Yazdıklarına katılıyorum. Lacivert Tribün gelmeyecek, kale arkalarının hali duman... Basın mensupları ve yöneticilerin olduğu bir maç olacak.
Printable View
Oftaş forımda Semih yok belki 1puan alabilirler.. Tabi favori Fenerbahce...
Sanırım Lugano'nun yerine stoperde Selçuk oynayacak. Maldonado'da Selçuk'un yerinde görev alacak.Quote:
Lugano´nun Galatasaray derbisinde oyundan atılmasından sonra stoper mevkiine geçen ve karşılaşmayı hatasız tamamlayan Selçuk´u bir adım geriye kaydıran Zico´nun, Pendikspor ile yapılan özel maçta Önder, Yasin ve Can´ın oyunlarını hiç beğenmediği kaydedildi. Brezilyalı hocanın bu üç oyuncuyu ilk on birde düşünmediği kaydedildi.
Milliyet
bu maçta kimse Kezman'dan iyi oyun beklemesin adam zaten tek forvet oynayacak bir adam değil üstüne birde Oftaş gibi çok koşan boşluk vermeyen İlhan ve Giray gibi iki stoperi olan takıma karşı oynayacağız skoru garanti altına alırsak o zaman Kezman goller bulabilir.İki stoperin içinde ezilir bence Kezman ben bu maçta Alex'i merak ediyorum birazda, Semih varken formunu en üst seviyede tutuyordu bakalım Kezman varken nasıl oynayacak Maldonado oynasa bile Mehmet'in yerine oynar kanımca çünkü hem Galatasaray maçında kötü oynadı hemde milli takımda oynadı biraz dinlendirebilir onu.Bizim yine kanatları kullanmamız lazım
Lugano'nun yerine Yasin
Süper Lig'de hafta sonunda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de, sakatlığı süren Semih Şentürk ve cezalı Lugano yer almayacak.
Lig'de 44 puan ile 2. sırada bulunan Sarı-lacivertliler G.Oftaş Spor karşısında 3 puan alıp liderlik mücadelesini sürdürmenin planlarını yapıyor.
Bugün ve yarın çalışmalarını basına kapalı şekilde sürdürecek olan Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Zico, sakat Semih'in yerine Kezman'a cezalı Lugano'nun yerine ise Yasin'e şans verecek.
Öte yandan, Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor'a karşı oynanan mücadelede skatalanan ve geçirdiği ameliyat sonrası hazır hale gelen Serdar Kulbilge 5 ay sonra ilk kez 18 kişilik kadroda yer alacak.
25.08.2007 tarihinde oynanan maçta sakatalanan başarılı file bekçisi, son olarak hafta içinde Pendikspor'a karşı oynanan hazırlık maçında görev yapmıştı.
Serdar'ın yanısıra yeni transfer Maldonado'da 18 kişilik kadroda yer alacak. Öte yandan Antalya kampında sol tendonunda ödem tespit edilen Deniz Barış'ın iyileştiği ancak, zaman zaman ağrıları sürdüğü için kadroda yer almayacağı ifade edildi.
08.02.2008
Kaynak : DHA
Tahmin ettiğim gibi.Yasin ilk 11'de başlayacak.Orta sahada yine Selçuk-Aurelio.Maldonado maçın gidişatına göre girecektir oyuna.Kezman konusuna gelince,ne kadar verimli olacağında kanatlardan ona gelecek toplarda belli olacak.Keza Sivas'ta attığı goller böyleydi.
luganonun cezasını bu maçta dolduracak olması güzel o bölgede önder-yasin ikilisinden biri oynar asıl olan kezmanın ilerde tek başına ezilecek olması bence aurelio hem gs maçındaki oyunu hemde milli maç yorgunu olduğu için dinlendirilmeli ve tek ön libero selçuk oynamalı ilerde çif forvet ama böyle bişeyde imkansız sanırım
Maldonado-Selcuk ikilisi mühtemelen daha iyi olur, cünkü Aurelio'nun son maclardaki performansi kötü..
