,Armasında Türk Bayrağı olan ilk takımız... İlk 100.Yılını kutlayan Türk takımıyız...
Kupa olayını bilmiyorumda olay fazlalık değil ilkler msla ilk Türkiye Süper Kupasınıda biz aldık...:)
Sizde inanmıyorsanız kendi rekorLarınızı iLkLerinizi açın o zaman.GeLip burda ağız tadı iLe yorum yapıcaz insanı bozmayın ..
İlklerden bahsediyorsunuzda niye hep Futboldan bahsediyorsunuz. Türkiyede o kadar spor dalı varki bunu bütün spor dallarına uygun olarak bahsedin.
Ayrıca 15 tane şampiyonluk almak ilk değildir. O kupayı ilk kazanan olmak ilktir.
Türkiye Ligini lk kazanan Fenerbahçe.
Türkiye Kupasını ilk kazanan Galatasaray.
Görüldüğü gibi Beşiktaş'ın Futbol'da sportif olarak ilk bir başarısı yok. Diğer spor dallarına bakmadığım için bilgi veremeyeceğim.
Bizim şov yapma amacımız yok, yanlışı düzeltiyoruz sadece..
Türkiye Süper Kupasınıda ilk biz kazandık...
Neyse ya bir konuyu daha adam gibi tartışamadan kiLit yiyip bakmakLa yetinicez.ArkadaşLar sağoLsun.
Süper Kupa önceden Cumhurbaşkanlığı Kupası olarak yapılıyordu. O yüzden o kupayı ilk kazanan G.Saraydır.
Buyrun kanıtı:
http://www.turkfutbolu.net/turkiyeku...nlikkupasi.htm
NOT: Kupanın ismi sürekli değişmektedir.
Türkiye Süper Kupası
Düzenleme Tarihi 2006
İlk Şampiyon Beşiktaş
Cumhurbaşkanlığı Kupasıının arkasına yazmıyolar...Boşuna mı yapıyolar yani bu organizasyonu... Ona bakarsan İlk şampiyon FB demişsin lig de daha öncede başka bir şeydi yani 1959 kuruldu lig takımlarımız 50sene boşta durmadı heralde aralrında yine lig vardı orda ilk şampiyon kimdi acaba...
Hay elimi eşek arısı soksaydıda yazmasaydım o kelimeyi.
Anlaşıldı hala aynı tas aynı hamam devam ediyor herkes. Az kaldı arkadaşlar biraz sabredin OKUR & YAZAR sistemine geçileceği zaman bizler konuları baltalayıp, her konuda tartışma çıkaranların isimlerini adminlere bildireceğiz. O zaman güzel üslup ve anlayışla yorum yapanlar kendi aralarında güzelce tartışırken şu fanatiklik yapan arkadaşlar sadece yazılanları okumakla yetinecek. :) Düzeyli tartışmaların yaşanacağı günler yakındır merak etmeyin... ;;)