Emrah yine süprsin, aldığın cezaya da üzüldüm.:p
Artık UEFA'da kupayı almalısın, başarılar.:)
Printable View
Emrah yine süprsin, aldığın cezaya da üzüldüm.:p
Artık UEFA'da kupayı almalısın, başarılar.:)
keyifli bir kariyer oluyor.
ŞL çok şanssızlık olmuş...
15 maçta 3 gol... Taktik tutmuş görünüyor...
Süper gidiyorsun Emrah abi tebrikler.
Herşey çok iyi giderken bir Palermo maçında Vieira'nın topu kaptırması sonucunda gol yiyince takım altüst oldu. Ondan sonraki 5-6 maçlık seride rakip 5 penaltı kazandı rakipler bunlardan sadece 1'ini kaleci kurtardı. Dolayısıyla, defans oyuncularım penaltı yapıp beni üzmeselerdi şu anda hâlâ şampiyonlar liginde olabilirdim. Buna karşılık ben hiç penaltı kazanamadım. Ayrıca Glaskow'un 3 gol atıp 3 maçı da 1-0 kazanarak tur atlaması da bana çok koydu doğrusu. :) Ama neyseki son maçta derslerini verdi İnter. :) Bundan sonra hedef UEFA şampiyonluğu!
Kariyerimi beğendiğinize sevindim. Bir önceki yazı iki saatlik bir emeğin ürünüdür. :) Bundan sonraki hikayelerimiz 2006 Atletico kariyerimdeki tarzda devam edecektir. Beni izlemeye devam edin. :)
abi şampiyonlar ligi için gerçekten üzüldüm ama güveniyoprum uefa inter in...
kolay gelsin beşarılar..
Emrah abi en büyük hedefin UEFA ve arkasından Süper kupa olmalı. Umarım bunuda başarırsın
Ya zaten iki senedir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğum yok hiçbir takımla. :) Ama her gittiğim takımda UEFA'yı alıyorum. Benim kaderim UEFA kupası. :)
Ooo o zaman çok rahat alırsın Emrah abi. Hiç kasmadan. :)
2. sıradaki Fiorentina'ya, yani eski takımıma 2-0 yenildim. Kalas forvetlerim çok kaçırıyor ya. Bu İbrahimovic'i satacağım ya sinir etti beni. :) Liderlik Fiorentina'ya geçti malesef. :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Büyük Derbi İnter'in!!!
İnter ile Milan'ın karşılaştığı maçta İnter takımı, iki oyuncusu sakatlanmışken ve Stankovicsiz, 10 kişiyle ezeli rakibi Milan'ı son dakikalarda, Adriano'nun kullandığı serbest vuruştan gelen topa Cambiasso'nun yaptığı kafa vuruşuyla gelen güzel golle 1-0 mağlup etti ve ligin ilk yarısının son maçını da kayıpsız atlatmış oldu. Şimdi bakalım ara transfer döneminde neler yaşanacak. Çok büyük sürprizler olabilir!.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İtalya Kupası'nın ilk maçında deplamanda (!) Milan ile karşılaşan İnter takımı sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuç çok tehlikeli, eğer Milan ikinci maçta bir gol atarsa İnter'in işi zora girebilir.
UEFA Kupası kuraları çekildi. Kurada İnter ile AEK eşleşirken, bu turu geçecek olan takım, Hamburg-Tolouse (nasıl yazılıyorsa artık :)) eşleşmesinde tur atlayacak olan takımla eşleşecek. İnter için olumlu bir kura olduğu söylenebilir.
İnter takımı derbilerde, şu ana kadar hiç mağlubiyet almazken, son Milan beraberliği hariç hepsini kazandı.
