Maç Kadıköy'de olduğu için gözüm kapalı Fenerbahçe kazanacaktır. İki veya üç farklı galibiyet elde ederlerse turu geçen taraf Fenerbahçe olacaktır. Güzel bir maç olması dileğiyle...
Printable View
Maç Kadıköy'de olduğu için gözüm kapalı Fenerbahçe kazanacaktır. İki veya üç farklı galibiyet elde ederlerse turu geçen taraf Fenerbahçe olacaktır. Güzel bir maç olması dileğiyle...
Galatasaray bu seneki 2-0 maçtan öncede formdaydı hatta namağluptu ama yine biz kazandık.50.000 seyirci,müthiş atmosfer,iyi futbol kazanan Fener olur.
Aynen katılıyorum:)
Emre'ye baskı gelince hata yapabiliyor..Gerci daha genç sayılır yinede servet'le uyumu güzel...Lincoln oynaması zor..Nonda fizik yapısı iyi oldugu için büyük ihtimal maça yetişir..Karan-Nonda mantıklı olur..Hakan balta'da maça yetişirse iyi olur..Hakan sogukkanlı iyi pas yapıyor..
Ortasahada belli degişiklikler olabilir..Diger mevkiler hemen hemen belli..Servet,Arda,Nonda bunlar kilit oyuncularımız olacak..
Deivid bu aralar çok formda..Oyüzden HakanB-Volkan Arkalı önlü oynamaları sart:)Çünkü fenerbahce sag kanatı çok kullanmaya basladı..Sanırım bu konuda herkez katılır bana...
Sonuna kadar katılıyorum.Haklısın.
Bence çok güzel bir kura.Umarım hak eden taraf turu geçer,geçen seneki olaylar iki takım içerisinde tekrarlanmaz..
Ancak şöyle bir olay var şanslar eşit tabiki ona lafım yok ama Kadıköy'de kazanmak çok çok zor biraz tarafsız düşünelim lütfen..Turu Galatasaray geçebilir tabiki ama bu kadar psikolojik durum varken ve eksiklerle birlikte ilk maçı kazanamayabilir.Bakın lütfen çarpıtmayın Fenerbahçe kazanır demiyorum..Kadıköy'de Galatasaray'ın kazanması zor diyorum.
Alex,Nonda,Song (oynarsa),Ümit (oynarsa) kilit olur..Arda'nın dün müthiş performansına rağmen böyele maçlara hazır olduğunu düşünmüyorum.Umarım yanıltırda Milli takım bir yıldız daha kazanır..
FB den fark bekliyorum açıkçası en az 3-0 biter gibi Nonda & Song da yok kadro kalite farkı çok büyük iki takım arasındaki...
Bizim yedekler daha iyi yahu :) Yedek kadroyla 2 maçta 9 gol attık.Tam kadroyla biz 2 maçı bırak 3 maçta 9 gol zor atıyoruz.
Maç çok eğlenceli olacak..
Lig maçına çıkıp kazanabiliyosan o kadro'ya yedek denilmemeli bence..
kadıköyde bence ilk 25 dk bir gol bulucaz sonrada ligin ilk yarısında ki maçta olduğu gibi topu galatasaraya verip ama pozisyon vermeden hem onları yorucaz hemde iyi oynuyorlamış gibi gösterip soyunma odalaırnda bir rahavet yaratıcaktır zico ve aynen ligin ilk yarısındaki maç ve son sivas maçındaki gibi ikici yarıya fırtına gibi girip maçı koparacak golleri arayacaktır fenerbahce
tabi bunun yanında fubolcularımızn büyük maçlara ne kadar motive olduğunu ve ziconun derbi karnesi ibreyi fenerbahceye döndüren etmenler
bence galatasarayı eleriz ama kupayı gene alamayız gibime geliyo
Son Kadıköy'de oynanan maçta ki gibi çok pozisyona girip atamamanın bir anlamı yok yani az pozisyon bulup çok gol atmalıyız ve son zamanlarda bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendiriyoruz.Ayrıca Batman'den kesinlikle gol bekliyorum.Kezman,Semih,Alex 3-0.
İlk maç evimizde bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyo.Erken gelecek bir gol,maçı rahat kazanmamızı sağlayabilir.
Eğer o pozisyonların aynısını bulursak, bu sefer gol atarız. Çünkü takım motive olmuş durumda. Belediye maçından sonra ettikleri galibiyet yemini gerçekleşiyor. Üç maçta 19 gol attılar. Bu maça aynı motive ile girerlerse aynı pozisyonlar gol olacaktır. 2-0 olsun bizim olsun. Çünkü 2-0 skor bize yeter. Deplasmanda bir gol atarsak rakip 4 gol atması demek.
Galatasaray bu maçta gol atarsa..27sindeki rövanşta turu geçer..bu yüzden bu maçta kesin gol atmalıyız..
Bence fazla riske etmeyiz maçı çünkü 2.maç ASY de o yüzden bence bu maç berabere biter ASY de turu geçen taraf oluruz.
