Basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca !
Çoğu haber yalan gerçekleri yakında öğrenicez.
Printable View
Basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca !
Çoğu haber yalan gerçekleri yakında öğrenicez.
Adnan polat Ve Öztürk birleşmiş .
Adnan Öztürk sadece formalite olarak renk seçeçekmiş..Çünkü adnanlar arasında sorun cıkarsa ortadada kalmamak için renk seçeçekmiş..Eger sorun cıkarsa Öztürk tek basına aday olacakmış
Taner Aşkın - Yeşil
Serdar Eden- Sarı
Adnan Polat- Kırmızı
Adnan Öztürk- Gri
Nazım Durak- Mavi
renkleri ile seçime girecekler.....
Adnan polat ve Öztürk bugün yemek yemişler..Ntv de söylüyor..Kesin anlasmıslar..15 gün içinde fikir ayrılıgı olursa öztürk tek aday olacakmış..
..
Suanda Polat baskan Öztürk Yardımcı olması bekleniyormuş....
Zaten Adnan Polat ile Adnan öztürk anlaştıysa aralarında problem çıkacağını zanatmiyorum...
Galatasaray'ın yeni başkanı artık hayırlı olsun diyelim:ADNAN POLAT
Adnan Polat başkan oldu diyebiliriz.Ama bana göre Türk futbolu için çok kötü bir şey olucak bu Başkan yardımcısıyken ortalığı bu kadar karıstıran çoğu kişinin nefretini kazanmış biri başkan olunca neler yapar düşünemiyorm.
Bir abimizin güzel şiiri:D
C anımıza okudun,
A nlamadın,anlayamadın sen bir dünya markasının başkanıydın
N eydi sarı-kırmızıya kastın
A namızı ağlattın,
Y olumaza dikenler koydun, sen tarihimizin kabusuydun
D ünyamızı kararttın, borcumuzu kabarttın
I rgatıydı taraftar bu kulübün,bizleri çapulcu yaptın
N e mutlu ki bizlere bugün, yakamızı bıraktın !!!
Sanırım bu şiir herseyi anlatıyor:n:
Canaydın'ın sesi cıkmıyorki..Heryere Polat kosturdu..Konyadaki maç ertelensin mi? ertelenmesin mi? olayı tartısılırken Canaydın konusmuyor polat konusuyor.Ne bir maçlara gelir,Ne bir açıklama yapar hep 2.planda kaldı..Polat'ı ön plana attı..Polisler samiyende taraftarı dövüyor biber gazı sıkıyor baskan uyuyor::icon_evil:.Canaydın sadece kulübler birligi toplantısını kaçırmaz..İşte aradaki fark:)
Canaydın: Kesinlikle yokum
Galatasaray'da günlerdir merak edilen 'Özhan Canaydın yeniden başkanlığa aday olacak mı' sorusu yanıtını buldu. Canaydın, NTV'ye yaptığı açıklamada, kongrede kesinlikle aday olmayacağını söyledi.
NTVSPOR
Güncelleme: 16:52 TSİ 7 Mart 2008 Cuma
Önce Mali Kongre’de, ardından Galatasaray Dergisi’nde yeniden aday olmayacağını belirterek taraftara veda eden, daha sonra camianın baskıları nedeni ile adaylığı ile ilginç açıklamalar yapan Özhan Canaydın, tartışmalara son noktayı koydu.
NTV'nin sorularını yanıtlayan Canaydın, 22 Mart'taki kongrede aday olmayacağını söyledi.
Canaydın oy pusulası renk seçimi törenine de katılmayacağını bildirdi.
ADNAN ÖZTÜRK ADAY
Bu arada Galatasaray Kulübü'nün 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde, başkanlığa 5. aday çıktı.
Başkan adaylığından daha önce çekildiğini açıklayan Adnan Öztürk, yeniden aday olma kararı aldı. Öztürk, oy pusulalarının renklerinin belirlenmesine ilişkin toplantıya Candemir Berkman'ı vekalet verdi.
Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen toplantı sonucuna göre, kongrede başkan adaylarından Adnan Polat kırmızı, Adnan Öztürk gri, Taner Aşkın yeşil, Nazım Durak mavi, Serdar Eder de sarı renkte oy pusulası kullanacak.
Adnan Baba başkan ol... (::)
Polat tek basına kazanamaz bence nedenmi..Liseliler suanda onu yapmamak için ugrasıyorlarmış..Büyük baskı varmış..Yani liseliler polatı istemiyomuş...
Galatasarayda büyük buluşma!..
Galatasarayın iki başkan adayı Adnan Polat ve Adnan Öztürk bugün biraraya geldiler... İki başkan adayı İstanbulda Conrad Otelde yaklaşık 3 saat görüştüler ve hiçbir açıklama yapmadan oteli terkettiler. Daha önce de biraraya gelen ikilinin birleşme konusunda olumlu mesafe katettikleri ve yönetimi oluşturma biçimi için görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Taraflar Adnan Polatın başkan olması yönünde fikir birliğine varırken, Adnan Öztürkün kulüp şirketlerinin yönetimi için projeler geliştireceği ve şirket yönetimlerinde reformlar yapmayı planladığı öğrenildi.
10.03.2008
Kaynak : DHA
Canaydın: Adnan Polat'ı destekliyorum
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 15-22 Mart tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da başkanlık için Adnan Polat'ı desteklediğini açıkladı. Canaydın diğer adaylara da seçime tek bir listeyle gidilmesi için çağrıda bulundu.
http://www.ntvspor.net/Images/27260.jpg Başkan Canaydın, Mecidiyeköy'deki kulüp binasından Ercan Taner'in sorularını yanıtladı. http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 15:41 TSİ 11 Mart 2008 Salı
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat'a başkanlık konusunda açık destek verdi. NTV'de yayınlanan Yakın Plan Spor programına konuk olan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Kongrede Adnan Polat'ı destekliyorum" diye konuştu.
Adnan Polat'ın yöneticilik tecrübesine dikkat çeken Canaydın, "Sayın Polat, Alp Yalman döneminde iki dönem yani 4 sene yöneticilik yaptı. Son döneminde bende de o kadroda yöneticiydim, kendisini oradan tanırım. 2006-2008 yılları arasında da benimle beraber yöneticilik yaptı. Mevcut adaylar içinde tek yöneticilik tecrübesi olan Adnan Polat'tır. Kulübünü seven, tecrübeye inanan bir insan olarak, seçimde Adnan Polat'ın avantajlı olduğu kanaatindeyim ve desteğim onunla beraber" dedi.
Diğer adaylardan Adnan Öztürk'ü de çok sevdiğini ifade eden Özhan Canaydın, "Adnan Öztürk sevdiğim ve kendime çok yakın bulduğum bir kardeşim. Onun da Polat'la beraber olması, Taner Aşkın'ı da içlerine alarak müşterek bir liste çıkarmaları Galatasaray'ın yararına olacaktır. Benim çabam şu dakika o birlikteliği sağlamak için" diye konuştu.
Başkanlığa kesinlikle aday olmayacağının altını çizen Canaydın, "Galatasaray tüzüğünü bilmeden, araştırma yapmadan söylenen ve yazılanlar komik. Şu an renk seçimi yapılmış, adaylar belli olmuştur. Listelerini bastırıp kongreye gidecekler. Süper bir aday çıktı. Benim aday olmam gibi bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
Seyrantepe Projesi ile ilgili görüşlerini de açıklayan başkan Canaydın, yeni yapılacak stadın reklam ve bilet gelirlerinin 4-5 artıracağını belirtti.
Canaydın Dün gece Teke Tek'de çok ilginç şeyler konusdu..
Aslantepe'de Trübünlerin adını almak isteyen bir kaç firma teklif yapmış..40M,80M arasında fiyatlar verilmiş..