SON TRANSFERLER
Gidenler :
Ivan Cordoba, 26 Milyon TL'ye, Juventus'a (muhteşem başarı)
César, % 60 maaş ödemesiyle, Cagliari'ye, kiralık olarak
Gelenler :
İnter muhteşem bir transfer yaptı. Villarreal'in 21 yaşındaki yıldızı Matias Fernandez'i tam 34 milyon TL ödeyerek transfer etti. Fernandez, Kim Kallström ile rotasyonlu oynayacak. Fernandez, özellikle ofansif oyunculardan Solari'nin gönderilme olasılığı, Figo'nun sezon sonu futbolu bırakacak olması ve Jimenez'in kira döneminin bitecek olması dolayısıyla transfer edilmiştir. Sir Gürbüz, Carlos Vela ile Fernandez arasında kalmıştı ancak Vela'nın faydalı olabilmesi için zamana ihtiyacı olduğu göz önünde bulundurularak, hemen fayda sağlayabilecek Fernandez transfer edilmiştir. Diğer transferler ise şöyle :
Piatti, 3 milyon TL
Thiago, 3.9 milyon TL, Barcelona'dan
abi bende 5-4-1 ile oynuyorum ve ibrahimovic harika sende nasıl değil anlamadım ama bende de adriano kötüydü sattım :)
Son alınan birkaç skor :
Juventus - İnter : 0-1
Roma - İnter : 0-3
İnter - Milan : 0-1 (İnter İtalya kupasından elendi)
Vee işte en flaş skor! UEFA Kupası'nda Hamburg ile İnter karşı karşıya geldi. Almanya'daki bu ilk maçta İnter, 3 kez öne geçmesine rağmen Guerrero'nun 4 golü engel olamadı ve maçı HSV 4-3 kazandı. Ancak bu muhteşem maçın skorundan çok oynanan güzel futbol konuşuluyor. İkinci maçta Sir Gürbüz Guerrero'ya özel önlem alacak. İnter'e ikinci maçta 1-0'lık bir galibiyet bile yetiyor. Ligde ise 26 hafta geride kaldı ve son durum şöyle :
26. Hafta Puan Durumu
İnter 61 P
Lazio 54 P
Fiorentina 51 P
Milan 50 P
Sir Gürbüz Piramit'in Gölgesi'nin başarılı olduğunu, bu nedenle bu sezonluk bu taktiğe ara verdiğini açıkladı. Klasik 4-4-2 ile bu sezonda lig şampiyonluğu ipini göğüslemek istediğini belirtti.
Adriano ve İbrahimovic şu anda harika oynuyor. En iyi iki forvetim. Suazo sezon sonunda yolcu, Cruz da öyle. Crespo zaten kiralıktı. Yani kısacası sezon sonunda bir süperstar daha alabilirim. :)
Veee mutlu son!!! İnter, 4-3'lük mağlubiyetin rövanşında, Guiseppe Maezza stadında Hamburg'u 4-2 yenerek tur atladı. Bu maç da ilk maç kadar güzeldi ve Adriano ile İbrahimovic'in 2'şer golüyle İnter tur atladı. Skor 4-0 iken Hamburg'un 80 ve 85. dakikalarda 2 gol bulması Sir Gürbüz'ü biraz endişelendirse de İnter kazanmayı bildi. Hem de eze eze yendi! Sıradaki rakip CSKA Moskova-Shaktar maçı galibi olacak. Şimdi lige dönüyoruz.
İtalya Kupası'nda boğazına kaçmış. :) 1-0. O maça senin için üzüldüm, Inter için sevindim... Neyse, iyi gidiyorsun.
UEFA Kupası'nda Müthiş Eşleşme!
UEFA Kupası çeyrek finalinde Shakhtar karşılaşan İnter, ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup oldu ama ikinci maçı 1-0 kazanınca maç uzatmalara gitti. Normal sürede Shakhtar takımı 10 kişi kalırken, İnter uzatmalarda rakip kaleye yüklendikçe yüklendi ama gol olmadı. Penaltı vuruşlarına giden karşılaşmada İnter rakibini mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Yarı final karşılaşmalarında İnter, Fenerbahçe ile eşleşti. Bu ilginç eşleşmenin sonucu ne olacak bilinmez ama güzel iki maç olacağı kesin. Diğer eşleşme ise şöyle :
UEFA Kupası Yarı Final Eşleşmeleri :
Tottenham - Roma
İnter - Fenerbahçe
Serie A'da 32. Hafta Sonuçlandı (Son 6 hafta):
İnter 74 P
Lazio 64 P
Roma 62 P
Milan 60 P
Gol Krallığı :
İbrahimovic 20 gol
Pandev 18 gol
en sevdiğim takım fener sonra inter şansa bak yensende sevinirim yenilsende abi :D
Fenerbahçe turu geçen taraf olacaktır.:p
UEFA Kupası Yarı Finali İlk Maç Sonuçları
İnter 2-0 Fenerbahçe (Goller : Adriano, Suazo. Suazo'nun sezondaki ilk golü)
Tottenham 0-1 Roma
UEFA Kupasında İnter ile Fenerbahçe Giuseppe Meazza'da karşılaştı. Fenerbahçe'nin varlık gösteremediği karşılaşmayı İnter, Adriano ve Suazo'nun golleriyle kazandı ve büyük bir avantaj yakaladı. Bu maçta Roberto Carlos cezalı olduğu için oynayamadı. Fenerbahçe hiç de zayıf bir takım değildi. Kadrosunda Felipe (GS'ın eski oyuncusu, Rodrigo Palacio, Mousouffa (nasıl yazılıyor ki :)) gibi yıldızlar var ve ikinci maç hiç de kolay olmayacak. Fenerbahçe'de Felipe ilk maçta sarı kart gördüğü için cezalı duruma düştü. İnter'de ise ilk maçta cezası nedeniyle oynayamayan Vieira ikinci maçta oynayabilecek.
