Saçmalık Bu yaa öle her külüp birleşseydi ohooo :)
Printable View
Saçmalık Bu yaa öle her külüp birleşseydi ohooo :)
Bence güzel bir düşünce.Taraftarı ve stadı olmayan İBB,Kasımpaşa ile birleşerek seneye daha güçlü bir takım olarak çıkarlar karşımıza.
Zaten bence Kasımpaşa 2.yarıda Uğur Tütüneker ile gösterdikleri performansla kulüplerimizin Lorant sevdası yüzünden düştüklerini gösterdiler.Şu an şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'ı bile yendiler.
Kısacası bence akıllıca bir birleşim olur.İBB ve Kasımpaşa kadrosu birleştirilerek daha güçlü bir kadro ve Kasımpaşa'nın stad ve seyirci desteğiyle daha iyi bir takım haline gelebilirler.
Kasımpaşa'yla birleşeceğine 1. ligden düşen İstanbulspor'la birleşsin daha iyi.
Bunun neresi yanlis olur?
Olaya sportif olarak değil de tamamen siyasi olarak baktığımız için yanlış deniliyor. Oysa ki bir belediye takımının kapatılarak başka bir takımla birleşmesi gayet güzel olur. Boş tribünlere oynayan bir takımın maçları yerine dolu tribünlerele oynana maçları izleriz ve daha iyi olur.
Üstelik burada başka bir takımın hakkı da yenmiyor. Belki de Kasımpaşa 1. igde oynamayacağı için 1.ligden 1 takım düşmeyecek ya da 2.ligden 1 takım daha çıkacak.
Tabi şöyle de bir durum var, bu birleşmeden sonra takım üzerinde Belediyenin kontrolü devam edecekse hiç birleşme yapılmasın. Belediyeler spora katkılarını futbola bu şekilde değil de daha çok altyapı, tesisleşme şeklinde yapmaları daha uygun olur.
Önümüzdeki sezon da Atatürk Olimpiyat Stadı'nın boş tribünleriyle İBB maçlarını izleyeceğime, 2 takımın birleşmesinden doğan, daha güçlü bir ekip, taraftarı olan bir ekibi izlemeyi tercih ederim.
Siyasi yönüne hiç girmiyorum, siyasetin futbol üzerinde etkisini, bu birleşmenin nasıl gündeme geldiğini ve birleşme olasılığının neden yüksek olduğunu ülke gündemini az çok takip eden herkes biliyordur. Ben de hükümetten, muhalefetten memnun değilim, her ne kadar onlar spora bulaşsalar da ben yorumunda onları bulaştırmadan, bunun sonuçlarında doğacakları tartışalım derim.
Belediye takımlarının kapatılmasını çoğu kişi istiyor sanırım, o halde bu şekilde de olsa belediye takımlarının kapatılması iyi olur. Zorlayınca güzel sonuçlar çıkıyor.:p
Kasımpaşayı lig şampiyonu yapana kadar uğraşıcaklar...