Gasol atsa İspanya şampiyondu. Şimdi ülkenin en kötüsü seçilmiştir. Ev sahipleri Avrupa'da kazanamıyor. Ruslar büyük başarıya imza attı.
Printable View
Gasol atsa İspanya şampiyondu. Şimdi ülkenin en kötüsü seçilmiştir. Ev sahipleri Avrupa'da kazanamıyor. Ruslar büyük başarıya imza attı.
Rusya diyen 4 kişiden biri olduğum için sevindim :)
Rusya büyük bir sürprizi gerçekleştirdi kirilenko mvp oldu....
Süper bir maçtı gerçektende...
Harika maçtı.
İşte basketbol mucizesi.Tebrikler Rusya.Bir çok insanı yanılttılar.
Müthiş bir başarı Rusya için Tebrikler...
Rusların koçu diğer sezon Efes Pilsen'i yönetecek. Efes iyi bir koç ile anlaştı. Hayırlı olsun.
Rusyanın zaten bu hırs ve inancı iLe bunu yapacağı beLLiydi.İspanya fazLa havaya girmişti.RusLarın kazanmasına sevindim açıkcası.
Gerçekten büyük süpriz oldu...
Gasol ve arkadaşlarının kendi seyircisi önünde A.kirilenko ve ekibine yenilmesi Tabiyki David Blatt'In farkı tartışılmaz ama takımı bu kadar iyi toparlaması ve Rusya'yın Şampiyon yapması tebrik edilecek bir durum...
İşte takım ruhunu sahaya yansıtmak..Bağırdılar,Çağırdılar,Atladılar ve maçı kazandılar
Kısacası Milli Formanın Ne Demek Olduğunu Gösterdiler!!!!
konunun baslıgında yanlıs yazmıssınız 60-59 olcak
Cok süpriz bir sonuc.Ben Ispanya`yi favori görüyordum ama yanildim.Tebrikler Rusya`ya.
Gasol maçı Rusya'ya hediye etti..
Tebrikler Rusya.
Çok sevindim Rusya'nın almasına İspanya'nın 6. ikinciliği oluyor şampiyonada onlarda çok talihsizler ama şampiyonadaki hareketleri ile çok antipatik olmuşlardı.
Rusya iyi oynadı ve kazandı.Tebrikler...
Rusya Zor'u başarmış..