Kazanırız..Nondadan gol bekliyorum
Printable View
Kazanırız..Nondadan gol bekliyorum
Rahat alırız 3 puanı.
Zor bir mac.Ama biz mactan 3 puanla ayriliriz.Lincoln ve Nonda`dan gol bekliyorum (:
rahat alırız
Sağlık Raporu: Servet Çetin ve Hakan Şükür
Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Servet Çetin dün gece oynanan Macaristan Milli maçının son dakikalarında aldığı darbe sonucu sakatlandı.
Oyuncumuzun sağlık ekibimiz tarafından bugün yapılan kontrollerinde çekilen BT’sinde, onuncu kaburgasında bir kırık tespit edildi.
Oyuncumuz Hakan Şükür, Milli Takımımızın Macaristan karşılaşması hazırlıkları sırasında sakatlandı. Bu sabah sağlık ekibimiz tarafından yapılan muayenesinde MR’ı çekilen Hakan’ın sol uyluk arka adalesinde ödem tespit edildi.
Sağlık ekibimiz her iki oyuncumuzun tedavisini Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi’nde sürdürecek.
-------------------------------------------
Servet oynayamaz herhalde, Sabri de yok.. Maç kesin bizim.. :D
Dün zaten Servet`in sakatlandigini görünce öyle bir sevindim ki anlatamam :D Yav ben diyorum Allah bize yardim ediyor :) Servet,Sabri yok.Kurtulduk onlardan yav :D
Ayrica Burak kardesime katiliyorum,mac kesin bizim,farka da gideriz hatta :D
Bu Maçta
Lincoln - Konyaspor maçı olur. (:
Lincoln : 2 - 0 : Konyaspor. :)
Ağzından bal damlıyor Sekocan.. :D
Galatsaray rahat kazanır.
Rahat bi maç olmayacak...galibiyete yakın takım Galatasaray fakat Konya'da galibiyetle tanışamadı henüz ve onlarda en azından puan için geliyor İstanbul'a..
%70 GS
%20 Beraberlik
%10 Konya diyorum:)
Rahat olmasada bu maçı alırız 2-0 Goller Lincoln ve oynarsa Nonda.diye tahmin ediyorum.
Rahat alırız.
Gs zorlansada kazanır..
evet büyük ihtimal bu maçta nonda'yı izleme fırsatımız olacak......
Nonda oynarsa rahat alırız.En az 3-0 bekliyorum...
Sakatlıklar nedeniyle kadroda zorunlu revizyona gidecek olan Kalli'nin, bu hafta tüm yabancılara birden görev vermesi bekleniyor.
15.9.2007
Milli sıkıntı!
Cim Bom'un A Milli oyuncuları; Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Servet Çetin Florya’ya sakat dönünce, teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp, kadroda revizyon kararı almak zorunda kaldı. Bu isimlerden Şükür, dünkü idmanda takımla çalışsa da, Sion maçını düşünen tecrübeli hocanın, Kral’ı Konya karşısında riske etmeyeceği öğrenildi. Hakan Şükür’ün yerine, Shabani Nonda’nın, Ümit Karan ile birlikte forvette görev yapması bekleniyor...
Sahada Barış!
3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Arda’nın yerine en uygun aday Ayhan gibi görünüyor. Ancak Feldkamp, idmanlardaki performansını çok beğendiği Carrusca’yı bu bölgede deneyip, son bir şans vermek istiyor. Sabri’nin yokluğunda sağ kanattaki yükü genç Barış çekecek. En çok merak edilen değişiklik ise kaburgası kırılan Servet ile Bouzid arasında... Cezayirli’nin, Fransızca konuşan Song ile iyi bir ikili olacağı düşünülüyor.
KAYNAK:FANATİK
NONDA OYNAYACAKMIŞ BEN LİNCOLN VE NONDADAN GOL BEKLİYORUM BU AKŞAM VALLA RÜYAMA GİRDİ BU MAÇ LİNCOLN SSÜPER BİR GOL ATTI BU MAÇTADA ATABİLİR:D
Kaynağı görmeden önce içimde bir mutluluk olmuştu Carrusca,Bouzid açısından.(=
Bence Carrusca bu takımda oynamalı, adamı doğru dürüst bir 90 dakika izleyemedik
Bu macta Carrusca`yi,Bouzid`i ve Nonda`yi net bir sekilde izleyebilecegiz,nasil olduklarini görebilecegiz.
İnşallah Carrusca,Nonda ve Bouzid'i izleriz, maç da zorlanacağımızı düşünmüyorum kazanırız, güzel utbol bekliyorum...
Kaynak:Fanatik en gerçekçi gazetelerden birisi.Fotomaç olsa hadi neyse inanın Nonda Bouzid ve Carrusca ya da Ayhan kadroda.
Sabri aut Barış in
Arda aut Carusca in
Servet aut Bouzid in
Hakan aut Nonda in
Fanatik kadrolarda yanılmaz:9
Bouzid cok hata yapacak ondan hiç ümitli degilim insallah beni yanıltır..
Hakan baltada oynayabilir belli olmaz..
En büyük rakiplerimizin puan kaybettiği bu haftada kazanmak şart oldu artık.
İnşallah Konya Galatasaray'dan puan alır.Bunun olabileceğine inanıyorum.
Evet yarın mutlaka kazanmamız lazım.
carusca lincoln le cok iyi anlasıyor nerden biliyorsunda demeyin gs tv de Florya günlügünde her gün izliyorum.....
Hakan balta bence ilk onbir oynar.....
Bu seferki kısmeti Galatasaray bence tepmez..
çok büyük avantaj yakaladı galatasaray...
Fener'e de rahat alır demiştik ama olmadı.Futbol bu herşey olabilir.Galatasaray kalite olarak daha üstün ama belli olmaz.