İnter maçını bende merak ettim :)
Printable View
İnter maçını bende merak ettim :)
Ligin yarısını aşmış durumdayım ancak kariyerin uzun sürmesi açısından hergün 1 yada 2 maç yazmayı düşünüyorum.
Derbiler için beklemeniz lazım:icon_smile:
Peki, Özgür bekleyelim bakalım...
Özgür başarıları diliyorum...ama biraz fazla maç koyarsan ya da sonuçları genel bir değerlendirme yapabiliriz...takip etmek için sonuçlar ve gelişmeler gerekli bence...kolay gelsin...
İnter maçını yenilirse save i siler Özgür abi:zuhaha
Lige 3-1 ile iyi bir giriş yaptık.Ancak bu bir tesadüfmüydü yoksa takım gerçekten her maçta aynı performansı koruyabilecekmiydi?
İtalya Kupası 3.Tur Maçı Catania-Juventus
Sezona başlamadan önce lig için yüksek,kupa için ise normal prim ayarlamıştım.Oyuncular ilk maçı primin gazıylamı kazanmışlar bu maçta anlaşılacak.
Maça hızlı başlayan taraf Juventus oldu.Catania ancak 36 dakika dayanabildi ve ilk maçta hat-trick yapan I a q u i n t a bu maçta da golünü atarak sezona harika bir giriş yaptı.Catania yeni transferi Eddie Johnson'un hızından yararlanarak Juventus'u gafil avlamayı denedi ancak Andrade ve Chiellini ikilisine takıldı.Juventus'un bu sezonki flaş sayılabilecek tek transferi olan Rafael Van der Vaart 57.dakikada takımı adına ilk golünü atarak taraftarı selamladı.64.dakikada oyuna giren Zebina henüz 3 dakika geçmesine rağmen golünü attı ve 3-0 olan maç artık koptu.Geri kalan dakikalarda kontrollü bir oyun sergileyen Juventus tur atlamayı başardı.Primlerin gazıyla değil kadronun hırsı ile maçların kazanıldığına ve takımın iyi yolda olduğuna dair şüphem kalmadı.
http://xs220.xs.to/xs220/07431/mac.JPG
Juventus-Lazio
3 gün sonra Serie A'da maça çıkarken rakip zorlu Lazio idi.Kupanın yorgunluğu ile maçın zorluk seviyesinin dahada artacağını düşündüm önceki maçtan yorgun olan Nedved ve Tiago'nun yerine bu maçta Palladino ve Zanetti oynuyordu ancak maçın sonucu beni hayli şaşırttı.
3 gün önce 90 dakika forma giyen oyunculardan Nocerino ceza sahası dışından sert vurarak 11.dakikada Juventus'u öne geçirdi.Vincenzo I a q u i n t a'nın bu maçı da boş geçmeye niyeti yoktu 26.dakikada üçüncü maçındaki beşinci golüne imza attı.
Lazio adeta sahadan silindi,orta sahasındaki Ledesma,Mutarelli gibi sağlam oyuncular adeta ayağında top tutamaz hale geldi.2-0 skora rağmen hala baskısını sürdüren Juventus'ta üçüncü gol kornerden yaptığı kafa vuruşuyla Jorge Andrade'den geldi ve ilk yarı bu skorla son buldu.
İkinci yarıda ilk yarıdaki baskı olmasada yine üstün taraf Juventus'tu ve Palladino bu maçta bulduğu şansı iyi değerlendirip farkı dörde çıkardı.Takımın frene bastığı zaman diliminde Ledesma Lazio'nun maçtaki tek golünü kaydetti.Ancak maç bitmeden hemen önce attığı serbest vuruş golüyle Camoranesi 5-1 lik skoru tayin etti.
Gollerin çoğunda Van der Vaart'ın pasları etkili olurken Jorge Andrade savunmadaki başarısını golle süsleyerek maçın adamı seçildi.
http://xs120.xs.to/xs120/07431/lazio.JPG
süper galiibiyet olmuş
Süpersin ne denilebilir ki ?
helal lazio delete olmuş resmen...:D
böle maçları koyup anlatman çok czip geliyor...inş sıkılmadan dewam edersin...güzel bir sezon girişi olmuş Juve li oyuncular havaya girmiştir şimdiden...I a q u i n t a'nın yanına sprinter adam alırsan sanki biraz daha fazla etili olur görüşündeyim...bu arada tek forvetle oynuyorsun sanırsam...
Aman aman neler oluyor burada tebrikler Özgür süper gidiyorsun...
Başarılar dilerim Özgür abi süper başlamışsın zaten:D
Galibiyetler çok iyide Juvenin Emektarlarını neden oynatmıyorsun özellikle Trezegeut :D
Mükemmel ötesi gidiyorsun Özgür abi.Kısacası tek kelime ile "Süpersin" :)
süpersin Özgür abi
Özellikle Lazıo galibiyeti harika:)
Juventus-Empoli
Ligde süper başlangıcın ardından averajla lider durumdayız.Ancak rakipte bizim gibi lige iyi bir başlangıç yapan Empoli.Empoli'de Juventus'tan kiralanan tam 4 oyuncu bulunuyor.Maçı kazanmanın dışında beni ilgilendiren Empoli'deki oyuncularımın performansıydı.
Bu sefer ilk golü yiyen taraf biz olduk.Vannucchi 14.dakikada Empoli adına golünü atarken Juventus sezon başından beri ilk defa geri düşmüş oldu.Ancak maçı çevirebileceğimizden emindim ve sakin bir şekilde maça devam ettik.32.dakikada Nedved'in sert vuruşuyla 1-1 lik eşitliği yakaladık.1 puanın bizim için yetmeyeceğini biliyorduk.İlk yarının bitmesine 1 dakika kala yine I a q u i n t a yine takımı kurtaran adam oldu ve skoru 2-1 e getirdik.İlk yarı bitmeden bir gol bulmak çok önemliydi.
