Nowitzki olduğu sürece ÇEkler alır.
Printable View
Nowitzki olduğu sürece ÇEkler alır.
Aygün bu nasıl bir yorum anlamadım?Now Almanya'da oynuyor :zuhaha
Aygün, Dirk Nowitski Almanya'da oynuyor.Ezbere yorum yapmayalım ;;)
Bu arada Skor 27-23 Çek Cumhuriyeti önde, 23 Alman sayısının da 14'ü Nowitzki'den.
Murat abi'me katılıyorum Aygün ezbere yorum yapma.
Ayrıca Çek iyi başladı ya.Hayırlısı
Çekler iyi gidiyor.
Çek Cumhuriyeti - Almanya maçında 2. Yarı Başlıyor..
Çekler 31 - 25 önde..
Cenk'tende faydalanabiliriz savunmada
Ve Çek Cumhuriyeti - Almanya Maçı 74 - 74 Bitti
Maç Uzatlamalara Gidiyor..
Litvanyayı yenip iyi bir hava yakalarsak nagmalup cıkarız.....
Dünya sampiyonasında ersen parladı bu turnuvadada bir oyuncumuz parlarsa cosarız.Okur insallah patlama yapar:)
Vaybe cekler pes etmiyor.....
Ve Uzatmalara Giden zorlu karşılaşmayı Almanya 83 - 78 kazanıyor..
Almaya 83-78 yendi.
litvanya zor bir ekip ama kazanacagımızı dusunuyorum yetr ki jasikevicius iyi tutalım.. ayrıca gruptan cıkarız..
Maç ertelendi 15 dk.
Memo,Ermal,Hidayet,Ersan,Engin ilk 5 imiz.
Çok az kaldı maça ben yavaş yavaş T.v'ye yöneliyim :)
Hedo 3 ledi:(.Süper savunma yapıyoruz.
Hido batırdı takımı:mad:
Ilk Çeyrekte Çok Fazla Faul Yaptık faulleri azaltmamız lazım..
Off off durmadan üçlük atıo bizimkiler Ermal'a falan gıcık oldum ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off böle oynarsak 30 sayı farkla biter bu mac.
2. Çeyrek çok kötü oynadık sırf üçlük atmaya çalışıyoruz ve isabet bulamıyoruz :(... Umarım düzeliriz..
Bu mac en az 30 sayı farkla biter.Hido falan bu takımın kimyasını bozmus bence:mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Hido def olsun gitsin ya nefret edıyorum bu adamdan batırıyor takımı ya:mad::mad:
Almanya uzatmada güldü
İspanya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası C Grubu açılış maçında Almanya - Çek Cumhuriyeti'ni uzatmalar sonunda 83-78 mağlup etti.A Milli Takımımızın da bulunduğu C Grubu'nda oynanan maçta Nowitzki'li Almanya, çok zorlandığı maçı zor da olsa kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı. Turnuvanın MVP adaylarından Dirk Nowitzki attığı 35 sayı, 11 ribauntla maça damgasını vurarak galibiyeti getiren isim oldu. Alman yıldız iki sayılık atışlarda %52, üç sayılık atışlarda da %33'le oynadı. Çek Cumhuriyeti'nde ise Jiri Welsch'in 22 sayısı mağlubiyete engel olamadı.
Bu gruptaki diğer maçta Milli Takımımız saat 21.45'te Litvanya ile karşılaşacak.
A GRUBU
A Grubu'nda oynanan maçta ise Rusya - Sırbistan'ı 73-65 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı. 4 grup içinde en zor grup olarak adlandırılan A Grubu'ndaki dev mücadelede, Andrei Kirilenko 24 sayıyla Rusya'nın en skorer ismi olurken Sırbistan'da da Gurovic 24 sayı kaydetti.
03.09.2007
Kaynak: Sporx.com
Çok kötü hucüm diye birşey yapmıyoruz herkes kafasına göre üçlük yolluyor.
Şu kadroda neden Kerem Tunçeri ve ya Tutku Açık olmaz anlamıyorum.Hakan batırıyor takımı:mad::mad:
17 sayı farkla yenildik
Yazıklar Olsun bu takıma!!!!!Bu takımdan hiç bişey olmaz!!!!.Sonuncu oluruz biz!!!.Hem Almanya hem de Çekler fark atar bize!!!!
Şu takıma almassın Kerem Tunçeri,Tutku Açık gibi adamları sonrada Jasikevicius parcalr seni:mad
Çok kötü oyunumuzun karşılığında çok kötü sonuç aldık. Oyuncularımızın sırf 3'lükten sayı bulma hevesini anlayamadım.. Hep böyle gitmez umarım.