Malta maçında 11'imiz,
Hakan
Sabri
İbrahim Toraman
Servet
İbrahim Üzülmez
Arda
Hamit
Emre
Tuncay
Hakan
Halil Altıntop
Printable View
Malta maçında 11'imiz,
Hakan
Sabri
İbrahim Toraman
Servet
İbrahim Üzülmez
Arda
Hamit
Emre
Tuncay
Hakan
Halil Altıntop
Sabri sağ bekte yeteri kadar iyi değil Hamit'le yer değiştirseler daha iyi olur.Halil'in olması sevindirici.
Aurelio cezalı.. değil mi??
Gazeteler Terim'in bankoları diye sayarken Malta maçında oynayacak diye gösterdiler Aurelio'yu..
Konulara başlık atarken biraz daha özenli olalım lütfen..
0-3 kazanırız...Halil'den gol bekliyorum...
En Sevmediğim Şey MiLLi Takım Arası Yapıp Liqe Ara VermeLeri
Bari Yensekte Bi İşe Yarasa
AdamLar Cok İddaaLı v HazırLıkLı İnşaLLah Buyuk Bi Hezimet Yaşatırız
Nihat,Arda Oynanamaması Lazım Gereksız AdamLar Su Anda Ayhan OynamaLı
KraL'danda GoL BekLıorum
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde yarın Malta ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor..
Millilerimizin dün akşam antrenmanında ilginç ve üzücü bir gelişme yaşandı.. Şut çalışması sırasında Hamit'in vurduğu sert bir şut o sırada sahaya giren küçük bir köpeğe isabet etti..
Şutun etkisi ile havaya kalkan ve kötü şekilde yere düşen köpek antrenman sahasından kaçtı.. Bu olayın ardından Milli futbolcumuz son derece üzülürken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün düzenlediği basın toplantısına giderken gördüğü köpeğin bir sorunu olmadığını telefonla oyuncusuna bildirdi..
Tuncay>>>Hamit>>>EmRe>>>Arda
Orta Saha böyle olur o zaman bu maç önemli Milli Takım moralsiz çünkü farklı kazanırsak süper olur..
Erken gol bulamazsak üstümüzde çok baskı olur o yüzden çokta kolay bir maç beklemiyorum
Kazanacağız tabi. Kazanamassak sondur.
Romanya maçındaki gibi göbekte Emre-Hamit var.Umarım Malta Romanya gibi oynamaz.Zorlanabiliriz.
Bnm YazdıkLarımda Hıc Kazanamıomusuz Yada Kotu Oynuomusuz Gıbı Bı Ifade Yok
Ama Norveç,Bosna Hersek,Romanya MaçLarıda Sana Kucuk Bı Ornek OlabıLır Snn YazdıkLarın İçin
Ilk Yarıyı GaLıp BıtırmeLı Yada Bır An Once GoL AtmaLıyız Stres Olmaması İçin
Bzm KraL Hazır RekorLara Tekrar BasLamısken MıLLı Forma Altındakı GoL Rekorunuda Bıraz Daa IlerLetse Çok İi Olur v Onu IstemeyenLerede İii Bi Cvp Verır
Malta gibi bir ülke karşısında da kazanamassak gitmeyelim daha iyi..hiç küçümseme rakibi falan demeyin..Malta kim yahu toplasan 5-6 galibiyeti vardır tarihte..rahat geçecez..
Maltayı rahat geçeriz.Şüphelenmiyorum bile.3 farklı galibiyet olur gibime geliyor...
Terim tarihe geçti. 1923'ten beri ilk kez bir ilkonbirde Fenerbahçe'li bir oyuncu yok. Bakalım ve görelim.
Malta kadrosunda F.Bahçeli yok!
Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde (C) Grubu'ndaki 7. maçında yarın Malta'ya konuk olacak (A) Milli Takım'ın açıklanan ilk 11'inde Fenerbahçeli hiçbir oyuncu yer almadı.