Oftaş'ın dinamik bir kadrosu var. Fenerbahçe küçük maçlara iyi konsantre olamıyor. Ancak kritik bir haftadayız. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kazanması durumunda Fenerbahçe'nin puan kaybı çok ağır olacaktır. Çok büyük bir fark beklemiyorum ama Fenerbahçe kılpayı da olsa alacaktır maçı.
Selçuk stoper'demi oynayacak böyle bir haber gördüm..Oftas kontraya iyi çıkıyor..Sandro,serkan,ibrahim...
Yok Emrah Abi.Yasin oynayacak gibi stoperde bu hafta.OFTAŞ kontralara çok iyi çıkıyor gerçekten,eğer gol yersek kontradan yeriz ancak.
Eğer Oftaşspor ilk golü bulursa Fenerbahçe çok zorlanır...
Oftaşspor defansı kalabalık tutuyor ve sert bir top oynuyor Fenerbahçe oyuncularıda bu sert futbola dayanamazlar markajda kalırlar.....
Lugano'nun olmaması Fenerbahçe için dezavantaj defansta zorluk yaşayabilir Yasin ve Edu'nun uyum problemi olabilir.....
Fenerbahçede Semih'in olmaması kötü gol problemi yaşayabilir......
Eğer Fener ilk dakikalarda gol bulamazsa Oftaşsporun üzerine yüklenecektir.Oftaşspor güzel kontra atak yapıyor bu arada gol bulabilir.......
Fenerbahçe için çok zor karşılaşma......Ama büyük takımlar böyle maçların altından kalkmasını iyi bilir....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maldonado 18 kişilik maç kadrosunda
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib...ldonado288.jpg Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının 18 kişilik kadrosuna Şilili yeni transfer Maldonado'da alındı. Hafta başından beri yapılan antrenmanlara takımla birlikte katılan yeni transfer Claudio Maldonado'nun 18 kişilik maç kadrosuda olacağı teknik direktörZico tarafından açıklandı.
Maldonado'yu merak ediyorum. Sevilla maçına kadar olan bütün maçlarda son otuz dakika görev verileceği söylendi. Bugün kü maçta muthemelen Aurelio veya Selçuk'un yerine forma giyecektir. Umarım bu maçta iyi transfer olduğunu kanıtlar. Çünkü Ön yargıyı kesmek, demiri kesmekten daha zordur.
Zico Galatasaray maçıyla aynı kadroyu çıkaracağını söyledi, sadece Yasin olacakmış. Eğer sahada kavga etmezsek, mücadele etmezsek, rakip kadar istemezsek kazanamayız, biz bunları yapıp kazanacağız dedi.
Selçuk formda, bugünkü maçta da iyi oynarsa Aurelio'ya yedek kulübesi gözükebilir. Fenerbahçe oyunu rakip sahaya yıkamazsa Kezman çok zorlanır, o nedenle kontrollü oyun değil, baskılı oyun oynamalıyız, çünkü bugün Semih yok.
Fenrbahçe bu maçı kaybetmeyez ama dikkatlide olmak lazım oftasşın sağı solu belli olmuyor:)
arkadaşlar sabah ntv deki futbol aküteldeki gürcan bilgiç istanbulda olağanın üstünde bir yağışın olduğunu söledi eğer kadıköy semalarındada dediği kadar etkili olursa o zaman işimzi duran toplara kalıyor zaten gürcan bilgiçte bunu söledi ağır bi zeminde oynayacağız galiba maçı
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yasin
Edu
Carlos
Deivid
Aurelio
Maldonado
Uğur Boral
Alex
Kezman
G.BİRLİĞİ OFTAŞ
Recep
Orhan
Giray
İlhan
Murat
Serkan
Olgay
Tozo
Bülent
Sandro
İbrahim
Selçuk kadroda yok!
Fenerbahçe'de son haftaların başarılı ismi Selçuk Şahin bağırsak enfeksiyonu geçirdi ve kadro dışına alındı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Zico, Selçuk'un yerine ilk 11'de yeni transfer Şilili Maldonado'ya görev verdi.
OFTAS iyi kadro ile cikiyor.
