Zaten zor gol atıyoruz maçlarada 1-0 geride başlıyoruz. :S
Printable View
Zaten zor gol atıyoruz maçlarada 1-0 geride başlıyoruz. :S
Valla yaa.Zaten gol atamıyoruz..Nalet olsun dedim valla bu golden sonra..
Al işte atamıyoruz..
Quote:
Kontra atakta çok tehlikeli çıktı Beşiktaş ve beraberlik golüne çok yaklaştı ancak Tello'nun sol kanattan ortasına Holosko iyi vurdu fakat Khalid Sinouh şık bir kurtarış yaptı dönen topa en son Cisse vurdu top auta gitti.
Kasımpaşa 2 yaptı.
2-1 oldu Nobre.
2-0 oldu, Kasımpaşa puan çıkarır İnönüden artık.
2-1 Süper maç oluyor, fırtına gibi başladı iki takımda.
2-1 oldu:D
Beşiktas 1 yapti :D Bi baktim 2-0 bi baktım 2-1 :n:
Neoluyo yaa..
2-1.
Ulan bu maçı 5 atmadan kazanmadan gelmeyin..:mad:
Çok sinirlendim valla.
Toraman toraman diyorsunuz da hatalarını gördünüzmü..İki goldede topu sektirdi ve özgürde affetmedi..Beşiktas çok ofansif kadro ile cıkmış..Denizli maçı gibi olabilir..
KAsımpaşa'dan İnönü'de 2 gol yedik. :S
İnanılmaz bir maç oluyor :) Savunmaya kesinlikle bir takviye gerekiyor...
Kasımpasa bu maç öncesi ligde 3 gol mü ne atmış:)..tehoue olmaması avantaj beşiktaş için..Çünkü beşiktas çok ofansif cıkmış.Tehoue de kontraay yakın biri idi..Toraman iki defa topu sektirdi özgürün önüne geldi oda attı golleri...Beşiktas sol tarafı çok kullanıyor..3-2 biter:)bu maç...
Beşiktaş bastırıyor , umarım gol gelir :)
Ben demiştim fark olmaz Beşiktaş kazanır ama böyle giderse Paşa buradan puan bile çıkarabilir.
GOlllllllllll !!!
2-2
CİSSE !!!
Cisse ..
2-2.
Cisse 2-2:mad:
Maç yeniden başladı. :)
Bu maçı kazanmamız şart yahu. Ancak lig sonuncusundan 2 gol yemek daha şimdiden dikkat...
Yani artık atsın beşiktaş rakip çok zayıf 2 gol yemesi defansın çok kötü oldugunun göstergesi bugün.
Maçı seyreden var mı?
3'lü savunma oynuyoruz herhalde?
Evet İbrahim savunması oynuyoruz alayı İbrahim savunmanın. :)
Olmaz böyle savunma ya ! Güçsüz takım gibi gol yememek için direniyoruz adeta , şöyle güzel bi defans uyumu yok Zago ve Ronaldodan sonra ... İlk yarı bitti
Galibiyet gelecek.Biz 2-0'dan 2 kere 3-2 maç çevirdik.Bu maç 3-2'den de ileri gidebilir.
Beşiktaş maçı çevirir sıkıntılı olmayın:)
İlk yarı bitti.Skor 2-2.
Quote:
44' 3'e 2 geldi Beşiktaş, Delgado topu ağlara gönderdi ancak Tello'nun ortasında topun dışarıdan çevrildiğini belirtti hakem ve golü geçersiz saydı.
Ertuğrul hocanın denediği İbrahim savunması pek başarılı değil ama bence bu aldığı risk 2. yarıda tutacak.. 5-3 biter bu maç.. :)
Maç 4-2 biter.;;)
İkinci yarıda 4-4-2'ye döndü Beşiktaş. Serdar Özkan sağ bekte görev yapıyor...