-
Olayı ben Yattara'ya getirmiyorum. Her zamanki gibi herşeyi eleştiren extensor açmış bu konuyu bende yanıt verdim hata mı ettim ? Keşke daha somut şeylerle güzel güzel tartışabilsek de yönetici arkadaşlar uyarmasa. Ama napsın onlar da haklı .
''İmrenmeye devam et çünkü senin Yattara'nın şl de asist yaptığını görmen biraz imkansız... '' bak şimdi sen bu söyleyerek yine aklınca gereksiz yere beni ezmeye ,yada takımımı küçük düşürmeye çalışıyorsun.Evet ŞL'de göremedik ama Şimdi bende aynı şekilde sana karşılık versem, desem ki sen gittinde noldu , neler gördük neler desem nolacak ? değer mi buna ?
-
Delgado yu ne ara izlemişler de bu kadar talibi çıkmış anlamadım...yani şurada sayabilceğiniz kaç olumlu hareketi var...frikikden golü ile bobo ya yaptığı asist mi?
Hayır bir de onu geçtim Arsenal ve Valencia gibi kulüpler istiyor...Ya bu kulüpler geleceklerini riske atmak istiyorlar ya da kara para haklıcaklar...
Delgado 1,5 sezon oynadı sanırsam...Yanılıyorsam düzeltin...kaç gol atmış kaçda asist istatisikleri çıkartın ondan sonra konuşalım...
Fırat gol yükünü forvetler çekiyorda bu gollerin kaçının pasını DELGADO verdi?
Tamamiyle KOLPA haber...
-
Son maçta Ekrem yaptı asisti diğerlerini bilemicem :)
-
Delgado ligimiz için oldukça kaliteli bir oyuncu bence, yaşıda fazla ilerlemiş değil. Doğaldır..
-
kumaşı gerçekten kaliteli ama bir türlü istenen verimi vermiyor...
-
Burada kimsenin kimseye hakaret etmesine izin vermeyiz. Kimse kimseyi aşağılayamaz, biraz sıkı yönetimi bırakalım fazla uyarı ceza vermeyelim dedik ama olumlu bir gelişme değilmiş demek ki.
Tekrar eski katı, sert, her mesajı dikkate alıp bolca uyarı veren ve okur grubuna alan yöneticiler olacağız. İster uyarı olarak algılayın, ister tehdit. Bu tavrımızdan memnun değilseniz hiç mesaj yazmayabilirsiniz, adam akıllı 5 kişi mesaj yazsın ama mesajlar adam akıllı olsun bu bile bize yeter.