256 ile 4 lig açarım genelde.Fazla kasmaz.
Printable View
256 ile 4 lig açarım genelde.Fazla kasmaz.
sadece ram e değil ekran kartına da bağlı ben 256 ile 3 lig açıyorum kasıyo.. Ama ekran kartı 32mb. mesela
2 gb ram 5 ghz işlemcim var 10 lig açıyorum,arkada tv izliyorum,onun yanında msn ve diğer şeyler açık banamısın demiyor :D
Benim anlamadığım bişi var . Ekran kartı FM ' yi kaldıramıyor mu acaba ? :D
512 ile tek ülke ve onun bütün ligleri açık. Paşalar gibi oynuyorum. Yalnız Scout programını açtıktan sonra 1-2 dakika kasılıyor o kadar.
Ekran kartının açıkçası bi alakası yok FM performansı ile. Ekran kartı sadece görüntüyü gösteriyor bu oyunda. İşlemci, ram ve harddiske bağlı. HDDdeki boş alana, ram miktarına, işlemci hızına bağlı yani.
1Gb Ram, 256 ekran kartı ve 3 ghz işlemci var yetmez mi 3-4 lig açmaya ?
8 lig açıyorum
kaç lig açtıımıza nereden bakıoruz, bilmiorum şu an :D
Seçeneklerden oyun durumu diyorsun sonrada orda seçili ligler var orda yazıyor.
sadece bulunduum lig açık :D
acemilik işte..
2 gb ram dualcore işlemci ve 512 mb 8500 gt (gerçi ekran kartının bi önemi yok lig açma konusunda) ile sadece 2 lig açıp oynuyorum :) kafam rahat olsun fazla lig istemez. :D
512 MB Ram, 7 lig açtım ve bazılarının alt ligleri de var. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım...
fm oynarken benim ram cpu ve sd kullanımı acayip artıyor.cpu kullanımı %100 lere çıkıyor.bunu düşürmenin bir yolu varmı?
512 mb ram ile ben hep 5 büyük ligi açıyorum.Arada Hollanda'yı da katarak 6'ya çıkarıyorum.Internet açık oluyor ve gayet güzel ilerleyebiliyorum..
Ya ben 512 ramle 2 lig açıyorum 1-2 sezon sonra yine kasmaya başlıyor..
Valla dediğim gibi 1Gb Ram,256 Ekran Kartı,3 Ghz İşlemci,300 Gb Harddisk(belki bu oyunla alakalı değildir.) Benim fan biraz kötü acaba o etkiler mi?
Bide benim bi sorum olucak.Neredeyse tanınan her ligin, oyuncu resimleri,formaları,logoları yüklü. Onlarda oyun hızını etkiler mi?
ben 20 - 25 lig açtığımı hatırlıyorm ama kariyer uzun vadeli olmaz 1 sezon 2 sezon oynarsın sonra bayar adamı
14 Liq SeçiLi biRaz kasıyo Ama İdaRe ediYoRum :)
Benim için farketmiyor
512 mb ram 256 mb ekran kartı 2.8 ghz işLemcim var 1 Lig iLe 3 Lig arasında fark oLmuyor rekorum 14 Ligdi :D
512 mb 10 lig açık gayet hızlı
256 mb brezilya ve arjantin ligini hep sadece görüntüleme kısmını açıyorum çünkü oralarda güzel ucuz oyuncular oluyor sonra türkiye ve birde yabancı lig açıyorum yani 2( 2 ) gibi birşey ama benim bilgisayarın hafızası o kadar dolu ki tek lig açsam bile kasıyor
7 Lig açtım hiç kasmıyor ama aLt Liqleri yok . (512) kassada 2017 yılında kasmştı.
Ramdan ziyade İşlemci önemli Ram 512 olsa iyi bir işlemciyle 10 lig açarsın...
Ama 1gb ramle 1 ligde kastığını söyleyen var...
Buna göre işlemci daha önemli...
yeni oyuna alışayım diye, süperlig ve bank asyayı açtım. 1 hafta olmadan 2015e geldim :D , 512+256 mb var, bazen de eBoostr çalıştırıyorum, hatta sürekli müzik dinliyorum, oyun açıkken foruma giriyorum. Fakat belirtmem lazım o 7-8 yılın, 3-4 yılı ulusal takımların başında iken geçti :D
512mb ram 6lig açıyorum altta internet msn media player :D
2048 ram var. ama hiç 5 ligden fazlasını denemedim. 5 lig yettiği için. bi ara deneyeyim bakalım daha fazla ligle nasıl olcak
Benim 512 mb ram.Ben en fazla 3 lig açıyorum.Yoksa çok yavaş ilerliyor.Aslında 10-15 lige kadar kasmaz internet açık olmazsa ama ne kadar az açarsan o kadar hızlı oluyor.