İnşallah Fenerbahçe kazanır ve kavgasız ve gürültüsüz bir maç olur.Bana göre erken final iki taraf içinde zorlu son yıllarda Fenerbahçe üstün görünsede sonuçta bu bir derbi ve karşıdaki takım Türkiye'nin en iyi takımlarından ne kadar eksik olursa olsun.Unutmayalım ki bu takımlar birbirlerini en kötü zamanlarında bile yenebilir.Maça gelince şimdi Kalli'nin kuracağı kadroyu merak ediyorum yine hucümu düşünen önde basan savunma oyuncularınında sık sık hücuma katıldığı bir takım mı yoksa sabırlı bekleyen bir takım mı.Çünkü lig maçlarında anadolu takımları Galatasaray'ın boş bıraktığı alanları iyi kontralarla kullanamıyor.Ama Fenerbahçe bana göre Türkiye'nin en iyi kontra takımı bakıyorsunuz yana geriye paslarla rakibi bayıyorlar ama 10 saniye içinde öyle paslaşmalar yapıyorlarki bakıyorsunuz pozisyon doğuyor ve gol oluyor buda takımdaki oyuncuların yüksek teknik kapasitesi sayesinde oluyor.Yani bence Kalli'nin tutumu bu maçın skorunu belirler
Herkes kendi takımını desteklercesine mesajlar atmış.:)
Şu bir gerçek ki Fenerbahçe kapalı oynayan takımlara karsı zorlanıyor, açık oynayan takımlara karsı farka gidebiliyor. Bence kadıköyde ki maçta düğümü Kalli çözer, Fenerbahçenin iskeleti hazır nasıl bir kadro ile çıkacağı biliniyor. Kalli Fenerbahçe´ye karşı sükse yapma amaçlı tabiri cahizse kumar oynamaya kalkarsa Fenerbahçe rahat bir galibiyet alır, biraz akıllı rakibi üstüne çekip Nonda gibi Serkan Çalık gibi oyuncuları Fenerbahçe defansına yerleştirirse çok zevkli çekişmeli bir karşılaşma izlemiş oluruz..
Galatasaray takımında Lincoln oynarsa takımın daha başarılı olacağı kanısındayım, ölü topları kullanabilecek adam lazım Galatasaray' a.
Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli, Zaten Fener' in Alex' i var.:)
Bu maçın düğümünü Kalli belirler..
Kalli kendimizi ispatlamamız gerek dediğine göre, yine kumar oynar gibi geliyor..
Ayrıca Lincoln ilk 11'de kesinlikle başlamamalı, öyle bir hata yapılmaz.. Duran top için Volkan Yaman, Barış ve Arda üçlüsüne güvenmek zorundayız..
kessinlikle.Eğer geçen maçtaki pozisyonları bulursak maç farka gider eğer kallinin istediği transferler olmazsa bu maça ilk maçtaki taktiği ile çıkar büyük bir olasıkla fenerbahce yine pozisyon vermeden güle oynaya kazanır ve kallide bunu bahane ederek istifasını sunabilir
böylelikle adını 15 oyuncu aldı 16. alınmadı diye istifa eden teknik direktör olarak değil fenerbahceye yenilince istifa eden teknik direktör diye anılmak isteyebilir
Galatasaray Lıncoln ile başlarsa bizim işimize gelir.Adam 1,5 2 aydır topa dokunmuyo böyle bi derbide ilk onbirde başlatılması intihar olur.
Bende formda diri bir Lincoln´den bahsettim, Galatasaray´ın bu maçta Lincoln´e çok ihtiyaç duyacağını düşünüyorum.;)
Lincoln maçta oynayacakmış,Dün çift kale maçta çok iyi oynamış..oynamış.Nonda,HakanB süpheli..HakanB yetişirse,Sol taraf Hakan-Volkan olur,Deivid bu aralar formda..
Kalli ve Lincoln'ün artık medyayı susturma vakti...Medya sürekli üstlerine geliyor onlar için iyi bir sans..Ankaragücü maçındaki ortasaha ile kazanmamız çok zor.
Lincoln,Barış ilkonbirde olur sanırım..
Kalli istifa falan etmıyecek..Sezon sonu zaten gidecek..Zaten suanda Kalli giderse takım çöker:)..
bence lincolnün oynaması tehlikeli olabiir..adam daha dün takımla çalışmalara başladı..ama hakan balta barış ve nonda nın yetişmesi grekiyor..
bu arada hasan şaş ne zmn iyleceşecek haberi olan ?
10 eksikten (hatta barussoyla birlikte 11 :)) bi 5 tanesini kurtarabilirsek derbiye kadar ben maçtan ümitliyim..
lincoln yoksa arda var merak etmeyin ;) ayrıca lincoln manisa maçında tam hazır olacak klüp doktorloru da lincoln de adnan polata böyle dediler..polat kendi açıkladı..
orta saha 3lüsü sağlam olsun da lincoln ün yoklugu dolar ;)
Arda,Galatasaray formasıyla Fenerbahce karsısında daha beraberlik bile göremedi bunu belirtmek isterim.Eşleşme hakkındaysa Kadıköyde iyi bir skor alırsak turu geçeriz diye düşüyorum