Adnan Polat olacak başkan.Gidişat onu gösteriyor..
vay artık türk futbolunun haline...gerilimden geçilmez...:(
A.P.: Kimse heveslenmesin başkan benim nihahaha. :p
Ne diyelim Canaydın'da destekliyorsa artık Polat'a rakip çıkmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Son dakikada Canaydın aday olur mu acaba? ;;)
Beyaz liste sorunu ortadadan kalktı..Quote:
Serdar Eder de adaylıktan çekildi!..
Galatasaray'da Adnan Öztürk ve Taner Aşkın'ın ardından başkan adaylarından Serdar Eder de adaylıktan çekildi.
Böylece 22 Mart'ta yapılacak kongreye Adnan Polat ve Nazım Durak başkan adayı olarak girecek.
12.03.2008
Kaynak : DHA
Polat artık kesin baskan gibi..
<H3>Quote:
Polat tek http://www.sporx.com/images/1/29/771...npolat002b.jpgbaşına!
Galatasaray'da 22 Mart'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylar yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Önceki gün Adnan Polat, Adnan Öztürk ve Taner Aşkın arasında gerçekleşen ve olumsuz sonuçlananan birleşme girişiminden sonra dün devreye başkan Özhan Canaydın girdi. Canaydın, yaşanan gelişmelerden sonra Polat ve Öztürk'e Mecidiyeköy'deki kulüp binasında randevu verdi. Ancak, birleşmeye soğuk bakan Adnan Öztürk bu çağrıya olumsuz yanıt vererek toplantıya katılmadı.
Çekilme kararı alan Öztürk'ün divan başkanı İrfan Aktar'a bir mektup yazdığı belirtildi. Mektup bugün divanda okunacak. Ayrıca diğer adaylardan Taner Aşkın'ın son gelişmelerden rahatsızlık duyduğu ve kararını gözden geçirdiği belirtildi.
En güçlü aday olan Adnan Polat ise listesine kimleri alacağı konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. 2. başkan olarak Mehmet Helvacı düşünen Polat, Işın Çelebi, Mümtüz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş ve Cemal Özgörkey'i de ikna etti. Diyarbakırlı işadamı Reşat İlhanlı'nın ise süresinin dolmaması nedeniyle listeye alınmasının mümkün olmadığı ortaya çıktı. Çarşamba günü yapılacak divan toplantısında Adnan Polat'ın listesini açıklayarak gövde gösterisi yapması bekleniyor. Polat, Perşembe günü de G.Saraylılar Cemiyeti'nin konuğu olacak ve burada projelerini açıklayacak.
Yiğit sardan'da listesinde olacakmış..Canaydın koltuğu Polat'a bırakdı...Polat'ta ilerde koltugu Yigite bırakacak deniliyor..Ama ne kadar dogru bilemem....
Abdurahim Albayrak kesinlikle listede olmalı....
</H3>
Polat yönetime alacağı adamlardan para talebinde bulunmuş ama bazı ağbilerin çok zoruna gitmiş.Bende neden kaçtılar diye düşünüyordum para tatlı tabi. Polat 25M koyuyorum demiş..Quote:
Divan Kurulu'nda gergin anlar
Galatasaray Kulübü'nün olağan aylık Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılırken, başkan adayları Adnan Öztürk, Taner Aşkın ve Serdar Eder, adaylıklarından çekildiklerini açıkladı.
Bu çekilmelerin ardından, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adayı olarak sadece Adnan Polat ile Nazım Durak kaldı. Çekilen 3 adaydan Adnan Öztürk, Divan Kurulu başkanlığına gönderdiği yazıda, yöneticilik deneyiminden bahsederek, ''2004-06 yıllarında Özhan Canaydın döneminde görev aldım. Yöneticilikten ayrıldıktan sonra camiamızın çağrıldığım her kuruluna hizmet etmeye çalıştım. Yönetime talep olduktan sonra ummadığım ve ne yazık ki yakıştıramadığım eylem ve söylemlerle özel ve iş hayatımda yıpratılmaya çalışıldım. Bunu hak ettiğime inanmıyorum ve esefle karşılıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfı'na daha fazla vakit ayırmak için, başkanlık seçimine katılmamaya karar verdim'' dedi.
