valla ben oyunun gidişine ve maçlara gore değistiriyorum.genekllıkle tek forvet 3 forvet arkası 2 orta saha 4 defans...
Printable View
valla ben oyunun gidişine ve maçlara gore değistiriyorum.genekllıkle tek forvet 3 forvet arkası 2 orta saha 4 defans...
ben 1 yılda 3 taktik kullanırım;
1.si savumaya dayalı(eğer avrupa kupalarında 1.maç kazanıp 2.maçı oynuyorsam genelde bunu kullanırım.)
2.si klasik taktik(çoğunlukla kullandığım taktik.)
3.sü ATAK-SAVUNMA ... bunu bi siteden buldum. oyuncular hem savunma hem hücuma yönelik oynuyor. çok önemli maçlarda kullanırım bu taktiğide
ben tek taktikcilerdenim ama taktik derken oyun dizilisini kastediyorum ben 442 den asla sasmam hic degismez arada oklarda oynama olur belki ama genellikle kanat oyuncuları 442 attacking seklinde olur macına gore(deplasman,avrupa vs) dizilisle deil de oyuncularla ve takımla ilgili degisiklikler yaparım ornegin kendi sahamda takımı acık alanda oynatıorum yerine gore deplasmanda adam marke ve kapalı oyun tercih ediorum buyuk maclarda favorim kontra top gol yemeki atınca degeri olsun :)
genelde tek taktikten yanayımdır...ama rakibe ve oyuncularımın durumuna göre(sakat,cezalı ...) ufak tefek değişiklikler tabiiki olur...
tabi ki her maça ayrı taktik........................
tatktiğin tek olmalı kesinlikle ama küçük bi klupsen ve başarı gösterip avrupa da büyük klüplerle oynuyorsan deplasman da defans taktiğine yat evinde saldır diğer türlü adamların sakatlanmadıkça taktik değiştirmemen de fayda var değiştirirsen takımın oturması için en az iki üç maç lazım.
takımının en az 3 oturan taktik lazım.tek taktik yetmez ve öneml maçlardada en iii taktiğini kullan yada yeni taktik üret.yaptığın ii taktiğin büyük takımlarla oyndaığın maçlarda yeterli olmadığınnı görürsün.o yüzden hep taktik üret kalemini eline al devamlı çiz.
kardes hermac aynı taktık olurmu bunun deplasmanı,icerde mac war onemlı macı war degısır taktık.tek taktik olmaz
bnm 5 adet taktiim var abi rakibe göre birini kullanırım
bencede tum sezon aynı taktik ama benden cok iyi bi takımla oynuyorsam biraz kontrollu oynarım.
bende tek taktikçilerdenim ama cezalı we sakat oyunculardan doğan boşlukları taktiklerle dolduruyorum buna mecbur kalınıyo aslında göz göre göre yenilmek istemem
Ben Trabzonsporla oynuyorum. Taktigi devamli degistiriyorum. ama ne yapayim olmuyor. sezon ortasinda 12. siradayim. cok zor gol atiyorum.
Adam gibi taktik bulsam degistirmeden oyniycam.
Bence defans hiç değişmemeli alışmaları, ama önemli deplasmanlarda defansif
oyuncu sayısı arttırılabilir,forvet teke düşürülebilir,ayrı birşey yaptığımda zarar
veriyor.