İnter ligde ise Lazio'ya kendi evinde, Vagner Love'un golüyle 1-0 mağlup oldu ve sezonun bitmesine 4 hafta kala puan farkı 7'ye düştü. Son 4 maçtan ikisini Fiorentina ve Milan ile oynayacak olan İnter'in maçların yarısını kazanması şampiyonluk için yeterli olacak.
Tebrikler Emrah abi.
ŞAMPİYON İNTER! EN BÜYÜK İNTER!!!
İnter takımı kendi sahasında Atalanta'yı, sezon başından beri suskun olan golcüsü Suazo'nun attığı gol ile yenip 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Suazo önce UEFA'da finali, şimdi de ligde şampiyonluğu getiren birer gol attı. Şimdi tek hedef kaldı, o da UEFA'yı Milano'ya getirmek! İnter taraftarları Milano caddelerinde şampiyonluk kutlamalarına başladı bile. Taraftarlar Sir Gürbüz'e şarkılar söylüyorlar. Milano bayram yeri gibi ve İnter teknik adamı Sir Gürbüz kalan iki lig maçında gençlere şans vereceğini açıkladı. Şimdi UEFA finaline gidiyoruz!
Sezon'un Maçı :
İnter - Roma (UEFA Kupası Finali)
Sonuç az sonra... Haydi İnter!
Maçı bekliyoruz.
Roma 1-3 İnter bence sonuç bu başarılar Emrah abi maçta
:*:*:*:*İNTER ROMA'YI YAKTI!!!:*:*:*:*:
:::4-0:::
İnter UEFA şampiyonu oldu!!! Sir Gürbüz sevinçten uçuyor. Onun ilk sezonunda, hem İtalya hem de UEFA şampiyonu oldular. Maça Adriano'nun füzesiyle neredeyse 1-0 önde başlayan İnter Roma'ya maç boyunca sadece bir pozisyon verdi. 50. dakikada Maxwell'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Adriano'nun gole çevirmesiyle İnter farkı ikiye çıkardı. İşte bu dakikalarda Totti'nin sakatlanarak oyundan alınması, İnter'in Roma'yı yakması için son adımdı. 72 ve 75. dakikalarda İbrahimovic'in iki harika golüyle İnter Roma'yı eze eze yendi ve UEFA Kupasını Milano'ya getirdi. Milano'da büyük kutlamalar var. 10 gün içinde hem İtalya hem de UEFA şmapiyonu oluşları, İnter taraftarını tam anlamıyla kendinden geçirirken, taraftarlar bu başarılarda en büyük payın Sir Emrah Gürbüz'e ait olduğunu belirttiler. İbrahimovic de Sir Gürbüz için, "son günlerde sayın hocamızın yaptığı beni basında öven açıklamaları beni gerçekten kamçıladı. Bu kupalar ona armağan olsun" dedi.
Sir Gürbüz de "çok çalıştık, çok zorlandık ama hedeflerimize bir bir ulaştık. Şampiyonlar Ligi'nden elenmemiz kötü bir olaydı ama bizi kendimize getirdi. Fenerbahçe'yi de kutluyorum, Fatih hoca çok iyi bir kadro kurmuş. Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i takımın başına getirmesi çok büyük bir transfer bence. Bunları şunun için söylüyorum, Fenerbahçe gerçekten Avrupa'da karşılaştığımız rakiplerimiz içinde en iyi futbolu oynayan ekipti. Ben de buradan bütün oyuncularımı alınlarından öpüyorum, onlar herşeyi hakediyor. Bu galibiyet sevgilime armağan olsun. Şu an çok uzaklarda benden ama bir gün kavuşacağız. Çok duyguluyum, ıhı ıhı!!!"