Divan Kurulu toplantısında, daha sonra başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.
-AŞKIN SERT ÇIKTI-
Adaylardan Taner Aşkın, Galatasaray Kulübü'nde bugüne kadar aleyhinde en ufak bir konu olmadığını, ticaret ve kurumsal hayatında işinin belli olduğunu belirterek, başkan adaylığı süresince hazırladığı projeleri anlattı.
''Riva ve Florya Arazisi'' ile ''1 Milyon Taraftar Ortağı'' projelerini vurgulayıp, 1 milyon dolar gelir elde edebileceklerini kaydeden Aşkın, bunun ardından camianın baskısıyla konsensüs oluşturmak için diğer adaylar Adnan Polat ve Adnan Öztürk ile bir araya geldiklerini söyledi.
Aşkın, ''Lütfen birleşelim'' sloganının kendilerini içine aldığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Biz, birtakım fedakarlıkları masaya getirerek tekrar konuşalım, birlik ve beraberliği sağlayalım, bilgi ve birikimimizle Galatasaray'ı en üst düzeye taşıyalım istedik. Benim şahsıma karşı hiçbir hakaret, terbiyesizlik yapılmadı. Benim böyle bir sorunum olmadı ama bazı sıkıntıların yaşandığını maalesef gördük. İleride kafalarda bir istifham kalmasın, dedikodular olmasın diye, Divan'da söylenebilecek kısmını söyleyip, geri kalan kısmını sizlere özel mektupta yazacağım.''
-''(SİZ NE KADAR KOYUYORSUNUZ) DEDİ''-
Yapılan toplantının içeriği hakkında bilgi veren Taner Aşkın, görüşmede ilk önce belirli bir mesafe kaydettiklerini, iş yönetim kurulunun oluşmasına geldiğinde sıkıntı yaşandığını söyledi.
Grup olarak, kendilerinin bu işin mutfağında olmayı istediklerini anlatan Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Adnan Polat'a, vitrinde olması önerisinde bulunduk. Adnan Öztürk de mutfakta kalmaya razıydı. 'Siz yönetime 6 kişi girin, diğer 10 kişiyi mutfağa bırakın, çalışacak insanlara ihtiyacımız var' dedik. Bu iş o noktada tıkandı. 'Bunları sonra konuşalım, bunların içine giremeyiz' dediler. Bize, 'Galatasaray'a, 25 milyon dolarlık acil nakit ihtiyacı nedeniyle, kasa kolaylığı gelmesi lazım. Ben şu kadar koyuyorum, siz ne kadar koyuyorsunuz?' dedi. Ben kendisine de söyledim, böyle bir talebi hazmetmem mümkün değil. Bunu hayatım boyunca unutamayacağım. Bizim Galatasaray'da öğrendiğimiz, vazgeçmeyeceğimiz hususlar vardır. Herkes her yardımı yapabilir ama bunlar masalarda konuşulmaz. Bunlar aleni değildir. Galatasaray'ın bundan sonra tek başına bir insan tarafından kurtarılacağına inanmıyorum. Galatasaray'ın geleceğini satarak, Seyrantepe Projesi'ne elbise giydirerek yola çıkarsanız, bu Galatasaray'ı bir yere götürmez. Bir ikazda daha bulunuyorum. Çok ciddi bir dönemeçten geçiyoruz. Yönetim kurulu, kimsenin tayin ettiği kişilerden değil, genel kurulun güveneceği kişilerden teşekkül etmek zorundadır.''