-------------------------Recep-------------------------------------
O.Sam-------Giray-----------Ilhan-------------M.Kalkan-----
S.Atak--------Tozo-----------Olgay------------Bülent---------
----------------Sandro--------------Ibrahim---------------------
Maç başladı.Saracoğlu tribünlerindeki boşluklar göze çarpıyor.Bu arada Kezman ile tehlikeli bir atakdan yararlanamadı Fenerbahçe.
Fenerbahçe seyiricisi maç hiç ilgi göstermemiş..Çok az seyirci var....Oyun denk gibi gidiyor..Fenerbahçe kezman ile etkili olmaya calısıyor..Oftas'da herzamanki gibi kontra'ya güveniyor..
Sevilla T.Direktörü Jimenez'de tribünde...
Oftaş açık oynuyor ama pres yapıyor..Kezman,Alex'e bos alan çok oluyor.Maldonado suanda begenmedim..Takımı yavaslatıyor.Belki uyum sorunudur bakalım ilerleyen haftalarda nasıl oynayacak..
Oftas top kaybetme rekoru kırıyor...Yine kaybedilen bir top sonucu penaltı oldu...
Maçı izleyemiyorum arkadaslar..Radyodan duydugum kadarı ile fenerbahce yorulmadan 2-0 yapmış..Ümit aktan bu oftas benim izledigim oftas degil diyor..Zaten oftas çok pas kaybı yaptı..Fenerbahçe kezman ve Alex'e etkili oldu...
2.gol ofsayt kokuyormuş..Artık onuda Tvden izlerim..
İlk yarıda Fenerbahçe'nin rakibine büyük üstünlüğü vardı ve sarı-lacivertliler golleri de bulmayı bildi.
Fenerbahçe biraz baskılı oynadığı zaman golü buluyor. İleride yapılan baskı 2. golü de getirdi zaten. Golde Gökhan'ın katkısı büyük,Kezman da doğru yerde olunca gol geldi. Maldonado'yu beğendim ortasahada iyi baskı yapıyor tabi yanında Aurelio gibi bir savaşçının olması onun adına büyük avantaj. Oftaş'ın son dakikada direkten dönen topu gol olsa ikinci yarı sıkıntılı geçebilirdi Fenerbahçe açısından.
Fenerbahçe bugün güzel oynuyor, rakibe neredeyse top göstermeyecekti, son dakika direkten dönen top haricinde OFTAŞ'ın pozisyonu yok. Fenerbahçe ise Alex ile birçok pozisyondan yararlanamadı. Alex gerçekten çok kaçırdı.
Kezman da bugün istekli, faydalı işler yapıyor, eğer bu şekilde oynamaya devam ederse tekrar 11'e girecektir. Tabi Kezman'ın etkili oyununda Fenerbahçe'nin oyunu rakip sahaya yıkmış olması da var, Kezman'a yardım ya Alex'den ya Deivid'den sürekli geliyor.
Şimdilik Maldonado hakkında birşey söylemek için erken. Ama Aurelio ile iyi anlaşacaklar gibi düşünüyorum. Aurelio da bugün son maçını unutturmak için oynuyor adeta. Carlos ve Gökahn da sık sık ileri çıkıyor. Bu nedenle de çok pozisyon üretiyoruz.
2. devre kontrollü oyuna geçebilirir Zico ama aynı şekilde oynamaya devam edersek daha da fark olur maçta. Takım iyi hazırlanmış ve mücadele ettiklerinde nasıl oynayabildiklerini gösteriyorlar.
İlk devre benim beğendiğim oyuncular Kezman, Carlos ve Aurelio oldu.
F.bahçe maça kötü başladı aslında iyi oynadığına katılmıyorum.Topa sahip olan taraftı ama pozisyon bulamadılar oftas ise arada bir kaç kontra yapıyordu.Fenerbahcenin golü ancak korner ve duran toptan bulur diye düşünüyordum ki gereksiz bi hatadan peneltı oldu.Sonra oftas dağıldı zaten..
Emurafu 3-1 demisti, bencede boyle biter
maç 3-1 bitti...Güzel bir galibiyet oldu bu...Tebrikler FenerBahçe'M...