Lincoln adam gibi iyileşmemişse oynamasın, sonra başımıza yine dert olacak.
Printable View
Lincoln adam gibi iyileşmemişse oynamasın, sonra başımıza yine dert olacak.
Lincoln iyileşdi...Ama ben 90 dakika oynayacagını sanmıyorum..Leverkusen macında oynar gibime geliyor..Arda 60 dakika falan oynar sonra yerine Lincoln girer gibime geliyor..
Bi Burak'tan ümitliyiz,gol atabilir dedik hemen yanlış anlıyorsunuz.Burak tehlikeli bir isim dediğimiz bu.Ayrıca kendisinden eski bir Beşiktaşlı olarak gol bekliyoruz.İnşallah haftasonu golleriyle Galatasaray'ın mağlubiyetinde baş rol oynar..
LinCoLn oynasın artık yahu. Galatasaray Ali Sami Yen'de çok zor yeniliyor. Taraftarıda arkasına alınca harika oynuyor. Bence GalataSaray alır bu maçı.
bu maci galatasaray cok rahat alir buyuk ihtimalle yine fener maciyla ayni kadro cikacak bir tek ayhan oynar ekstradan mac skoru 4-0 falan olur
Bu hafta Lincoln ilkonbir baslamayabilir.Kalli oynayıp oynamayacaklarına cumartesi karar vericem dedi..Bence ardanın yerine 60. dakikda'dan sonra Lincoln girer gibime geliyor...Leverkusen maçında ondan patlama bekliyorum..
rahat kaznır GS... Lincoln büyük ihtimalle son dk.lerde de olsa oyuna girer..
Barusso kadroya girebilir Gana elendi..
Doğru unutmuşum...
gs bu moralle rahat kazanır iyi form tuttu manisaspor tek şansı ise bizim anadolu takımları hoca değiştirince bir ivme kazanırlar iyide transferler yaptılar ama gs buyük bir mucize olmazsa rahat kazanır maçı 3-1 lik bir skor bekliyorum manisanı gölünüde eski bir atalyasporlu olan Burak Atar:)
Tutturdunuz bi burak yılmaz çok büyük futbolcu sancak görende ..manisaspor Galatasaray'ı hiç birzaman yenemez ASY de rahat bi galibiyet alırız.
Ya niye böyle yapıyorsunuz,anlamıyorum.Burak mükemmel futbolcu,tek başına alır maçı falan mı diyoruz biz?Sadece Manisa'nın en önemli oyuncularından biri,savunmayı zorlar diyoruz.Ne var bunda,niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz.Haklı olduğumuzu oynaması halinde gösterecektir Burak...
Bence çok iyi olur..Leverkusen maçındada Lincoln ilkonbirde baslar..Hem bu gençler Samiyende taraftarla bütünleşirler..Quote:
Fenerbahçe maçının kadrosu Yine Sahada olacakmış...
Lincoln,Ayhan,Hakan Balta Yedek.
Kaynak LigTv FutboL Gündemi Programı
Ben Burak'tan pek birşey beklemiyorum ya. Hayırlısı bakalım.
Bu maci 3-1 yada 4-1 aliriz.
Takimin genel performansi suan cok iyi. Lincoln 75 dakikada filan girer..
İdeal ilkonbir belli olmaya basladı..Ayhan oynaması suan için zor gibi.Ortasahada Barusso,Barış,Topal,Arda,Serkan falan var...Ayhan belki deplasmanda zorlu maçlara göre oynar..
Leverkusen maçında Nonda(iyileşirse),Song,Lincoln oynar...Fazla degişiklik beklemiyorum o maçta..
Arkadaşlar Feldkam kadroyu açıklamış...Fenerbahçe maçındaki kadronun aynısıyla Manisa maçına çıkıyor....
Feldkam Lincoln le özel konuşma yapmış bu takımı bozaman diye fenerbahçe maçında çok güzel oynadılar demiş ama skora göre ikinci yarı alabilirim demiş....