-''KONU MANKENİ DEĞİLİZ''-
Kimseyi arkasına alarak yola çıkmadığını vurgulayan Taner Aşkın, ''Fikir birliğine ulaştığım, güvendiğim insanlarla yola çıktım. Maalesef siz bize 'Birer koltuk alın, burada oturun' diyorsunuz. Biz orada konu mankeni değiliz, kimse kusura bakmasın. Biz böyle bir oyunun, senaryonun içerisinde olamayacağız. Biz yapılacak seçimlere katılmamaya karar verdik. Ben de aday olmayacağım'' dedi.
-EDER: ''ARKADAŞLARIMIN VE KARDEŞLERİMİN YANINA DÖNÜYORUM''-
Başkan adaylarından Serdar Eder ise ''Bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum, kimsenin listesine girmiyorum'' diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Eder, Galatasaray Kulübü'nde birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu belirterek, ''Mektepli, mektepsiz ayrımına son verilmesi gerekiyor. Bunu kaosa çevirip, yararlananlar var. Başkanlık ve yönetim için değil, Galatasaray'a ırgatlık etmek için aday oldum ama Serdar Eder olarak, bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum. Kimsenin listesine girmiyorum, diğer adaylara başarılar diliyorum'' diye konuştu.
Daha önce başkan adayı olduğunu açıklayan, ancak renk çekimine katılmayarak adaylıktan vazgeçen Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Kulübü'nün, işbirliğine ve güç birliğine ihtiyacı bulunduğunu belirterek, ''Ancak yaptığım temaslarda gördüğüm tablo bu değildi. Benim, böyle mutabakat olmadığında orada bulunmam söz konusu olmazdı. Bu nedenle aday adaylıktan çekildim'' dedi.
-DURAK CANAYDIN YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ-
Galatasaray Kulübü'nün, Galatasaray Lisesi'nde yapılan aylık olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan adayı Nazım Durak, Galatasaray Kulübü'nde kaosun ve Bizans oyunlarının egemen, üye ve taraftarların ise kuşkulu bir bekleyiş içinde olduğunu söyledi.
Özhan Canaydın yönetimini eleştiren Durak, ''Geçen 6 yıllık Canaydın dönemi, maalesef kulübümüzü bu acınacak duruma düşürmüştür. Galatasaray, tarihinde görülmemiş acılar içinde bırakılmıştır. Homojen ve tek sesli bir yapı oluşturulmamıştır. Galatasaray Kulübü yorgundur, yönetim, gerek düşünsel, gerek fiziksel olarak yorgundur, proje üretememiştir'' dedi.
Galatasaray Kulübü'nün gerçek borcunun 282 milyon dolar olduğunu savunan ve ''Gelecek yönetimi acil görevler bekliyor. Mayıs ayına kadar 30 milyon dolar paraya ihtiyaç var. Bunu verecek kişiler listemde hazır'' diyen Durak, şöyle devam etti:
''Riva arsası üzerinde ipotek vardır. Bu nedenle o arsa satılamaz. Duran varlıklarımızı elden çıkartmaktansa, cazip projelerle değerlendirmemiz lazım. Cezbedici futbol takımı oluşturmak lazım. Futbol takımımız kimseyi cezbetmiyor. Son zamanlarda Adnan Polat'ın, taraftarı maçlara çağırmasını ve Beşiktaş'a yenilmemezin nedenini onların taraftarlarına bağlamasını unutmayalım.''
Özhan Canaydın'ın basında yer alan eleştirel bir demecini okuyan Durak, ''Ben 57 yaşımdayım. Deneyim, 50 milyon dolar borcu, 282 milyon dolara getirmek değildir'' diye tepki gösterdi.
Nazım Durak, adaylığını açıkladıktan sonra Özhan Canaydın ile görüşmek istediğini belirterek, ''Kendisine ziyarete gittiğimde, bana 'Sen niçin aday oluyorsun, senin deneyimin var mı ?' dedi. Çok üzüldüm. Bu Galatasaray'a yakışmaz. En büyük Galatasaray, ne mutlu Galatasaraylı olana'' ifadelerini kullandı.
