Fenerbahçe en kötü 1puan alır.. Ya da beraberlik golünden kısa süre sonra galibiyet golünü bulur gibime geliyor..
Printable View
Fenerbahçe en kötü 1puan alır.. Ya da beraberlik golünden kısa süre sonra galibiyet golünü bulur gibime geliyor..
Burhan ile öne geçti Gençler, umarım koruyabilirler..
Gençlerbirligi 2 yi atabilir..
Bu arada Fenerbahce deplasmanda gol yedigi maçları ceviremiyor..Bu maç bitmişdir..1 yada 0 biter:)
Haydi Gencler... FB beraberliği bulur gibi . inş korur GB...
Fener'de bir dalga yok, maç zaten Gençler'in hakkı..
Alex gol attı fakat gol gecersiz sayıldı.
Bugün Gençlerbirliği çok güzel futbol oynuyor avrupa sevdası yakacak Fenerbahçe'yi..
Isaac dan gol bekliyorum...
Fener kötü bugğn. Gençlerbirliği biraz daha atak bir takım olsa şuan 2 ya da 3-0'dı maç.
Lugano Sarı Kart Gördü
Haftaya Trabzonspor maçında yok.
Türk hakemliği şov yapıyor helal olsun hepsine!
Verilmeyen golümüz doğru karar, verlmeyen penaltımız var. Gençlerbirği elle oynadı %100 hatalı bir karar. Oyuncu bile anladı penaltı diye çünkü elini yüzüne götürerek eyvah dedi. Ama hakem saniyesinde arkasını dönerek devam dedi ve Lugano sarı kart görüp haftaya oynamıyacak hakem doğru karar verse Lugano'da sarı kart görmeyecekti ama bu maçı alacağız.
Alex daha önce Gs - Fb kupa maçında Aykut degaj yaparken topu elinden almaya çalışmıştı, yine aynı hareketi yaptı.. Gol verilmedi tabiki..
Gençlerbirliği'nin attığı gol çok organize gelişti gerçekten, son vuruşta harikaydı.. Fenerbahçe dengeyi kurdu, 2-3 net pozisyonu var özellikle Aurelio'nun iki kişiden sıyrılıp attığı plase şut görülmeye değerdi.. Ayrıca Fenerbahçe'nin penaltı itirazı oldu son dakikalarda, ben tam göremediğim için bir yorum yapmıyorum.. :)
2. yarı Gençbirliği bu baskıya dayanabilir umarım..
Penaltı bence %100 penaltıydı, oyuncu bile anlayıp "Eyvah, ben ne yaptım" dercesine yüzünü kapattı. Gol tartışılır, kurallar ne söyler bilemiyorum ama akşam Maraton'da izleriz artık.
Fenerbahçe baskılı oynuyor, Aurelio'nun ve Semih'in kaçırdığı goller var, özellikle Semih o golü atmalıydı. İkinci yarının hemen başlarında bir gol atarsak maçı kazanabiliriz.
Lugano Trabzonspor maçında yok, aslında bir bakıma iyi oldu :D Yasin daha çok güven veriyor bana, onun oynayacak olması sevindirici. Ayrıca Lugano'yu oyundan almalı Zico, zira kontrataklarda Mehmet Çakır, Burhan ve Isaac Lugano'yu oyundan attırabilir, bunu düşünmeli. Uğur Boral çok etkisiz, Vederson oyuna alınmalı. Bu iki değişiklik yapılıp, son 20 dakikaya doğru da Kezman oyuna alınabilir.
Acaba bu sezon penaltı kullanır mıyız ?
MeMo içimden bir ses senin maçı izlemediğini ve An tu'yu buraya taşımaya çalıştığını söylüyor.. Demogoji yapmaya gerek yok, senin takımın girdiği çok net topları atsaydı 50 kere öne geçmişti.. Zaten baskılı oynuyor, maç bitmeden bu tür şeylere gerek yok bence...
Beyler lütfen her mesajımıza bir kulp bulmayın, takımınız yenik durumda olduğu için gerginsiniz ancak bunun acısını burada çıkarmanız yanlış..
MeMo lafım sana değil, genele.. (:
Edu sari kart gördü ve haftaya cezali duruma düstü.
Lugano-Edu yok.
:):)
edu'da cezalı duruma düştü
Burhan mutlak golü kacirdi.