konuyla alakası yok ama profilmdeki tanınmışlık neye göre artıyo.bi de niye brezilya da bu kadar tanınyo olarak başlıyoz anlamadım....
Printable View
konuyla alakası yok ama profilmdeki tanınmışlık neye göre artıyo.bi de niye brezilya da bu kadar tanınyo olarak başlıyoz anlamadım....
Ben de Man City oyunumda oldukça ucuza almıştım. Al-Sadd takımının satmaya bu kadar hevesli olması da ilginç.
valla aynı sey bende beckhamda da oldu bayern münichle 4milyon euroya aldım beckhamı.
Brezilya'da tanınıyor olarak başlamıyorsun...o profilindeki senin ülke hakkındaki bilgi seviyeni gösteriyor. Türk uyruğunu seçtiğinde profilinde Brezilya, Türkiye birde yanlış hatırlamıyorsam Çek Cumhuriyeti çıkıyordu. Nedenini tam bilmiyorum ama belkide türk takımlarının Brezilyalı oyunculara fazlaca yönelmesinden dolayı olabilir.
Şu Zarate konusuna gelecek olursak...Bana kalırsa çok saçma o kadar düşük bonservise alınabiliyor olması. hangi ligte olursa olsun bir takımın yeni - üstelik 16 mn gibi çook yüksek bir bedel karşılığı - aldığı oyuncuyu bu bedelin 1/4 üne satması saçmalıktan başka birşey değil, hiç gerçekçi değil, mümkün değil gerçek hayatta...
ama oyun bu... madem açığı var kullanıcaz, her takıma bir Zarate kampanyası başlamıştır :D
Bu arada kulüp finansal olarak çok zengin bi kulüp zarate gerçekte reddedilemeyecek teklif yaptıkları için bir çok avrupa kulübünün barcelona bile teklifini geri çevirp al-sadd seçmiş yıllık ne kadar alacağı bile saklı tutuluyor.
saol şimdi oldu..zarate konusuda ben daha ucuza aldım aslında takıma da daha yeni gelmiş hangi klüp olursa olsun gitmemesi lazım diğer topçularda ole oluyo ama daha 12 gunde takımını bırakıyo bi garip vaka..
Bizde dnedik şimdi 4,6 yı kabul ettiler ilk gördüğümde sözleşmesinde serbest kalma maddesi vardır diye düşündük ama yeni oyun açıp baktık öyle bir maddede yok ilginç bir durum
Bak bu oyunu gorunce oyundan sogudum Ugur derın dondurucu gıbı oldum..:p
arkadasım oyuncu fıyatı dusuk satıldı dıye oyundan mı soguyorsun yapma Allah askına.. :)
Onlara 12 ay taksıt mevcut degıl ama suan kampanyada olan kartlarda 12 ay taksıt mevcut. :p
Akbank, Asyafinans HCBS
ya ben bu oyuncu 3 milyon pounda newcastle aldım. Direk geldiği gibi kendi ligimde oynayan antreman tesisi yüksek olan Derby kiralık verdim Ca'sı 1 puan bile yükselmedi :(((
o oyuncu gercek değil matrix o almayın onu :)
Olay saçma, şöyle saçma, eğer o Arap takımı 16.5'a aldıktan 2-3 yıl sonra 4.5'a satsaydı normal olabilirdi.. Fakat 2-3 ay sonra satması ve direk 12 milyon patlamaları mantıklı değil..
ben 3.1 m' sterline aldım saool güzel tüyo oldu :D
üstelik çokta gol atan bi oyuncu :D
torinonun başındayım şuan.ilk sezonum. konuyu okuyunca bende teklif yaptım.arkadaşın dediği gibi 16.75 m€'ya alınmış.teklif yaptım 6m€ istediler.Transfer PAzarlık aşamasında :D:D