Abdülkadir Kayalı süper bir gol atti,1-0 öndeyiz.
Printable View
Abdülkadir Kayalı süper bir gol atti,1-0 öndeyiz.
beyler maç nerde yayınlanıyo?
Izlemek isteyenler bu link den izliyebilirler..
http://video.eurosport.fr/football/video_vid72243.shtml
http://video.eurosport.ru/football/video_vid72246.shtml
batuhan az önce kaçırdı ağır kaldı biraz.
ah batuhan ahh
emre çolak çok teknik bir oyuncu ancak uzun boylu değil ve boyuna göre hızının çok iyi olduğunu söyleyemem.
batuhan hayal kırklığı şimdiye kadar.
ilk yrı bitti.
internet kotalı da 45 dk. izlemem sonucu ne kadar gider kota:D?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakan şükür, galatasaray falan diyor bu ya:S
1-1 oldu suan maalesef
Aah Batuhan aah..
Dakika 80de uzatma veriliyor. Dedim bu ne acele meherki maçlar 80 dakikaymış. :n:
İlk golümüzü bu maçta yedik. Daha önce iki kere müzemize götürdüğümüz bu kupayı kazanmalıyız. Bu takım sekiz yıl sonra EURO 2016 kazanacaktır. Buraya yazıyorum.
Maçı İngilizce dinliyorum. Türkiye gol attığında nasıl bir söylemde bulunacak.
Metin ilk golünü yedi sanırım.. :D
İlk uzatma yarısıda bitti.
Spiker: "Fransız oyuncu yerçekiminin etkisi ile düştü." dedi. :)
bi ara hakan şükür falan diyolardı ya:S
Elenedik. Fransa çıktı. Normal süre 1-1 bitti. Penaltılarda 3-2'lik üstünlük sağladılar.
elendik malesef.
batuhanın şanssızlığı penaltılarda da devam etti.acayip bir el hareketi yaptı sonra kalenin
ortasına attı kaleci kurtardı.
Kaleciyi şaşırtmak için köşe gösterdi. Ortaya vurdu oynak kaleci yemedi :D
Kaleci her penaltıda öne çıkmasına rağmen hakem Sertaç'ın penaltıda uyardı sadece.
Fransa'nın kalecsi çok oynak ama iyi bir kaleci.
Batuhan'ın kibiri ve şımarık davranışları inanılır gibi değil.
Fransa bize karşıu fizik olarak çok üstün olmasına rağmen özellikle ikinci yarı golü yiyene kadar çok iyi oynamıştık defansımız çok dikkatliydi kakuta'ya bile dayandık ama olmadı penaltılarda da zaten iş şansa kalıyor ama Batuhan'ın kaçırdığı penaltı şans falan değildi umarım bir an önce vazgeçer bu tuhaf hareketlerinden
Batuhan yetenekli bir futbolcu ama bir konuda da belirtmistim,simarik birisi.Bu kafayla giderse o yeteneklerini harcar,yazik olur böyle yetenekli birisine.
Bu gün maça çıkacak; ama hala gazetelere röportaj veriyor. Bugün Fanatikte röportajı vardı. Ben şımarmadım felan diyor. Anlamadım gitti. Şımarmanın esiri ile çok güzel pozisyonları harcadı. Bize müstahak olsun.
Penaltı kaçırmada kimsenin suçu yok. Bu penaltı Platini ve Zico gibi isimlerde penaltı kaçırmıştır.
Tüh elenmemiz kötü olmuş, bu takımın finalde kadar yolu vardı :( Batuhan biraz alaycı davranmış..
Turnuvanın başladığından beri yorumları okuyorum ve işte bu yüzden Türk futbolunda üst düzey dünya çapında oyuncular yetişmiyor diyorum...
@Jesus_FB
16-17 yaşındaki çocuğu eleştirmek dünyanın neresinde var yahu?O ne kadar kötü olursa olsun eleştiri yapılmaz,yıkıcı olunmaz yapıcı olunur her zaman için ki oda olaya hevesle yaklaşıp hatalarından ders alıp geleceğine daha mantıkla bakarak yön versin.Yoksa; "bundan adam olmaz,bundan topçu olmaz" gibi yorumlar var ki çok vahim...