Ayrıca İnter'in bu kupa zaferi sonrasında kasasına giren para miktarı 27 milyon TL'dir. Sezon sonu bitiyor ve yeni transfer dönemi başlıyor. İnter takımı River Plate'ten Augusto Fernandez'i transfer etti. Scout'ların ısrarla önerdiği oyuncudan; Suazo, Crespo, Cruz gibi forvetlerin takımdan ayrılacak olmasından dolayı çok şey bekliyoruz. Yeni transfer döneminde çok yüksek bir transfer bütçesi bekliyoruz.
Sezon istatistikleri yarın sizlerle...
Tebrikler Emrah. Farklı kazanmak ayrı bir keyif katmıştır, yeni sezonu ve varsa yenilikleri bekliyoruz.:p
İnter, Şampiyonlar Ligi ile birlikte son olarak 55 milyon TL'yi daha kasasına koydu.
Solari, Da Court satılacaklar listesine konuldu.
İnter gözünü Toni Kroos'a dikti! Bu yıldız adayını almak için Sir Gürbüz kesenin ağzını açacağını söyledi. Bakalım transfer döneminde ne gibi gelişmeler yaşanacak. İnter takımı dünyanın birçok yerinden Scoutlarıyla oyuncu arıyor. Bir yandan da transfer listesine konmuş oyuncularla görüşüyor. Transfer dönemiyle birlikte Giuseppe Meazza'ya yeni bir yıldız gelecektir! Bu yıldızı biraz merak edin bakalım. :)
37 milyon TL değerindeki Stankovic'e Arsenal, 22 milyon TL teklif yaptı ancak İnter bunu kabul etmeyerek 55 milyon TL istedi. Birçok oyuncusunun büyük klüplerce izlendiği İnter takımı bol miktarda para kazanabilir. Bekleyip göreceğiz.
En az 1 tane süper star almazsan külahları değiştiririz Emrah Abi :zuhaha
Evet sonunda sevgili başkanımız sesimizi duydu ve transfer bütçesini açıkladı. Bol kârlı bir sezonun ardından beklediğimiz kadar yüksek bir miktar olan 178 milyon TL yeni transfer bütçemiz! Transfer bütçesinin bu kadar yüksek olmasında Serie A TV yayın haklarından gelen 145 milyon TL'nin etkisi büyük. İnter gözünü şimdi süperstarlara dikti. Hedefteki isimler sır gibi saklanıyor ama Sir Gürbüz taraftarlara şunu söylüyor : "İnter takımına yakışanı yapacağız".
Arkadaşlar Valencia Burdisso'ya 79 milyon TL verdi. Bu adam bu kadar eder mi? Satmalı mıyım sizce? Satarsam transfer bütçem 250 milyon TL oluyor. Kimleri önerirsiniz? Bir de Toni Kroos'a Bayern 50 milyon TL + sonraki satıştan % 30 istiyor, bu kadar eder mi? Bu üçünü istiyorum. :p
Transfer bütçen oldukca iyi,Burdisso'ya iyi para vermişler bence sat daha iyilerini bulursun daha az maliyetle..
Emrah kardeşim o kadar para veriliyorsa mutlaka değerlendir bu fırsatı çünkü unutma bu fırsat bir daha eline geçmeyebilir. Ayrıca sen Inter'sin sonuçta sana gelmeyecek oyuncuların ben aklına yani... mutlaka o sattıklarından çok daha iyi oyuncular bulacaksındır ki zaten yığınla transfer bütçen olacak alamayacağın oyuncu olmayacak. ikisini de sat gitsin bence...
Mutlaka sat abi daha iyisini al.
Burdisso'yu sat, Kroos'u alma. Pandev alınmadıysa onu al.
Burdisso'ya o kadar para verildiyse kesinlikle sat emrah abi 79 milyon ytl ne demek yav her neyse kupa için de tebrikler :) burdisso'yu satarsan kroos'a o parayı gönül rahatlığıyla ver bence haydan gelen huya gider hesabı :P