Ne kadar kısır başladı turnuva.Hep 1-0 ve bir tane de 2-0
Printable View
Ne kadar kısır başladı turnuva.Hep 1-0 ve bir tane de 2-0
Almanya şu dakikaya kadar maçı 1-0 önde götürdü.Maçın gerçekten seyir zevki yüksek olmadığını söyleyebilirim..
klosenin asisti harika ötesiydi.:p
podolski 2-0 yaptı.güzel gol.
Bu golede sevinmedi pek..
Podolski bu sefer sevindi.:D
Almanya dokuz puan toplayacağı bir grupta turnuvaya tarihinde ilk kez katılan Polonya'yı yenerek başladı. Beklenen bir skordu.
Podolski gol atacağına bu kadar üzüleceğine zamanında Polonya'yı tercih etseydi üzülmezdi. Futbol'da duyguya yer olmadığı buradan da anlaşılıyor.
4 maçın 2si 2-0 2si 1-0 bitti
1 Maçta 3 gol göremedik henüz :)
Tipik Almanya maçlarından birisiydi.Hem çok koştular,hem süper pas yaptılar ve bolca pozisyona girdiler.Bu maçta sürprize yer yoktu zaten...
Bu arada maç boyunca Boruc'a Borut,Bak'e Bonk ve Krzynowek'e Kişinovek diyen spikere sevgilerimi yolluyorum...:D:D
Yunanistandan 1 kere daha nefret ettim. 2004 Avrupa Şampiyonasında defans yaparak şampiyon oldular artık bütün takımlar defansa önem veriyo 1-2 takım hariç. 4 maç yapıldı atılan toplam gol 6.
Dimi 3 gol olan yani üst biten mac yok...
Almanya iyi bir futbolla favori olduğunu gösterdi...
Klose'nin asist neydi be öyle :p Polonya çok rahat kontra atak yiyor.Almanya'nın ileride oynayan oyuncuları da çok iyi olunca fark atmaları kaçınılmaz oluyor.Fakat bu maç çok fazla gol kaçırdı Almanya..Büyük ihtimal grupta 9 puan toplayacaklar..Polonya'da 0 puanla sonuncu olacak bence.
Ben Almanları çok beğendim zaten fikstür avantajlarıda var favorimi belirledim Almanlar favorim şimdiden yarı finali düşünmeye başlamalılar
Polonya bu savunma anlayışıyla gruptan puan alamaz.Arkaya atılan her top tehlike.Maç daha farklı hale gelebilirdi..
Almanya kalite farkını gösterdi ve maçı 2-0 kazandı.Gerçekten çok iyi oynadılar ve bu turnuvanın favorisi olduklarını gösterdiler..
İlk golü seyredemedim ama 2.golde Schwensteiger'in yoktan var etmesi pozisyonu çok hoşuma gitti..
Almanyayı çok beğendim doğrusu kupanın en büyük favorisi
PodoLski maça damgasını vurdu. Muhteşem oynadı. Onun dışında PoLonya epey zorLAmaya çaLıştı ALmanLarı ama son vuruşLarda etkiLi oLamadıLar. Onun dışında fiziki açıdan iyi bir oyun gösterdi PoLonyaLıLar. Sadece bir PodoLski PoLonya da oLsaydı iş farkLı oLurdu.
Tipik bir Alman futbolu vardi dün sahada.Makine gibi isliyor bu takim,turnuvada favorimler ve daha ilk mactan gösterdiler bunu.
Polonya iyi mücadele etti ama ileride beceriksizlerdi ve defansta kötülerdi.
Ayrica gollerin ve asistlerin sahibinin Polonyalilar olmasi(Podolski-Klose)isin ilginc bir tarafi ...