Teknik direktör Fatih Terim, yarın yapılacak Malta maçında sahaya süreceği ilk 11'i bugünden açıklarken, sahaya çıkacak oyuncular arasında Fenerbahçeli hiçbir futbolcunun bulunmaması dikkat çekti.
Malta'ya getirilen kadroda Fenerbahçe'den Mehmet Aurelio, Deniz Barış ve Volkan Demirel yer alırken, kart cezalısı olan Aurelio'nun dışında diğer iki oyuncu da Fatih Terim'in ilk 11'deki tercihleri arasında yer alamadı.
İŞTE İLK 11
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Malta karşısına Milli Takım'ın Hakan Arıkan, Sabri, İbrahim Toraman, Servet, İbrahim Üzülmez, Arda, Hamit, Emre, Tuncay, Hakan Şükür ve Halil ilk 11'i ile çıkacağını açıklarken, Malta Milli Takımı'nın ise Muscat, Scicluna, Said, Dimech, Azzopardi, Briffa, Agius, Pace, Woods, Michael Mifsud ve Schembri 11'i ile çıkması bekleniyor.
Ta Qali Stadı'nda TSİ saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Stefan Messner yönetecek ve Messner'in yardımcılıklarını ise Klaus Strasser ile Bernhard Zauner yapacak.
iyide kadroda Fenerbahçeli olmak zorundamı ki ? Hocanın tercihi..Eğer başarısız olursa eleştirinizi yaparsınız maçlardan önce böyle konuşmak pek dogru gelmiyor bana
Ön liberosuz oynuyoruz yenilicez bence.Fatih Terim'i beğenmiyorum ben zaten milli takımda cok başarılıda değil bence rakiplerimiz cok güçsüz zaten güçlü 2takım vardı onlarıda kalecilerin yaptıgı hatalar yüzünden gectik.Bakalım yarın nolcak.
Bizim için önemli değil Fenerbahçeli olsun olmasın alırız bu maçı..
Tebrikler Fatih Terim bir kez daha ispatladın yedek oyuncularmızı alıyodun onları niye almadın.
Takımlar önemli değil, illaki X takımdan olmak zorunda değil.. Yarın maçı rahat alırız..
Herşeyi anlıyorumda hala Sabri'de neden ısrar ediyor anlamıyorum onu.Sag bek yok mu milli takımda var Serdar oynasın orda Sabri'den iyi şu anda.Sag acık mı oynatıcaksın onu sag acık mı yok o zaman oda var Serdar Özkan var Mehmet Topuz var bunların hepsi Sabri'den iyi ve formda ama hala Sabri isteği var Terim'de anlamak zor.
Lugano-Edu-R.Carlos-Önder(Milli Takımda oynayamıyormu ne öle bir sorun var galiba) Aurellio (sakat) Alex-Deniz Barış(Serdar ı bile oynatmıyor) Çünkü yeni Dünya düzeni kuruyor F.Terim DM siz takım.. Tümer alınabilirdi ama Emre var kadroda Kezman...
Aslında şöle bir baktımda şu durumda çıkan sonuç normal...
Dünya da her takımda DM yok mu?Fıratcan abi?Yoksa yanlış mı anladım?
Yok Memo Herkesde var işte Fatih Terim yeni bir düzen getirmeyi aklına koymuş DM siz oynuyor... Romanya maçında olduğu gibi...
Anladım abi ben hiç DM'siz bir takım görmedim de Deniz var son günlerde formda onu niye oynatmıyor hiç oyuncuların formlarına bakmıyor bu hep aynı kişileri oynatmaya çalışıyor.
Deniz Barış-Serdar Kurtuluş-Ayhan Akman 3'üde çok formda 1sini oynatsaydı ne diyim bakalım yrn neler olur..
Eğer Malta akıllı oynarsa Romanya gibi oynarsa kolay kazanmamız gereken maçta zorlanabiliriz.
Öyle bir hava yarattık ki milli takımda Fenerbahçe'li olmayınca milli takım yenilecekmiş gibi. Fenerlilerin olmamasının nedeni bana göre Fenerbahçe'nin yabancılaşması. Yerli oyuncular ise yeteri kadar performans gösterememesi.