keske sol bek olan guilherme yi de alsaydın.Ilk sene kira,ikinci sene Carlosu keserdi.
Printable View
keske sol bek olan guilherme yi de alsaydın.Ilk sene kira,ikinci sene Carlosu keserdi.
Maldonadoya penaltı attırmışsın :D
Başarılar dilerim kariyerinde
Son zamanlarda aldığın galibiyetler iyi olmamaış ama olsun toparlarsın.ŞL grubundan çıkacağını umuyorum.Başarılar...
kariyerin hayırlı olsun avrupa da ceyrek final yetrli bize gösterelim avrupa ya kendimizi :D
3 tane amcyle nasıl oynuyosun :D cok guzel baslamıssın cl grubun zor ama cıkarsın dıye dusunuorum....lıgde 2. olursun gs 1.olur:Dbaşarılar
Trasferlerin çok güzel Kezman ve Deivid'i yollamalısın bence Şampiyonlar Liginde kendi sahanda 6 puan toplarsan rahat çıkarsın ama Marseille PSV ters takımlar dikkat etmek gerek :)
deivid fm'de çok iyi kalsın bence özellikle forvette iyi işler yapıyor :) arkadaşlar bunun konusunuda açmıştım ama kapattılar şans die süper kupa maçları neden hep 3-1 fenerin lehine sonuçlanıyor golüde hep bobo yada delgado atıyor :)
son 3 maç harici çok iyi gidiyorsun kariyerin bayağı hareketli geçeceğe benziyor :D
kullandığın taktik ve dizilişi paylaşırmısın iyi gidyorsun üzülme daha başlardasın
akşam kaldığı yerden devam edeceğim.
bu arada rameryem,
kimz taktiğini kullanıyorum akşam gelince linki veririm şuan acelem var da :)
Bekliyoruz kariyerin devamını dört gözle