Bu derbinin favorisi yok ama Galatasaray galibiyete daha yakın duruyor.
Printable View
Bu derbinin favorisi yok ama Galatasaray galibiyete daha yakın duruyor.
Yukarda Allah var Aygün bey.Seni de biliyoruz.Avrupa maçlarında rakip takımlar hakkında söylediklerini,Fenerbahçe-İnter(daha bir sürü maç var) maçı konusunda tebrik etmeyi bile bielmediğini.Aynı samet.süner gibi Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarından önce hep kaybeder gs maçlarından önce hep kazanır deyip objektif olamadığnı...
Aman Aman Aman...
Daha şimdiden açılmış konu :)
Mesajlar yağmaya başlamış :)
Maç ne olur kestirmek çok zor.3 Sonucada açık...
Konuyu dahada dağıtma..Bu arada Cisse kaç maç oynayamayacak ?
1 maç Aygün.
2.Sarı Kart'tan Kırmızı gördüğü için tek maç.
Arkadaşlar bir söz için Kerem arkadaşınıza uyarı aldırdınız. Karşı tarafı tahrik eder bir yanı yok, bu konu da burda kapansın ve adam gibi maç hakkında yorumlar yapalım.
Yeni sezonumuzun ilk derbisi. İnşAllah seyir zevki yüksek bir mücadele olur ve hakeden kazanır..
İlginç bir mac olacak bana gs kazanır gibi geliyor ama beraberlikte bile kaybettigimiz fazla birşey olmayacaktır
Fb Bızı Yener
Bız Bjk'yi
Bjk Fb'yi
Bu GeneLde Hep BoLedir
Bjk'nın Şansıda Tutmuo Bıze
LincoLn'de Bi Kaç Maçtır Sakin Sıkıda Markaj UyquLuorLar
Bu Maçta Şaha KaLkması Lazım Artık
Bjk Ona OnLem Almayıp Raat Bırakırsa LıncoLn CoşabıLır
Galatasaray rahat kazanır maçı.BJK'nin biraz üstüne gitseler 2-3 gol bulurlar..
Tek kelime ile dagitacagiz !
3-1 bitebilir mac.
bu maç bizimdir.Farklı bi galibiyet alırız inşallah...
Ligin suan en iyi 2 takimi karsi karsiya. insallah zevkli olur, Galatasaray'im maci 3-1 yada 3-0 kazanir
5-0 aLırız.Hatta 6-7 de bekLiyorum.Servet ve bouzid oynasın sadece.
Hayrettin abi güzel skor söylemiş....Besıktas gol atmakta zorlanıyor..biz konya maçı sizde denizli maçına aldanmayın...Besıktasın en etkili silahı yan top servet oynarsa yan topta kelebek avlarlar..
Galatasaray alabilir ya da beraberlik olur.
Servet oynamazsa alırız.Yoksa 12-10 kişi oynaız ve kaybederiz büyük ihtimal.LinGOLn gollerini atarsa alırız.Nonda ve diğer forvette iyi iş çıkarırsa maç bizimdir.2-1,3-1,3-2.
Ya arkadaslar bu maç tam servetin maçı..Taktiksel olarak neden bakmıyorsunuz...Besıktasın en önemli özelligi yan toplarda basarılı olması..Bouzid topa zıplayamıyor..Hatta servetten kötü amabakıcaz biraz dahaz oynasın bakalım..Song ve servet bu maçta yan toplarda cok basarılı olurlar..olmak zorundalarda..Tello cok güzel ortalar yapıyor..Yani biraz taktiksel olarak bakın..Besıktas gobekten gelemez hep kanattan gelecek...
Ya millet servetle dalga geciyor tamam cok hata yapıyor ama Toraman oynarsa bizde 5 gol atarız::D:D
Zaten kalli serveti oynatacak..Oynatmak zorunda:):)
Toraman oynarsa 5 yeriz :D Adam bize karşı bir ayrı.Her kornerden atıyo :)
Aygün bosver bunları..Dedigim gibi bu maç bouzidin maçı degil..hem songla uyumu yok..Servet bu maçta gol atarmış..:D:D
Benim korkum yan toplar..Ben taktik acıdan bakıyorum..
Kadroları görmeden yeneriz ya da yeniliriz demek olmaz :) ama Cisse'nin oynamaması bizim için önemli bir avantaj Servet'in oynaması ise Beşiktaş için avantaj olur inşallah Servet'i izlemeyiz ama Kalli büyük ihtimal Servet'i oynatır.
Orkun | Uğur Song Bouzid(Hakan) Volkan | Linderoth Hasan Lincoln Serkan | Hakan Nonda benim 11'im olurdu
Kalli bu maçta macera aramaz..Esas ilkonbiri bozmaz..
HaLa saLLayıp tutuyorsunuz.Adı üstünde Derbi bu maç.Skoru beLLi oLmaz ne oLacağı beLLi oLmaz.En formda takım biLe hezimete uğrayabiLir.En formsuz takım biLe kazanabiLir.En bekLenmedik oyuncu harika oynar.O yüzden maçtan sonraya kadar atıp tutmazsak ortamda geriLmez.
Ben yazdım 5-6 diye ama demek istediğim anLayanadı ;;)
Hayrettin abi iki takımın defansıda cok hata yapıyor..Bir takım gol atmakta veya hücum yapmakta cok zorlanıyor..Bir takım iligin en iyi ofansif takımı kaleye en cok sut ceken takım.Çok ilginç bir maç olacak..0-0 bile bitebilir..
Kimse Beşiktaşın bu maçta patLayamayacağının garantisini veremeyeceği gibi Kimse GS nin bu maçta harika oynayacağının garantisini de veremez.Derbi bu Derbiii..
Abi bizde zaten kesin yenecez gibi birsey demiyoruz hele skor tahmini hiç yapmıyoruz...Derbi tabiki 3 ihtimalli maç..Galatasaray genelde derbilerde besıktasa karsı iyi oynar...bakalım..İnsallah kalli gerets gibi macera aramaz....
Ben diyeyim Besiktas, siz deyin Galatasaray. Bizim dememizle olacak is degil bu maclar. kisacasi hersey olabilir. Kazananida burada tebrik ederiz.;)
Zor maç olacak ama kazanacağız kanımca.Sessiz bir derbi.İlginç bir maç olacak.Beşiktaş defansa çekilirse sıkıntı yaşar.Üstüne giderse atar.
Bence 1-0 olur da kim yener onu bilemem :D
Kalbim Galatasaray'dan yana zorlu bir maç olcağına benziyor ^^ .