Zaten Fatih varken Şampiyonluğa oynuyodu takım. Ersun Yanal'da Holosko'yu istiyor sadece Beşiktaş v Galatasaray değil bakalım hangi takıma transfer olur...
Printable View
Zaten Fatih varken Şampiyonluğa oynuyodu takım. Ersun Yanal'da Holosko'yu istiyor sadece Beşiktaş v Galatasaray değil bakalım hangi takıma transfer olur...
YiğidoLara :D
Holosko'yu ver bunları al
Beşiktaş Holosko'ya talip oldu. Holosko karşılığında bu teklifleri sundu.
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Vestel Manisaspor'a 3 milyon Euro'nun yanı sıra önereceği iki futbolcunun isimleri de belli oldu. Siyah-Beyazlılar'ın listesindeki isimlerin Ricardinho ile Diatta olduğu ortaya çıktı.
LİG TV'nin haberine göre Diatta'nın sorun çıkarmayacağını düşünen yöneticilerin Ricardinho ile ise görüşecekleri ve yıllık gelirini garanti edecekleri ifade edildi. Buna göre Brezilyalı futbolcunun Vestel Manisaspor'dan alacağı paranın üstünü Beşiktaş tamamlayacak.
Beşiktaş'ın ligin devre arasında elinden çıkarmayı düşündüğü bir diğer isim olan Higuain için ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kararsız olduğu belirtildi.
Ricardinho ve Diatta İkiside Sorun cıkarır...Bu iki oyuncu manisaya gitmejk istemez..Kariyerleri acısından önemli...
Bencede 2side gitmez
Holosko İMKB’ye bildirildi
Beşiktaş, Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko ile ön görüşme yapıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den, İMKB’ye gönderilen yazıda, ’’Şirketimiz ile Vestel Manisaspor arasında, futbolcu Filip Holosko’nun transferi konusunda ön görüşme yapılmış olup, kesinleşen herhangi bir durum bulunmamaktadır’’ denildi
Beşiktaş Holosko'yu İMKB'ye bildirdi
Beşiktaş, Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko ile ön görüşme yapıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz ile Vestel Manisaspor arasında, futbolcu Filip Holosko'nun transferi konusunda ön görüşme yapılmış olup, kesinleşen herhangi bir durum bulunmamaktadır'' denildi.
Kaynak : AA
Lig TV'nin haberi kesinlikle yalan, Diatta ve Ricardinho V.Manisaspor'a gitmez, ayrıca V.Manisaspor da bu teklife pek sıcak bakmaz. Karlı çıkan Beşiktaş olur.
Holosko için Beşiktaş'ın verdiği teklif 3.5 milyon Euro civarında. V.Manisaspor bu teklife pek sıcak bakmıyor.
Holosko için kötü oyuncu falan demişsiniz de, bence şu an ligimizin en kaliteli yabancı forveti. 23 yaşında ve daha çok genç, çok daha iyi olacak birisi. Hızlı, çok sert şutlar atıyor ve defansı dağıtıyor. Slovak Milli Takımı'nda da oynuyor, bence 5-6 milyon Euro vermeye değer bir oyuncu. Galatasaray'a attığı gol aklımda da, ne vurmuştu be, gerçekten harika bir forvet.
Bu adamı alacaz biz.Öyle bir his var içimde..
Besıktas Haber Yolladı ise Bence alındı...
Bu arada FİFA her an besıktasa Transfer yasagı verebilir...(Kimsenin Gözünün yasına bakmazlar
Tıpkı roma bir ara Galatasaray verdigi gibi..Çünkü Borcunu Hala ödemiyor Sürekli uyarı geliyor fifadan....Eger böyle bir yasak gelirse yönetim Hepden istifa etsin..Zaten sinan enginin tek umudu transfer...
Besıktas yönetimi galiba Casa gitmiş...,
Bizim Federasyonlardan alışıgelmiş bir şey hatta bizlere has:) ''bişey olmaz'' FIFA'da işi gücü sadece Beşiktaş değil tabiki eminim bir dünya dosya ile uğraşıyolardır sanmıyorum transfer yasağına kadar uzayacağını ama bellide olmaz tabi...
Borsaya bildirildiğine baya bir ilerlendi sayılır Yıldırım Demirören süre olarak daha uzun zamanı var S.Engin keza öyle ayrıca savunduğu bir şey takımı ben kurmadım Holosko'yu alıcağımıza inanıyorum gerekirse Tümer İlhan Mansız transferlerinde olduğu gibi Başkan elini cebine atar gibime geliyor....
Valla Fırat sinan enginin tek umudu Transfer..Birde yasak geldigini düsün..Heleki gidecek adamlar belli ozaman bu futbolculara muhtaç kalacak..Sinan Engin bu işleri gizli yürütmesi lazımdı...
"Holosko 6 milyon euro"
Türkiye'de üç büyüklerin yanı sıra pek çok Avrupa kulübünün yakından ilgilendiği Vestel Manisasporlu Filip Holosko'ya şu ana dek en ciddi önerinin Marsilya'dan geldiği bildirildi.
Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için 3 milyon Euro artı Diatta, İbrahim Akın ve Baki Mercimek'i teklif ettiği Slovak
futbolcu için şu ana kadar en iyi önerinin Fransız kulübünden geldiğini söyleyen Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, "Pek çok kulübün ilgilendiği Holosko konusunda Beşiktaş'ın resmi teklif yaptığı doğru. Biz bu öneriyi kabul etmedik. Oyuncumuzla 2010 yılına kadar sözleşmemiz var. Ancak mukavelesinde yazılan bir maddeye göre, 6.1 milyon Euro'yu veren, Holosko'yu alır. Marsilya'nın önerisi bu rakama çok yakın. Gelişmeleri biz de bekliyoruz" dedi.
16.11.2007
Kaynak : DHA
6,1 milyon euroya Holosko'dan daha iyisi bulunabilir bence...Bu fiyata bence alınmaz...
Bence Sinan Engin ne yapıp edip alacak bu adamı.İyi basar kafası böyle işlere..
Büyük ihtimal yurtdışına gidecek Holosko.
Anıl hakan ile Holosko birmi..Holoskonun bir sürü teklifi var....
İMKB'ye de bildirildiğine göre bence bu iş bitmiştir.
Holosko Beşiktaş'A gelcek.İnşAllah yararlı olur...
Filip Filip Filip HOLOSKOOO
HOLOSKOOO HOLOSKOOO Filip HOLOSKOOO
:)
İMKB'ye bildirilen birşeyin aksini olduğunu daha görmedim.
Daha yeni Show Tv sPOR bULteninde Holosko icin 3 milyon + Diatta +Ricardinho reklif edildi diye soyledi...dogrumu bilmem..
Teflif edildi de Rico ile Diatta Manisaya gidecek mi ki ?
Ricardinho gibi kariyerli bir fotbolcunu Manisaya gideceğini zannetmiyorum. Diatta'nında.
Beşiktaş 3 der 4 der en sonunda 6 m € verir. İMKB'ya bildirilmiş. Transfer %70 bitmiş demektir.
İşte son prüzlerde 5 € / 7 m € / 3 m€+2oyuncu tipi sorunlardır. Ki oda halolur. Beşiktaş dedğim gibi 3 der 4 der ama Sonunda 6 m € yu verir.
Bence Holosko'ya karşılık sadece para verilmeli.Ricardinho ve Diatta Manisa'da oynayacak oyuncular değil.Aslında geçen sene Ricardinho iyiydi.Oyuna iyi hakimdi.Sivas maçında da kendini biraz gösterdi.
İMKB'ya bildirilmesi transferin bittiği anlamına gelmez. Sadece biz görüşme yapıyoruz, teklif sunduk demek anlamında o bildirilen yazı. V.Manisaspor yöneticisi de zaten teklifi kabul etmedik demiş. Beşiktaş az veriyor, V.Manisaspor da çok istiyor.
BJK en az 5.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmalı Holosko için. V.Manisaspor yönetiminden aldığım bilgileri burada sizinle paylaşmıştım, görüyorum ki doğru çıktı, bütün gazetelere ve ajanslara da düştü benim yazdığımdan sonra bunlar.
Ben size söyleyeyim, Holosko büyük ihtimalle Fransa'ya gidecek. Ya Fransa ya Galatasaray. Beşiktaş da alabilir ama yüksek bedel ödemesi gerekir. Monaco ve PSG peşinde Holosko'nun, bu 2 takımdan birisi veya Galatasaray alabilir.
Holosko'nun BJK'yi istediği bir gerçek.
V.Manisaspor kendi çıkarını gözetiyor öncelikle, parayı veren düdüğü çalar misali. Bu doğrultuda kim yüksek verirse ona satar ama Türkiye'den öncelik iyi ilişkilerden dolayı Galatasaray'da, bu aşikar.
Avrupa'dan gelen cazip teklifler karşısında da yanıtsız kalacak değil V.Manisaspor yönetimi.
Galatasaray Holosko transferinde Beşiktaş'ın önüne çok rahat taş koyabilir. İki kulüp çekişirse Galatasaray galip çıkar. Beşiktaş'ın alması zor görünüyor, anca çok yüksek bir bedel verirler (5-6 milyon Euro) ve Galatasaray Holosko'dan vazgeçerse transferi gerçekleştirebilirler.
Holosko'ya Şu an en yakın Klüp Marsilya'ymış. İstedikleri Fiyata En Çok Marsilya Yaklaşmış.
Ama Beşiktaş'ın elbet o 6 m € verip alıcağını söylüyorum. Holosko Bjk dedikten sonra Kimse alamaz onu.
Holosko Holosko Filip Holsoko :)
Bu transfer bence kesinleşti.3 veya 4 Mn £ +Takas secenekleri cok.Bunlarda Manisa'nın işine gelir..