Türk futbolcularının teknik,taktik ve fiziki yönden diğer ülkelerin futbolcularından hiç bir eksiği yok,hatta fazlası vardır.En zayıf olan yönümüz mental anlamda profesyonellik konusundaki eksiklikler.Bunlarda bence futbolcunun kendisinde biten olaylar değil,tamamen çevre etkisi ile gelişen olgular(Oyuncu hakkında çıkan haberler,yorumlar,eleştiriler vb her şey)İşte bizim basınımız,futbol yazarlarımız ve futbolseverlerimizin yorumları,bunlar gün gibi ortada.Bu ortamda üst düzey futbolcu yetiştirmek çok zor.Üst düzey yetenekteki oyuncularımızın %80'inin gurbetçi olması bunun en büyük kanıtı...
İlk olarak eleştirdiğim kişiler bizlerin çok şeyler beklediği insanlar yanlış gördüğüm yerlerini söylüyorum ki bence bunu dünyada yapmayan insan yoktur.
Yetiştirdiğimiz oyuncuların mental özellikler dışında diğerlerinden alttan kalır bir hali olmadığına bende katılıyorum. Sen demişsinki çevre etkeni yüzünden bu durumdalar ama işte buna katılmıyorum. Gurbetçi oyuncularımızında diğer avrupa ülkelerinde yetişen oyuncuların da aldıkları eğitim sayesinde bizden çok öndeler onlar futbol okullarında eğitiliyorlar bence aradaki fark bu.
Çevre demişken 17 yaşındaki bir çocuğun bu tarz hareketler yapmasının nedenide çevresindeki insnlar olsa gerek.
Valla ne olursa olsun o hareket yapilmaz. Bu şımarıklık, rakibi küçük görmekten baska birsey degildir. Batuhan cok yetenekli bir isim kendini göstermek istiyor ; ama bir yerde frenlemesi lazım. Nerede görülmüş penaltı atarken atacagın köseyi göstermek. Yazık oldu onca emege.
Batuhan artistliğinin kurbanı oldu, bizde ondan büyük futbolcu olmasını bekliyoruz..
Yazık..
yav atacağı yeri gösteriyoda adam atlamazki oraya:Dha bari gösterdin oraya at:D
Şimdi yazacaklarım adam gibi futbol ve futbolcu tartışmasını hazmedebilenlere,herkes üstüne alınmazsa iyi olur;
Batuhan'ın şımarık olduğunu kimse inkar edemez zaten.Ama bu davranışlarının ona bir şey kazandırmayacağını ve yanlış olduğunun anlatılması için "bundan adam olmaz,topçu olmaz" tarzı yorumlar yapılmamalı diyorum ben.Bu hiç bir şey kazandırmaz aksine dahada kötüye iter.O yüzden yapıcı eleştiriler olmalı.Ayrıca benim "yapılan yorumlar" derken sadece bu sitedeki kişilerin yapdıkları yorumları kastedmediğimi anlayamayacak düzeyde değildir kimse zannedersem.Ben "Türk futbolseverlerinin" futbola ve futbolcuya bakış yönleri ve yaptıkları yorumlardan bahsettim.Bunlardan hepimiz rahatsısız zaten.Bir maçta kral yaparız,2.maçta bundan hiç bir şey olmaz deriz.İşte bu yüzden istediğimiz kalitede futbolcu yetişmiyor...
Ayrıca benim kızdığım nokta herkes Batuhan'ın kötü oynamasını bekliyormuşcasına,kötü oynasada buraya yazsam dermişcesine tüm mesajlarında Batuhan'dan bahsetmiş.U17 Milli takımı Batuhan'dan ibaret değil.Ve ya bu turnuva Batuhan'ın performansını ölçmek için yapılmış bir turnuva değil.Bunuda anlamanızı rica ederim...