İkinci yarı başladığında genelde gençlerden kurulu kadroyla mücadele eden Empoli'nin tecrübe zaafı ile maçı çevirmesinin imkansız olduğunu gördüm ve atak oynamaya devam ettim.Bunun sonucunda 50.dakikada Van der Vaart'ın golüyle farkı ikiye çıkardım.82.dakikada Empoli 3 oyuncu değişikliği birden yaparken oyuna girenlerden ikisi benim oyuncularım olan Piccolo ve Volpato idi.
Volpato oyuna girer girmez golünü attı ancak yine son sözü söyleyen Juventus oldu ve 90.dakikada gelen I a q u i n t a'nın golüyle maçı 4-2 kazandık.
Empoli'de 90 dakika görev yapan genç oyuncular Giovinco ve Marchisio Empoli'nin ayakta kalan isimlerinden oldular ve gelecekteki kadro için bana fikir verdiler.
Ligde 3 maç sonunda ligin en çok gol atan takımı olarak averajla ilk sırada yer alıyoruz bakalım bu işi sonuna kadar götürebilecekmiyiz.
Berlusconi kaçıncı hafta olaya el koyacak?
Maldini'nin gerçek yaşı kaç?
inter kimin telefonlarını dinliyor?
Bu soruların cevabı ileride bu kariyerde olacak.
http://xs220.xs.to/xs220/07432/siukey.JPG
güzel gidiyorsun.boşa geçen bir sezonun intikamını almanı bekliyoruz:)
:n:.Süpersin Özgür abi.Quote:
inter kimin telefonlarını dinliyor?
emektar nedved boş geçmemiş.
İyi gidiyosun valla.
i a q u i n t a . . .
gol krali olur heralde
Süpersin yaaa... Komikte. :D
Bilgisayardaki sorunlar nedeniyle mecburi olarak kariyere kısa bir süre ara verdim.
haayiir olamaz :D
tebrikler şahane gidiyor. rey volpato çok iyi onu yollama... iyi şampiyonluklar:)
Bilgisayardaki sorunu biraz uzun sürsede hallettik ve kariyer kaldığı yerden devam ediyor.
Ligde 3 maçımı kazanmış averajla liderliğimi sürdürüyorum.Ne yazıkki ismi lazım değiller de 3 maçını kazanmış durumda.
Oyunda ikinci sezona geçtim ve bu arada uğraştığım bilgisayar virüsü nedeniyle maçları buraya ekleyemedim.ne yazıkki bundan sonraki 4 maçı sadece skor olarak verebileceğim çünkü bu maçların üstünden 1 yıla yakın zaman geçtiği için tıklanamaz durumdalar
Genoa-Juventus 0-2
Juventus-Milan 1-1
Reggina-Juventus 0-2
Juventus-Livorno 3-1
Juventus-Atalanta
Evimde oynadığım Milan maçında berabere kaldıktan sonra ne yazıkki liderliğime ara vermiş oldum.Ancak bundan sonra yakalayacağım galibiyet serisi ile kısa sürede bana ait olanı geri alacağıma inandım.Ligin zayıf takımlarından Atalanta ile oynayacağım maç bu seriyi sürdürmek için çok iyi bir fırsattı.
İlk dakikalardan itibaren Juventus kontrolü eline aldı.İlk 20 dakikada Van der Vaart kaleyi birçok kez zorladı ve Atalanta'nın çok dayanamayacağı açıktı.
Yine Van der Vaart'ın başlattığı atağı Salihamidzic'in güzel ortasını değerlendiren golü I a q u i n t a sonlandırdı 1-0.
Criscito'nun kaptığı top yeni bir Juventus akınına neden oldu.Topu alan I a q u i n t a bu sefer 30 metreden yaptığı vuruşla golü buldu 2-0.
Atalanta'nın tek tehlikeli oyuncusu diyebileceğimiz tecrübeli Doni çabalamasına rağmen etkili olamadı ve ilk yarı bu skorla bitti.
Nedved'in bireysel çabasıyla kaptığı top ve Salihamidzic'in Juventus formasıyla attığı gol Atalanta'nın tüm umutlarını sona bitirdi 3-0.
Maçta sertlik kendini göstermeye başladı ve orta sahadaki üstünlük kurma mücadelesi sırasında Juventus'tan 3,Atalanta'dan 3 futbolcu sarı kart görürken Costinha ikinci sarı kartı görüp Atalanta'yı oyunun sonlarına doğru 10 kişi bıraktı.
Yeni bir galibiyet ve kazanılan 3 puanla birlikte tek olumsuz nokta 90.dakikada Zanetti ve Palladino'nun sakatlanması oldu.
http://xs220.xs.to/xs220/07441/atl.JPG
Juventus-Roma
İşte sezonun en önemli sınavlarından biri.Serie A'da haftanın maçını kazanan takım şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönmüş olacak.
Juventus'ta Palladino son maçın 90.dakikasında geçirdiği sakatlık yüzünden oynamıyorken Roma'nın eksiği kaptanları Totti idi.
Bu haftaya kadar genelde zayıf rakiplerle oynayan Juventus oynadığı iki önemli rakipten biri olan Lazio'yu 5 golle uğurlarken diğer rakibi Milan ile 1-1 berabere kaldı.Bakalım Roma maçı neler getirecek?
Alırsın, inanıyorum. :)