arda çikarken taraftarlardan çok tepki aldı hakılılarda arda direk soyunma odasına gitti, birazdan konuşur Galatasaray benim için bitti diye.
arda çikarken taraftarlardan çok tepki aldı hakılılarda arda direk soyunma odasına gitti, birazdan konuşur Galatasaray benim için bitti diye.
ÖNEMLİ;Taraftar Kalliye Kızdı Oyundan niye alıyorsun diye..Kimse Ardayı yuhalamadı..Bunu bilin...
Hatta Arda Kalliye El işareti yaptı..Oyüzden yanlıs anlamayın..Ardaya kzıan yok..
Bu maçta Arda'ya tepki gösteren varsa kusura bakmasın ama " FUTBOLDAN ZERRRRE KADAR ANLAMIYOR " derim.
Golün dakikasına takılanları anlayamıyorum bir türlü.. Aynı zamanda maçı izlemeden radyodan dinleyip yada internetten takip edip buna rağmen siz çok ballısınız diyen zihniyeti hiç anlamıyorum..
Lideizz liderligin tadını cıkaralım :0:
Emrah abi biten 16 zirvedeyiz :D
servet ile arda kavga ettiler , arda sinirlendi daha sonra kalli ardayı oyundan aldı, ıslıklamalar ardaya değil kallinin ardayı oyundan almasınaydı, ardada oyundan çıkarken kalliye bravo gibilerinden baş parmağıyla ok yaptı ve yanlış yaptın gibilerinden hareket etti .arda sonuna kadar haklıdır......
Sonuc olarak;UZATMAYA GEREK YOK AYNISI UGUR VE EDU ARASINDADA OLDU..
Maç içersinde olur böyle seyler..Şimdi benim korkutugum medya yarın iyi uydurma haber yapar...Yok Arda sinirli ingiltereye gidiyor gibisinden..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Olayı anlamak çok basit arda üst üste kullandığı 3. korneride ön direktekteki adamın bile önüne kesince defanstan her korner için 70 metre iler çıkıp geri gelen servet ardaya sinirlendi ve aralarında sözlü diyalog geçti bunu üzerine arda snirilerine hakim olamadı rakibe sert girmeye başladı sarı kartıda gördü zaten ve kallide onu oyundan aldı ve son derece doğru yaptı..
Ligtv’ye Suan kalli konusuyor. Ardanin sari karti oldugu icin oyundan cikartmis. Sonrada Servetle tartismaya girince heycandan yanlis birsey yapacagindan korkarak oyundan almis.
Medyaya kaldık gene, geçmiş olsun camiamıza şimdiden..(:
Galatasaray iyi oynadı gol uzun süre gelmedi o zaman ümitlendim ama ard arda iki gol geldi.Zaten bana göre yeterli olmayan Sivas kadrosu iki önemli oyuncusunun çıkmasıyla oyunda koptu.Arda çıkarken Kalli'ye bir işaret yaptı.Bu işaret günlük hayatta olumlu ama burda Arda'nın yüz ifadesi işaretin anlamını bize anlattı sanki.Kalli her hafta saçmalıyor bu haftada saçmalığı buydu işte aradaki fark bu.Kalli'nin saçmalaması zayıf takımlar sayesinde tutmuş görünüyor en azından bu zamana kadar.Her takım bir değil.
Sivas'ın şampiyon olamayacağı anlaşıldı bu maçla bence.
Sivas'ın bu maçtan puan koparmasını bekliyordum ama olmadı.Tebrikler Galatasaray...
Sivas'dan en azından beraberlik bekliyordum.
Tebrikler Galatasaray...
Galatasaray bir daha ki yeniligisini 32.haftada alir
Isin gücün sirf tahrik etmek olmus senin,gerek imzanla gerek yorumlarinla bunu belirtiyorsun,artik forumda senin düzgün bir yorumunu göremeyecegiz galiba,lafimi sokayim gideyim düsüncesindesin.Helal olsun sana böyle devam et (:
Ama eger birazcik futboldan anliyorsan,32.haftaya kadar yenilmedigimizde ligi dagitacagimizi ve Galatasarayin Alisamiyene sampiyonluk ünvaniyla gelecegini bilirsin.
büyük ihtimalle devreyi lider kapatırız 1 kaç transferlede sezonu şampiyon bitiririz
Song ile Lincoln sakalasmalarını görüdünüzmü...Hele Songun kürkü:):)
Bu arada Nonda gol atınca song heyecandan Lincoln'e yumruk attı:)
Bir anda Abdürrahim Albayrak'ı hatırladım:zuhaha:
Song gerçek bir Aslan olunca yerinde duramaması gayet normal.. Kalan maçlarda sakatlık veya ceza sorunu olmaz da hepsinde oynar inşallah.. :)
Song'un kürkü çok karizmatikdi :)
Bu kadar eksikle yenemiyor Sivas Galatasaray ı... Ne diyeyim olmadı Yiğido...
Bizim 10 eksiğimiz olsa ne yazar Fıratcan abi :p
Tabelada Galatasaray 2-0 Sivasspor yazar...:)
Nonda güzel transfer kim almışsa çok iyi yapmış ..