KAYNAK: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33561
Bu haberi yukarda ben verdim zaten..Ligtv birazda abartarak yazmış...Lincoln leverkusen maçında patlayacak:)
Burak Holosko'nun boşluğunu doldurdu gibi. Manisa'dan ümitliyim ancak gömülü savunmayı iyi yapmalılar.
İlhan'ın dediği gibi düğüm Manisa'nın defansında çözülür bence. Ama Galatasaray bu kördüğümü çözer. Lincoln ise girerse nasıl oynayacak merak ediyorum doğrusu.
Arkadaşlar başladınız yine sezon başındaki gibi bunlar bize rakip olamaz triplerine.İlk maçta 2-2 berabere kalmadı bu 2 takım.Yanlış hatırlamıyorsam o maçtan öncede rahat kazanırız diyen arkadaşlar vardı.Ben umutluyum Manisa'dan.Kötü takım değiller.İnşallah puan/puanlarla dönerler ASY'den.Neyse göreceğiz neler olacağını hep birlikte..
Manisa'nın transfer ettiği yabancılar kapalı kutu ben şans vermiyorum Manisa'ya...
Arkadaslar lütfen büyük konusmayalım..Futbol bu unutmayın:)
Lütfen rakibe saygılı olalım..Hatta umutsuz olalım ozaman kesin kazanıyoruz:)
Yılmaz vural Antalya'nın basında iken Samiyende 1-1 kalmısdık..Ozamanda büyük konusmusduk..Yılmaz vural faktörüde var:)
yılmaz vuralın takımları büyüklere karşı iyi oynuyor hatırlıyorumda geçen yıl içerdeki maçlarda bjk ile 4-4 berabere kalmış feneri 1-0 yenmiş gs ye ise acayip bi golle 1-0 yenilmişti değlasmanda ise fenere talihsiz olarak 4-2 yenilmiş gs ile 1-1 berabere kalmış bjk karşısında gol kaçırma rekoru kırmış ve 1-0 yenilmişti büyklere karşı karnesi fena değil vuralın ama genede antalyayı küme düşürdü bunuda unutmayalım
Manisa yeni aldığı yabancıları bu maç oynatırlarsa Galatasaray karşında zorlanırlar.Yabancılar daha henüz takıma adepte olamamışlar....
Yılmaz Vural Galatasaray'ı devirmek için elinden geleni yapacaktır.Her zamanki gibi sert bir savunma yapacaktır.Galatasray bu maçı kazanmasını bilir....
Lincoln meselesine gelincede Kalli lincolnü 60.dakikadan sonra almalı.....
A.Gücü maçında iyi oynamadık özellikle ilk 20 dakikka sonra A.Gücü'nün kilidini açtık gerisi sıralı geldi bu maçtada eğer Manisa'nın kilidini açarsak bence 3-1 yeneriz gibime geliyor...
Not:GALATASARAY'ın yeni transferi LiNCoLN'de forma giyebilir.:D
1-0 olsun bizim olsun:)..Temkinli olmakta fayda var..Yılmaz hoca gecensene bize kök söktürmüşdü unutmayın..Antalya ile samiyende 1-1 deplasmanda zar zor..0-1 kazanmısdık.Martinezde kalede olacak..Erken gol atarsak üst biter:)
Bizimde mağlup olmamızla beraber G.Saray için maçın önemi bir kat daha arttı.G.Saray galibiyete yakın görünsede sürprize gebe bir maç...
Bir Beşiktaş'lı olarak Manisa'nın puan almasını en azından puan farkının açılmamasını diliyorum...
Beşiktaş'ında puan kaybetmesinden sonrada Galatasaray bu maçı söke söke alır...V.Manisaspor büyük ihtimale topu Servet'in üzerinden oynayacaktır....Servet'in yorgun olması Mehmet topal kapatabilir zaten Galatasaray'ın kadrosuna baktığımız zaman sanki maça 3 forvetle çıkıyormuş gibi HAKAN-ÜMİT-SERKAN
Bence;
Bu maçın kaderini Galatasaray'ın kanatları belirleyecek.....