Fenerbahçenin eski haline geri döndü Beşiktaş...Quote:
Originally Posted by Berkaiser
Printable View
Fenerbahçenin eski haline geri döndü Beşiktaş...Quote:
Originally Posted by Berkaiser
Teknik Direktör'den habersiz transfer yapmak nedir ya, hiç anlamış değilim..
Madem öyle teknik direktöre ne gerek var, takımı da yönetim kursun, taktiği de herşeyi de o kursun...
Ya hakikaten saçma bi olay.Hadi yıldız oyuncu alırsın o tamam da bilinmemiş oyuncu noluyo?
beşiktaşın 2 senedir izlediği politika bu zaten
yarin aksam yani 3.02.2005 tarihinde ist olcakmis ve ertesi gun imzayi atcakmis bjk 2.baskani dedi
anasını sataym bjk de bi ben bide altyapıda ki adamlar oynamadı ,oynasn görelm bakalm nobre gibi bişi çıkar işallaa (nobreyide sevmem ama gol atıo:))
güya önümüzdeki senenin takımı kurulcaktı yine uyuttular bi güsel herkesi;ailton,pancu,youlayı gönderdiler taraftarı yatıştrmak için gelen adamlara bak yaaa sabırrrrr işalla bobo golleri sıralarda utanan biz oluruz
bence yönetim tiganayla görüşmeden transfer yapması hata.Basın toplantısını izledim.Aktarıyorum:
Gazeteci:"Bobo yarın geliyor.Ne düşünüyorsunuz?"
Tigana:"İmzalamış mı?"
Gazeteci:"Evet.Yarın Türkiye'ye geliyor."
Tigana:"Ben Bobo ve Jun u tanımıyorum.Sadece 30dk lık kasetlerini izledim"
Siz böyle bir yönetime güvenirmisiniz?(Tigana olsanız)
Bobo hakkında araştırmalarım hiç iyi sonuç vermedi ama Jun'dan daha iyi performans vereceği konusu hakim.
Daha çok sol açık oynamaya müsait olduğu konuşuluyor.
Başarılı olursa Türk Futbolu'na katkısı olur (İnşallah), olmazsa da zaten ligde artık şampiyonluktan uzaklaşan Beşiktaş'a pek de zararı olmaz..
önce görelim sonra karar verelim motivasyonda çok önemli çok iyi oyuncu olur ama uyum sorunu yaşar