ilk yarı tek kale top oynadık ama sonuc çıkmadı..genclerbirlgi çok fazla kapanıyor ama kilit açılmayacak gibi de degil...;)
ilk yarı tek kale top oynadık ama sonuc çıkmadı..genclerbirlgi çok fazla kapanıyor ama kilit açılmayacak gibi de degil...;)
Gençlerbirligi önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı !!!.Atamıyacagız gibi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gençlerbirligi neler kaçırıyor aman Allah'ım gençlerbirligi atıcak gibi..
Skor ? /: ..
0-0....Servet oyundan çıktı okan oyunda...
Mehmet Nas vurdu..Aykut çıkardı of of
Hakan Şükür çıktı...Ümit karan oyunda 65'e girdik.Elenicegiz...
Hakan çıktı Ümit girdi GS'de.İnş golü buluruz...
2 Takımda Her an Gol Bulabilir...
Gençlerbirligi 2. yarıdaki oyunuyla hak ediyor...
Dinlediğim kadarıyla gencler su an tek kale oynuyor.
Bu karamsarlık niye sevigili GS liler 20 dk var daha.Ama 2. yarıda GS yok gibi gerçekten.
hakem penaltımızı vermedi
Kahe öyle bir gol kaçırdı ki...
Yav hakem yuh yav,o eli nasil görmezsin ? O penaltiyi nasil vermezsin ?
bastırıyoruz bu dakikalarda ama gol yok :(
El saka elle müdahale etti gibi geldi bana ama.Tempo acayip yükseldi...
Gençlerbirligi gol attı.Herşey bitti.Tuna gol attı..YAzıklar olsun gs...
bitti bu iş kupa anadoluya gidiyor
Genclerbirliği finalde diyebilirz artık.
GS'nin 3 gol atması lazım. Mucize olmazsa GB finalde .Tebrikler
Anlamıyorum 55 dk'den sonra her maçta çöküş başlıyor.Ahh.TEBRİKLER GENÇLERBİRLİGİ
Yazıklar olsun Galatasaray.Şunu söylüyorum galatasaray ibb'ye de yenilip şampiyonluktan olur ;)
http://www.forzagalatasaray.org/elle.jpg
Neyse,olan oldu.Moral bozmaya gerek yok,bizde o kupadan cok var,hedefimiz sampiyonluk ...
Yeni federasyona diyecek lafım yok artık. İyice cozuttular. Cevat Güler ise kesinlikle saçmalıyor. Anlamsız değişikliklerle takımı mahveddi. En önemli defans oyuncusunu çıkararak maçı değiştiremezsin Bay Güler.
Gençlerbirliği kupayı kazanıp UEFA ya gitsin :D
Öyle bi mac oldu ki ilk yari biz 5-0 önde bitirebilirdik,onlar da 2.yarida fark atabilirlerdi bize.Ilk yaridaki kacan gollere yanmamak elde degil,onlardan birisi gol olsaydi rahat alirdik bu maci.
Fenerbahçe Galatasaray'a elendiğinde içimden Galatasaray'ın elenmesini dilemiştim ve bu dileğim gerçek oldu. Aynı zamanda kupa Anadolu kulüplerine kaldığı için de mutluyum. :D
1-1 oldu ama neye yarar...
El Saka yatıyor yerde...