Servet bu abi ne yapalim.Bunu takima getirene sormak lazim,bu adami hic izlemediler mi sanki daha önce ? Onun yerine sezon basinda kaliteli bir stoper gelse bunlari düsünmeyecektik.
Printable View
Servet bu abi ne yapalim.Bunu takima getirene sormak lazim,bu adami hic izlemediler mi sanki daha önce ? Onun yerine sezon basinda kaliteli bir stoper gelse bunlari düsünmeyecektik.
Beyler Servet iyi oynuyor bence.
Ocakta iyi stoper gelecek+Hakan balta listeye verilecek..
Her takım avrupada baska oynar...Lütfen diger takımlara köstelk olmayalım..
Her takımımıza basarılar:)
sizin dediğinize göre Ocak ayında Stoper gelecekte bu gelecek ismin hem Uefa listelerinde yer almamış olması lazım hemde mevcut defansın sorunlarını çözmesi lazım böyle bir ismi yönetim bulursa helal olsun valla
Tek sorun Servette değil ayrıca VolkanYamanda sol bekte galatasaray için büyük problemler oluşturur ben galatasaraya geldiği ilk günden beri diyorum volkandan çok iyi bir sol kanat olur ama iyi bir sol bek olmaz ...
Volkan yinede sol bekte oynayabilir.Tamam asil mevkisi sol kanat ama sol bekte idare edebilir.Hakan Balta var cok iyi bir sol bek ama iste o cok gec transfer edildi ne yazikki.
Kimse UEFA kupasını beklemek gibi bir gaflete düşmesin bence, bu takımda eksikler var. TSL takımları ile karşılaşmayacağız gerek gruplarda gerekse üst turlarda..
Devre arasında iyi bir stoper alınacağı yalanlarına inanmıyorum ben, biz bu seneki transfer sevinci kredimizi tükettik Lincoln ve Linderoth ile. Hayalciliğe dönmeye hiç mi hiç lüzum yok !
Gruplarda Allah yardımcın olsun Cimbom !
2000'de kimse beklemiyordu. Galatasaray tekrarlasın bu başarıyı en önde ben gideceğik kutlamalara.
İnşAllah Gs final oynar ve kupayı alır da biz de tekrar aynı duyguları yaşarız.Fakat fazla abartmamak lazım.Benim sinir olduğum nokta çoğu Gs taraftarının şimdiden kendilerini Uefa'yı tekrar kazanmış gibi görmesi.Yahu durun daha Sion'u elediniz!
Tesellimiz Sion'u elememiz değil Keremcim, iyi futbol oynuyor olmamızdır. Takım gerçekten iyi hücum yapıyor, iyi oyun kuruyor ancak defansif kurguda ciddi hatalar var.
Avrupa tecrübesi olmayan bir Volkan Yaman, Uğur Uçar ; aynı şekilde ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir Servet Çetin varken böyle büyük başarıları elde etmek çok zor.
Sion'a 5 attığı için Galatasaray'dan Uefa'da yarı final beklemek doğru olmaz.
Porto maçındaki gibi oynasaydıkda o zaman durdursaydınız dediğine katılırdım.Ama forvetlerin geriye dönüp top taşımaya çalıştığı bir takımı durdurmak çok zor olmasa gerek.
Ayrıca kötü oynuyorsunuz demiyorum.Büyük takımlara karşı nasıl oynayacağınızı görmek lazım diyorum.