65-63 öndeyiz.
Brown 5 faulle atildi.
Printable View
65-63 öndeyiz.
Brown 5 faulle atildi.
65-60
Nikky Johnsonnnn !!!!
65-65 berabere.
65-70..
Öndeyiz...
Cappie Pndexter!!!
Şov var Şov!!!!
Mac gitti sonunda cok hatalar yaptik...
Pondexter maca damgasini vurdu,ama bizde bugün cok iyi mücadele ettik.Yenildik artik,ceviremeyiz maci ...
Süper oynuyoruz harikasın Birsel.
71-78..
Az kaldı.
Aslinda biz daha iyi oynadik,ama Fb cok iyi yüzdeyle oynayinca ve Pondexter cosunca maci aldilar.
71-80..
Pondexter.....Şov
Bitti Pondexter maç biterken yaptığı hareketle efsane oldu .
Pondexter mac bitiminde yaptigi hareket kişiligini gösterdi... Kendine yakışanı yaptı..
Herzamanki galibiyetler devam ediyor.İyi oynadık kazandık...
Editt : Bayan basketbolcularımıza tüküren rakip takım taraftarını kınıyorum...
Yav böyle tahrik ediyorlar,sonra diyorlar neden küfür var,neden kavga var ? Eden bulur,kardesim ...
Şişşt sakin olun, sakin...
Bayan Basketbolunun bu kadar popüler olması gerçekten güzel bir şey..
Peki o dk ya kdr Herhngi bi taskınlık yaptık mı ?? Pasalar gibi takımımızı destekledik.. Hatta yenildigimiz belli oldugunda da sen sampiyon olmasanda dıoduk.. Pondexter tahrik edici hareketi yaptktan sonra sahaya 2-3 kişi girip taskınlık olsa bunun hesabını kim verecek ??
Bir kere fenerbahcenin tecrübesi var yenilmemiz normal..Eurolig takımı hemde Oturmus takım...Pondexter olmasa Maçı alırdık...
Bizim takım yeni kuruldu..Playofflarda daha iyi oyun bekliyorum..
Gecenseneden çok çok iyi takımız..Bayanlarda en iyi iki antrenör biribizde digeride fenerbahcede..
Solomondan sonra birde bu cıktı...Ayrıca Bizim seyircilerden biri soyunma odasına giden Fenerbahcelinin suratına tükürdü..Cuk diye oturdu suratına...
Önde iken basit hatalar yapık..Bizimkiler sanki acelesi varmış gibi oynuyorlar..Petra ve Sophia gereksiz yüklenmeler yaptı..
Pondexter Tempoyu iyi ayarladı resmen takımı kurtardı..
Gerçekten beni de güldürdün he..:DD:
Maçı konuşmayacaksanız, maçı konuşmayacak olan arkadaşları okur grubuna alalım. Son ihtarımdır, sonrası okur grubu.:)