Durak, başkanlığa, Galatasaray Kulübü'ndeki olumsuzluklara tepki göstermek ve Galatasaray sevgisini göstermek için aday olduğunu kaydetti.
12.03.2008
Kaynak : AA
Quote:
Adnan Polatın Divan Kurulunda Dedikleri !!!
25 milyon dolar kaynak lazım.Devamlı alacaklılarla uğraşmaktan yeni projelere vakit ayıramıyoruz.Kısa vadede 2 senede finans açığı kapatılacak.Stad devereye girecek.6 Aylık proje çerçevesinde seyrantepede 10.000 kişilik loca,vip satışını başka firmanın 10 yıllık almak istediğini ve bunun için 70-100 milyon dolar teklif ettiğini söyledi.Olmazsa kendimiz pazarlayackmışız.5 yıllık kombine için bankalar bireysel kredi vermeye hazır olduklarını bildirmiş Onayını almışlar.Ev kredisi gibi kombine kredisi verilecek.10.000 koltuk:250 milyon dolar.6.500 dolar samiyedeki fiyatı yeni stadda 4.000 dolar düşündüğünü söyledi.
Rivayı 2 yıl önce satabilirdik o zaman 80 milyon dolardı belki banka borçlarını kapatırdı ama direndik satmadık şimde 120 milyon dolar civarında köprü yapılmasıyla dahada değerlenecektir.Buradan gelecek geliri sportif kaynaklara aktarmayı düşünmüyoruz.Ürün satışı konusunda kendimizi geliştiremedik.Yeni dönemde bu konu üzerinde yoğunlaşacağız.Kazancımızı bu yoldan arttıracağız dedi.Adnan Öztürk ün kendisini aradığını ve her zaman kendisine destek vereceğini belirttiğini söyledi.
Adnan Polat en azından "mıymıntı" değil. Hakkını sonuna kadar savunuyor ve konuşması gereken yerde konuşuyor. Kesinlikle başkan olması gereken kişi o..
Umarım liseliler bu yola taş koymazlar kendi hevesleri için..
G.Saray Başkanı olmaya hazırlanan A.Polat adaylık sürecine ilişkin ilk kez konuştu. Polat aday olmaya nasıl karar verdiğini ve Başkan olursa yapacaklarını anlattı...
Adnan Polat nasıl aday olmaya karar verdiğini şöyle anlattı:
"Dönem başında seçimden bir gün sonra gittim. Baktım ki Canaydın başı iki eli arasında düşünyor. Bana ikinci başkanlık sözü vermişti. Semih Haznedaroğlu'na aynı sözü vermiş. Ne yapacağını sordu. Açtım telefonu. Semih abiye "Abi büyüğümsün altında çalışmaktan gurur duyarım dedim. Canaydın da Semih abi de ağlamaya başladı. Sayın Canaydın, o gün bana 'benden sonraki Galatasaray başkanı sensin' dedi. Destekleyeceği sözünü verdi. Mali kongre öncesi aday olmayacağı da ilk bana söyledi. Ben 'gönlünde varsa devam et edestek olayım' dedim. Yoruldum, sağlığım el vermiyor. bayrağı sen taşıyacaksın ben destek olacağım."
POLAT YAPACAKLARINI ŞÖYLE ANLATTI
Ankara Galatasaraylılar Birliği'nde konuşan Adnan Polat 22 Mart sonrasında başkan seçildiği taktirde geçmişteki olay ya da kişilerle hesaplaşamaya girmeyeceğini, 'beyaz sayfa' açacağını belirttikten sonra yapacaklarını şöyle anlattı:
PROFESYONELLER YÖNETECEK
- Koskoca 15 kişilik yönetim kurulu ve bir başkanla yönetilemez. Kurumsallaşma ve profesyonelleşemeye ağırlık vereceğiz. Ben bile 8 ayda Galatasaray'ı tanıyıp hakim olabildim. o yüzden profesyoneller yönetecek.
- Futbol AŞ. Sportif AŞ ile birleşecek. Bunun için 70 milyon dolar gerek. İMKB'den izinleri aldık. bunu kesinlikle gerçekleştireceğiz.
