Görevini yapıyo gördüm ama dediğim gibi çok az bir bölümünü izleyebildim maçın onun için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Printable View
Görevini yapıyo gördüm ama dediğim gibi çok az bir bölümünü izleyebildim maçın onun için sağlıklı yorum yapamıyorum.
Volkan Özcan,Kadir Pekmezci,Hakan Zeydan,Cevher Toktaş hakkında bilgi verebilir misiniz?
Volkan Özcan - Giresunspor'a kiralandı sezon sonuna kadar.
Serkan Atak diyorum baska birsey demiyorum :D oyuncunun ca'si 118-130 olabilir :D
ibrahim şahin çok gözüme çarpıyor oftaşda ama sanırım mevkisinde sorun var forvettede oynuyor
Bülent Kocabey de çok iyi attığı topları yerini buluyor çok koşuyor.İlk yarıda oynanan Kasımpaşa karşılaşmasını izlemiştim,o karşılaşmada 2 gol atmıştı.Yetenekli bir oyuncu.Yalnız hangi ayağını kullandığını çözemedim.Her iki ayağıylada iyi vuruşlar yaptı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir şey daha Beşiktaş altyapısında yetişmiş Bülent Kocabey.
Oftasin arastirmacisi kim? Serkan Atak'a
Dribbling 15
Long shot 13
Crossing 13
Free kick 13
Pace 15
Accleration 16
Balance 12
Kendimce değerler verdim Savaş Esen'e FM Genie Scout yazılımından aldığım görüntüler:
http://img175.imageshack.us/img175/5...esenwk4.th.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Savaş Esen'e verdiğim değerleri FM Genie Scout yazılımından aldığım resimle göstermek istedim.
http://img151.imageshack.us/img151/7...nwk4fg5.th.jpg
arkadaşlar gençlerbirliği oftaşın en yaşlı oyuncusu 28 yaşındaki sterjovski ve sonrakide 27 yaşındaki tozo...
diğer oyuncularının yaşo 18 ile 26 arasında değşiyor...
bu kadar tecrübesiz kadro ile türkiye birinci liginde 9. sıradalar. inanılmaz bir başarı...
bu arada gözlemci arkadaşlar sekan atak ile bülent kocabeyi göz hapsinde tutmalarını öneririm ikiside çıkıştalar ve ca ları ve pa larında değişme olacaktır sanırım..
Serkan'in ca'si galiba 120 olacak. Oyuna AMR/MR=20 AML/ML=16 AMC=12 girilebilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Tekin Cagatay, Sandro, Orhan Sam, Tozo'da ca artislari bekliyorum. Orhan gercekten harika oyuncu, iyi potansiyele sahip oldugunu düsünüyorum. Gelecekte Türkiyenin Stoper sorununu cözebilir.
OFTAS'in performansiyla ilgili... bu oyunu sirri budur: Uyum, Takim oyunu ve hirs.
Takimin kadrosu son 2 yildir ayni diye biliriz. Herkes birbirine iyi taniyor + G.Birligi'nden gelen genc oyuncular hemen uyum sagladi.
Oftaş' ın araştırmacısı benım. Serkan Atak için dediğiniz değerleri verirsek ca' sı çok yükselir. Ama 8.02' de göreeceksiniz gerçekçi bir Serkan yaptık. Bülent Kocabey için de aynı Bülent kaliteli bir futbolcu. Oftaş' ın başarısının asıl sırrı az gol yemesi. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri Oftaş. Bu durumda tabi ki stoperlerin kalitesiyle oluyor. İlhan Eker ve Giray çok iyi stoperler. Büyük kulüplere transfer yapacaklardır. Özellikle İlhan' ın tekniği ve pasları etkileyici.
ya Orhan Sam? 20 yasinda ama daha olgun gibi oynuyor.
İbrahim Şahin'i çok beğeniyorum.Son derece yararlı bi oyuncu.Hava toplarında etkili, önemli çapraz koşular yapabiliyo.
O zaman tahminim yeni surumde Ilhan ve Giray'in CA'leri ve ozellikle PA'leri buyuk bi takima transfer olucak ve Milli takima secilebilicek sekilde yapilmistir? bence Serkan Atak icin de benzer bi durum gecerli olmali o da genc bi oyuncu cunku ve gelecegi parlak gibi gorunuyor yani buyuk bi takima transfer olmasa bile Suoper Ligin kaliteli opyuncularindan birisi olarak gecicektir. Ferhat Bikmaz da umarim daha gercekci bi sekilde yapilmistir orijinal'de -6 PA mi neydi.
Orijinal DB'de Oftas cok kotu yapilmisti tabi yeni bi takim olmalari ve oyuncularinin 1.lig disinda bi performanslari da yoktu ama artik sizin Oftas'i gercege yakin bi sekilde en iiyi sekilde yansiticaginiza eminim bu ise ozellikle El Hadji atildiysa hic suphem yok calismalariniz basarasinin yansimasini sabirsizlikla bekliyorum.
Oftaş kötü yapılmıştı demişsiniz ben bu görüşe katılamayacağım. Oftaş' ı geçen sene yapan kişi yine bendim ama 1. Lig kriterlerine göre yapmıştık bu yüzden size kötü gelmiş olabilir. Takdir edersiniz ki bizim de araştırmayı yaparken uymamız gereken kriterler var bu yüzden ca' lar düşük gelmiş olabilir gözünüze. Ama dikkat ederseniz 1. Lig kriterlerine göre oyuncuların ca' ları iyi durumdadır. Bu sezon Oftaş' ı 2 kere canlı izledim bunun haricinde büyüklere karşı maçları ve diğer maçların özetlerini izledim. Böylece Oftaş' a daha hakim oldum. 8.02 ' de Daha gerçekçi bir Oftaş görebileceksiniz.