Tebrikler. Gerçekten helal olsun Kral'a. Bence bu rekorunu daha da üstlere taşıyacak. ;;)
Printable View
Tebrikler. Gerçekten helal olsun Kral'a. Bence bu rekorunu daha da üstlere taşıyacak. ;;)
Tek kelimeyle KRAL
KRAL HAKAN GERİSİ YALAN.....
http://img527.imageshack.us/img527/1...1830103ko1.jpg
şimdi keyfin yerine geldi mi hakan :) şimdi futbolu bırak futbolu bırakmaya da gençlere yer aç milli takımda :) bak ersen martin ispanyaya gitti
Hakan bu sene futbolu bırakmaz...Cok iyi top oynuyor bunu kabullenin sahada cok mücadele ediyor..Defansa gelip top kapıyor pres yapıyor..Paslar,Verkçlar yapıyor sadece tek vurusu iyi degil..
Hakan büyüklerimin kararına göre bırakırım falan diyor:)
Bu sene en formda oyuncularımızdan birisi Hakan.Böyle devam edecek gibi görünüyor.:)
Macları canlı izlemeden hemen bıraksın demeyin evet milli takımda oynamayabilir ama Bu sene en formda oyuncu karan gezerken o yerde sahadabasmadık yer bırakmıyor lincoln ü sahada rahatlatan hakan..
Tebrikler Hakan Sukur.
Cok iyi bir futbolcu yaptiklari ortada ama sezon sonu birakmali.
zaten kimse karisamaz futbolu birakmasina istese gider katar da oynar catir catir da para kazanir...
"İnsanlardaki ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur."
Albert Einstein
Tebrikler Hakan Şükür.
Bu rekoru bir daha kıran olmaz sanırsam.Şimdikilere bakıyorum devamlı oynarsa bir Batuhan Karadeniz kırabilir belki
Bu Sene 6 Macta 4 GoL Attı Su Ana Kdr Gecen Sene 26'da 4
Hakan BoLe Oynamaya Dvm Etsin 45 Yasında Bıraksın :) Koprıvnıca Macındakı GoLu HeLe
Takımın En İiLerinden OzeLLikLe LıncoLn'Le Uyumu PasLaşmaLarı Harıka
Yasayan Efsane.Dunya Markası.KraL Yani
Onu AnLatmaya KeLımeLer Yetmez
Her Zmn Çok Yakın Akrabamdan Biri Gıbı Sevmısımdır :)
Tebrikler Kral...
Yerin hayatta dolmaz...
Kim attı kral attıı... :)
Turkiyeye gelmis gecmis en iyi forvet oldugunu tescilledi.
Kraldan ben daha cok gol bekliyorum, seneye de katar veya baska bi arap ulkesine gidip orda devam etmesini isterim.
Hakan geçen maç taa defansa gelip top bile almıştı rakip takımdan.
Umarım bu sene bırakmaz.
Hakan Şükür, çok formda şu anda.Eski günlerindeki gibi, çok koşuyor, basıyor, top kapmak için geri geliyor.Bu sezon böyle devam ederse, bırakacağını zannetmiyorum, bırakmaz da..
Tanju Çolak 252 maçta 240 gol kaydetti.
Hakan Şükür 464 maç 241 gol
Benim gönlümde yatan gerçek kral hala Tanjudur. Lütfen tartışma çıkarmayalım.
Tanju'da bir galatasaray'lıdır ve gerçek kral hala Tanju Çolak'tır . Bunuda
istatistiklerde çok net görüyoruz.
Tanju Çolak, çok gol atmış olabilir, altın ayakkabı da almış olabilir ancak o hiçbir zaman kral olmayacaktır !
Her yönüyle Kral olmak önemlidir, oynanan futbol tek kriter olarak alınmaz.
O nedenle; TEK VE GERÇEK KRAL HAKAN ŞÜKÜR !
Biliyorum fenerbahçe'ye gitti diye sevilmiyor galatasaray'lılar tarafından ama yinede ortalamaya vurulursa maçbaşına 1 gol ortalamasıyla oynadığını çok net görüyoruz.Neyse ya tebrikler HakaN Şükür . Türkiye ligi gol kralı
Golcü olarak baktığımızda Tanju daha büyük golcü.Ama komple olarak batığımız zaman(kişiliği,mütevazi olması vs.) KRAL ünvanını Hakan Şükür daha çok hakediyor.
Bu seferlik yumuşak uyarıyla geçiştiriyorum, iyiniyetli olduğunuzu varsayarak..
Ama bir daha insanlar hakkında, hele ki kişilikleri hakkında yorum yaparken 3 kere düşünün, öyle yapın..
İlgili mesajlar silinmiştir..
Bu mesajdan sonra her kural dışı mesajınıza ceza sistemi kullanılacaktır bilginize.
Hakan çok iyi bir golcü ancak bir türlü soğukkanlılık kazanamadı. Ama disiplini ve hava hakimiyeti ile Türk futboluna damgasını vurdu.
Hakan Şükür Türkiye'nin en fazla gol atan oyuncusudur. Bu sayılar ile gerçektir.
Tanju, Metin ve Lefter Türkiye'nin gelmiş geçmiş Şükür'den de daha iyi golcüdür. Belki bu isimler bu gün oynasa Dünya'nın sayılı isimleriden birisi olabilirlerdi. Değerlendirilmeler dönemlere göre yapılmalı. Tanju o zaman sezonda 30 maç oynuyordu. Şükür 34 maç oynuyor. Lefter milli takımda sezonda 1 maça çıkarken Hakan 4-5 maça çıkıyor. Böylede düşünmek gerekir.
Adam attı golü kral işte uzatmaya gerek yok:)
Suanki zamana bakın günümüzde artık gol atmak cokm zor bunuda bilin...
Hakan'ı 10 yıl sonra kimse bu rekorunu konuşmayacak. Çünkü başkası çıkmayacak. Başkası çıkana kadar Hakan'ın bu rekoru unutulacak. Şimdi Hakan'ın rekorunu kırabilecek bir oyuncu var mıdır? Bana göre yoktur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'li Zeki Rıza vardı 646 gol attı. Can Bartu söyledi. Kanaltürk'te güzel yorum yapıyorlar bu konu hakkında.
ah hami ah samet aybaba yüzünden genç yaşta futbolu braltı yanılmıyosam 200 küsür golü vardı
Tanju Çolakın nasıl gol attığını herkes biliyor..boöboş kaleye gidiyor adam duruyor bekliyor Tanjunun gelmesini Tanju boş kaleye topu yuvarlıyor..Hakan Şükürün her golü bir emekle yazılmış gollerdir..Tanjuyla kıyaslamak bile yanlış o arkadaşı tesüf ediyorum..
yaşayan efsane...