Gereksiz mesajLar siLindi.HaLa devam ederseniz; Ceza,uyarı aLırsınız en sonunda da kapatırız konuyu DİKKATLİ OLUN.
Printable View
Gereksiz mesajLar siLindi.HaLa devam ederseniz; Ceza,uyarı aLırsınız en sonunda da kapatırız konuyu DİKKATLİ OLUN.
Bence Sabri'nin bunu yapmaması gerekirdi.Hem suçlu hem güçlü.Bunun yanında malesef Feldkamp'ın stili takım üzerine olumsuz etkiler yapmaya başladı.Bir an önce toparlanmamız lazım.
Hayrettin abi bu konu kilitlenebilir..Çünkü sabriden resmi sitedede yalanlama geldi...
Belki de Galatasaray'da H.Şükür'den sonra en fazla kredisi olan futbolcuydu.Pafdan çıktığı andan iti baren her sezon bi 25-30 maç oynadı.Yaptıkları ne tazı gibi koşmak sadece.Orta atamayan adam.
Kendisine verilen kredi hiçbir genç oyuncuya verilmedi.Ne bir Aydın'a ne de başkasına.Gitmesi GS için hayırlı olur
,
5522 kez okundu
Zorunlu Açıklama: Sabri Sarıoğlu
“Benim İçin Galatasaray bitti” başlığı altında yayınlanan haberler tamamıyla asılsızdır . 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Stadı izinsiz terk ettiğimi iddia eden haberlere de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi stadı ailem ile beraber terk ettim. “Benim İçin Galatasaray bitti” ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.
Saygılarımla
Sabri Sarıoğlu
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
Kaynak:www.galatasaray.org
Konu iLe iLgiLi oLarak FutboLcudan bu başLığa karşıLık Resmi açıkLama iLe red ediLdiği için söyLenenLer daha fazLa bu konu üzerine tartışmanın gereği yok.
KiLitLenmiştir.