Maça 10 dk. geç girdim.Baktım herkeste rahat bir hava var meğersem 1-0 öndeymişiz.Rahat başlayan maç saçma bir golle zora girdi.Takımı protesto ederken golün gelmesi baya ilginç oldu.:)Kötü futbol,yeterli sonuç.
Printable View
Maça 10 dk. geç girdim.Baktım herkeste rahat bir hava var meğersem 1-0 öndeymişiz.Rahat başlayan maç saçma bir golle zora girdi.Takımı protesto ederken golün gelmesi baya ilginç oldu.:)Kötü futbol,yeterli sonuç.
Trabzonsporu tebrik ederim ama maçın hakkı bu olmamalıydı 3 golde tamamen defans hatasından kaynaklandı.İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum ama Mehmet Topzun eksikliğini hissettik gerçekten ayrıca Gökhan Ünal artık tekrar formasına kavuşmalı.Bu sezon Türkiye Kupasını alalım yeter Ligdede 5. olduk sayılı artık altımızdaki Trabzonla 9 puan üsütmüzdkeilerle 11 puan fark var
Kayserispor 48 , Trabzonspor 38 Puanda şuan . Yani arada 10 puan fark var. Ama keşke 9 olsaydı o zaman kapardık aradaki farkı :)
Maci aldik, hakketikte.
Umut Bulut 2 atti, ama farkindaysaniz yaninda bi forvet daha varken daha cok gol atiyo. Kendini gelistirmesi lazim, ve tek forvet oyniyamiyo. 2ci golde Erginin Kayseri Defans oyuncularina kucukte olsa baski yapmasi topun Umut'un onune dusmesini sagladi. Bana gore Umut un yanina pivot tipinde bi forvet alirsak aralarinda 35-40 gol atarlar