yani :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by nekop
Printable View
yani :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by nekop
buffon tabiki
Arkadaslar Bence Ucuz Ve Kalİtelİ Olan Tek Kalecİ Sebastİan Frey....
enyeama...
Buffon dışında adam tanımam.İtalya'ya Dünya kupasını fln kazandırdı,bana devler ligini,en iyi kaleci seçildi...vb
Ya bu konu nasıl olsa daha önce açıldığına göre bence dallandıralım arkadaşlar.Çünkü Buffon ve Cech geçio sadece.En azından bi manası olur. Mesela : Büyük takımlar, orta düzeyli takımlar, küçük takımlar için gibi...
Bence;
1 - Cech
2 - Frey
3 - Opdal
tartışmasız cech
görüldüğü gibi
http://img93.imageshack.us/img93/492...0071wr9.th.jpg
cassillias en iyisi
Frey
Cech
sebastian frey zor bir soru sorun
türk olarak polat keser yabancı olarakta buffon ve frey
Rüştü Reçber :D:D
cech:)
ıker casillas
hildebrand derim bend esonra alın vedeneyin mondi süper ama 2010 futbolu bırakıyoo
1- carlos idriss kameni
2- maarten stekelenburg
3- gianluigi buffon
4- igor akinfeev
5- espen johnsen
buffon, cech, stekelenburg... bunların hepsiyle oynadım ama carlos idriss kameni gibisi yokk.. adam yemiyor... kameni den sonra buffon gelir, buffon'un en sevmediğim yanı maça ısınamıyor... maçın başında mutlaka 1-2 şut çıkarması lazım yoksa berbat oynuyor.. ama kameni bambaşka
stekelenburh, akinfeev, libis arenas, ochoa
Stekelenburg-Cech-Polat Keser.
bence ochoa
tek kelimeyle buffon o olmazsa fred
Arkadaşlar Buffon demişsiniz bence Buffon gerçekten kötü ya..Benim eski oyunumda Chelsea ile oynuyordum..Juve ile çeyrek final maçım çıkmıştı C.L.'de..Korktuğum 2 adam vardı..İbrahimovic ve Buffon..İbrahimovic yine yapacağını yaptı gerçi 1gol 1asist.. :D Ama maç skoru ? 2-5 Juve yenilmişti..Kalede Buffon vardı ve 5gol yemişti kendi evinde..Sonra Stamford'a geldiler ve maç 2-2 bitti 2maçta 7 gol yemişti Buffon ve bizim Cech'te 4..Stekelenburg..! Bence.. ;)
julio cesar
Cech - Ochoa
petr cech
akinfeev
frey