O anonscunun akli dengesi bozuk olabilir böyle bir şey görülmüş mü yahu?
Printable View
O anonscunun akli dengesi bozuk olabilir böyle bir şey görülmüş mü yahu?
Bunları söyleyen kişi, tekstilçi birisi. Yani futbolda porf. bir görevi yok olsa gerek. Dün bunları söylemesi tamamen bir rezillikti, biz bunları engelleyemessek bari UEFA yasak getirsin. Çünkü bunların olması Bosnalıalrı baya şaşırtmış ve Türk Seyircisinin etkisiz olduğu kaanatına varmasına yol açmış olabilir.
Türkiye - Gürcistan maçı.. Yer Trabzon Avni Aker.. Fatih Tekke iLe 1-0 öne geçiyoruz.. Ama maç 1-1 bitiyor.. Ve İstanbuL basını suçLuyu buLuyor hemen !! SuçLu Trabzon Taraftarı.. Sebeb Maçta Yeterince Türk bayrağının oLmayısıymış.. Her oLayda Trabzon'u yerden yere vuran İstanbuL basını Acaba dünkü maçı nereLeriyle izLediler? Maçta çıt çıkmadı.. 1-0 önde oLmamıza rağmen biLe kimse bağırmadı,tezahürat etmedi.. Ama Orası İstanbuL cnm oLacak o kadar dımı.. Ayrıca sahadan hiç bahsetmiyorum.. baLçık sahası gibiydi.. O zeminde top oynatanLarı kutLamak gerekiyor. Ve Trabzon gibi miLliyetçi bir yerde Trabzon'Luların miLliyetçi duyguLarıyla Oynayan İstanbuL basını Bugun tek bir manşet atmadı .. Gerçekten çok yazık..
Ayrıca.. Kimse çok sevinmesin.. Bu üLke Dünya Kupasında 3. oLduğu zaman Brezilya,Çin,Kostarika,Japonya,SenegaL,G.Kore iLe oynamıştı.. Yine İstanbuL Basını Sırf ŞenoL Güneş teknik adam da diye bu takımLarı küçümsedi.. neymiş efendim Şans eseri 3.oLduk yok kötü takımLarla oynadık dediler. Peki Şimdi sizlere soruyorum.. Şuanki grubumuzu zormuydu ? Bu grupta tek rakibimiz Vardı O da Yunanistan.. e biz naptık Yunanistan dan 7 puan fark yedik.. ha MaLta,MoLdova,Bosna,Macaristan ve Norveç gbı sıradan takımLar kötü takım değiL diyorsanız o başka.. Yahu Kimi kandırıyorsunuz bu neyin başarısı.. böyLe bir gruptan FutboLcularımız başında hoca oLmadan en az 2. oLurlardı zaten
O bağıran adam buüdn Knal D habere çıktı ünlü bir iş adamıymış :)
arkadaşla ben bir an sahaya hayvan girdi sandım:d o nedi çok komikti gerçekten 32 binkişi yanlış stadtan gelemedi gidip bide bağır diyorsun
Bağıran adam İsviçre maçında sahada olan uzun beyaz saçlı işadamı.Yahu o adamın o rezaletten sonra ne işi var o tribünde
Bir daha Samiyen'e maç verilmez umarım..Saha berbat tribün desen ortada..
Saraçoğlu yada İnönü de oynanması lazım Galatasaray oynamak istemiyor Ali Sami Yen de ama gidiliyor son 2maç oraya veriliyor... Organizasyon her yönüyle 0 dı bence...
Organizyon berbattı.Ben de böyle önemli maçların İnönü veya Saraçoğlu'na verilmesi gerektiğini düşünüyorum...
ben galatasaraylıyım ali samiyen berbat orası stad değil ben galatasaray taraftarıyım galatasaray taraftarı uyuyor ses çıkmıyor hıncal uluç un gs- gençlerbirliği maçındaki taraftar yorumunu dinleyenler bilirler galatasaray taraftarı tutturmuş bir na nana na na dklarca sinir bozucu bir şekilde bu melodiyi söylüyorlar
maç inönüde oynansın beşiktaşlı taraftarlar yani çarşı bedava trübüne alınsın bir bağırsınlar milli gol gol gol diye bosnalılar maçı bırakıp ülkesine gider :D
Bağıran adam niye GFB liderine bağırdı. Ya uA maça gelmedi ya da GFB Ali Sami Yen stadında bile kontrolü eline almıştı. Maç Kadıköy'de olsaydı, Sefa Abi zaten uyumazdı. Maç Ali Sami Yen'de ama uA ortada yok. Sorumluluk yine GFB'nin üstüne kaldı.
yeni açıkdaydım hiç mi bağırmaz taraftar ya kapalı özellikle hiçbişey yapmadı sustular ufak bir mırıldandılar o kadar
ilk yarı eski açık baya olaya el attı ama 2. yarı onlarda sustu bizim anamız ağladı ses kalmadı yinede sustu herkes numaralıda bir abim sağolsun elinden gelen
bütün gayreti gösterdi 2. yarı kim tam seçemedim ama helal olsun ona :)
en güzelide bütün stada meksika dalgalanması yaptırmasıydı
kapalı biraz uyuzluk yaptı ama sonunda başardık :D