STAD 2010'DA KESİNLİKLE AÇILACAK
- Seyrantepe şu an takvimin bir ay gerisinde. 3-5 ay gecikebilir ama ne olursa olsun 2010 -2011 sezonunu orada oynayacağız. Sezon ortasında bitse bile yeni sezonda açılış yapacağız. Stad bize büyük bir kaynak sağlayacak.
BORÇLAR NASIL BİTECEK?
-Borç yapısını biliyorum. Korkacak hiçbir şey yok. Gelir gider dengesini 70 milyon dolarla sağlar bitiririz. Sadece stadın kombine koltukları ve localarından 350 milyon dolar gelir elde edeceğiz. Yüzde elli yanılsak bile 165 milyon dolar eder. Özel bir şirket bize şu anda sadece kombinler için 100 milyon dolar nakit teklif etti . Evet desek bu sene kasaya girer
BOUZİD VE CARUSSO GİDİCİ
- Yeni dönemde dönüşüm gerçekleştireceğiz. Bouzid ve Carusso hayal kırıklığı yarattı. Sezon sonunda yollarımız ayrılacak. İki sene içinde bütün sıkıntılar bitecek. Yeni dönemde fair play içinde olacağız. Ama tokat atana öbür yanağımı dönmeyeceğim
BENİ KİMSE UZAKTAN YÖNETEMEZ
- Aday olurken bir kendime bir Allaha güvendim. İhtiyaç duyduğum herkesten görüş alırım ama son kararı ben veririm. Beni kimse uzaktan yönetemez.
Kaynak:İnternetspor
Artık yeni baskan diyebiliriz...Listesi merakla bekleniyor.
Bouzid ve Carrusca gitsinde :D Takıma bu güne kadar bence iğne ucu kadar bile yarar sağlayamayan 2 oyuncu.He Bouzid Sinou 5-2 yendiğimiz maçta 1 gol atmıştı tek faydası o oldu zaten.
Adnan polat'a bir önerm var:n:..Edmilson(Yeni popescu),Govou,Vercoutre sözlesmesi bitiyor..Gitsin onları alsın..
Bilmem kimsenin dikkatini cektimi ama " BOUZİD VE CARUSSO GİDİCİ"
Bu Carusso'da kim :D :D
"CARUSSO" Barusso'nun amca oğlu ya da Barusso'yu da yollayacaklar çaktırmadan mesaj verme çabasındalar işin şakası bir tarafa A.Polat'ın başkanlığı şimdiden hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok belkide başka diyecek lafa gerekte yok en iyisi o olacak
en azından yırtıcı bir başkan, kameralar karşısına çıktığı zaman ve biz başkanımızı dinlediğimiz zamanlar televizyon karşısında uyuya kalmayacağız.
PROFESYONELLER YÖNETECEK
STAD 2010'DA KESİNLİKLE AÇILACAK
dua edicem :D
Adnan Polat Gstvde konusdu: Polat gelecek yıl transfere 10M ayırdık..Bu oyuncular belli dedi..
Kimse öyle çok büyük paralara adam beklemesin derim..Önümüzdeki 2 sene borçlara dikkat edilecekmiş..Stadyum yapılınca rahatlama olcakmış..Belli projeler varmış..Zaten 25M acil gerekiyormuş borclar için..Bu yüzden listesini olustururken Paralı yönetici bakıyormuş..2 sene sıkıntı cekecekmisiz..Bu dönemde belli projelerle borclar inecekmiş..
Büyük ihtimal kontratı biten oyunculara yöneleceklerdir..Edmilson(Popescu gibi adam),Govou,Vercoutre bunları kontratı bitiyor..Alırlarsa süper iş yaparlar..Özellikle savunmadan iyi top sokacak,Oyun kuracak adam sart buda edmilson..
Adnan Polat başkan olursa 20-45'te yine şampiyonuz demektir...