gün geçtikçe süprizler çoğalıyor, Almanya'dan sonra İtalya'nın sarsılaması, bu performanslar kupa için süpriz isimlerin şansını arttırıyor
Printable View
gün geçtikçe süprizler çoğalıyor, Almanya'dan sonra İtalya'nın sarsılaması, bu performanslar kupa için süpriz isimlerin şansını arttırıyor
Maçın başında çıkan kadrolara baktığında maç ile ilgili düşüncem değişmişti,beraberlik çıkacağını düşünüyordum,öyle oldu :)
İşler çok karıştı C Grubunda.Bugün Hollanda Fransa'yı devirir çıkmayı garantilerse,Romanya son maç Hollanda'yı yenebilir belki.
Romanya bu grupta olmayı haketmiyor.Hollanda,Fransa,İtalya varken çıkma şansları çok çok az.İtalya'dan ve diğer bir kaç takımdan daha fazla hakediyorlar üst tura çıkmayı..İyi oynadılar fakat yenemediler İtalya'yı.Tebrik ediyorum Romanya'yı.
Hollanda bugün kazanırsa son maçı Romanya'ya verir,beraber çıkarlar.
Euro 2004'te yaşanan Danimarka-İsveç faciası gibi.
Amßrosini ne ya ulan Dandini adam olmican sen hiç...
ßuffon: Dünyanın en isiydi yine..
Zamßrotta: Aslında iyiydi sağ ßekte ama golde hata yapınca klasik fm taßiri ile 5aldı..
Grosso: Çok iyi oynadı ßence Inter nsl yollamış bu adamı hayret.
Chiellini: Formayı hakettiğini tekrar gösterdi Juventus-Roma sırtlıyor İtalya Milli Takımını..
Panucci: Materazzi den 88kat iidir...
Pirlo: Daha ii olabilirdi odaklanamıyor maça ...
De Rossi: Harikaydı Gattuso artık unutsun milli takımı...
Perrotta: Zaten 11de olması hataydı A quillani oynaması lazımdı kötüydü bnce...
DelPiero: İyiydi yine 33yaşında olmasına rağmen iyi oynadı.
Camoranesi: İlk yarı iyiydi ikinci yarı kötüydü...
Toni: Yine şansızdı ama hakem buz gibi golünü yedi adamın...
Bu arada İtalya Marşı çok güzel :)
Sonuna kadar destekliyorum Azurileri..
Acaba Ambrosini'yi oyuna dahil ederken amacı neydi Donadoni'nin ??*
beraberliğe razı olmak olabilir çünkü camoranesi yerine onu aldı:icon_confused:
cassano umarım roma veya başka bir üst düzey takıma gitse keşke topa her dokunuşu insanı heyecanlandırıyor.birazcık kendisinde de suç var aklını başına almalı umarım roma ya da juventusa gider.
Mutu o penaltıyı atsaydı şimdi gruptan çıkmayı garantilemişlerdi.
Penaltıyı kaçırdıktan sonra Mutu ayakta bile duramadı yahu.
İtaLyanLara yazık oLdu. Sonuna kadar hakettikLeri bir maçtı ama oLmadı. HeLe RomenLer tabi Yunanistanın 2004 de futboL tarzının biraz daha hızLandırıLmış şekLi iLe oynuyorLar. Çok kıL bir taktikLeri var ve hiç zevk veren oyunLarı yok.
Toni nin goLü goLdü. PenaLatı da PenaLtı değiLdi ama maçın hakkı da beraberLik değiLdi. Son maçLarda HoLLanda bir kazık atıp Romanya maçına yatmaz ise, İtaLya Fransayı yenip gruptan çıkar bunun hesabını da FinaLde HoLLanda dan sorar diye düşünüyorum.
Romanya, zoru basardi. Son iki Dunya Kupasi Finalistlerine yenilmeyerek gruptan cikmak icin buyuk bir firsat yakaladilar. Bunu basaracak guce sahipler. Romanya bu gruptan cikmayi hak ediyor.
Romenlere bende uyuz oldum doğru düzgün top oynamıyorlar.Süreklide sert oynuyorlar.İlk yarı Petre ikinci yarı onun yerine giren Nicolita sürekli İtalya çıkarken faul yaptılar.İtalya son maçta Fransa'yı yener.Ama Hollanda Romanya'ya verir mi maçı bilinmez.Quagliarella'yı aldı Boriello'yu almadı o da ayrı bir saçmalık sözde genç yetenek diye çıkarmaya çalışıyor hem genç değil hem de yetenek değil.
Bu maç Fransa-Romanya maçına göre daha atraksiyonlu geçti.
İtalya ilk yarıda Toni'ye oynadı ve Romanya Toni'ye bir önlem getiremedi.Ama Toni'de havadan buluştuğu toplarda pek etkili olamadı.Etkili oldukların kaleci Lobont'a takıldı.Etkili olup Lobont'u geçtiğindede bu sefer hakeme takıldı.Hakem pozisyonada çok yakındı halbuki..Romanya ise uzaktan şutlarla etkili oldu..
2.yarının ilk başını seyredemedim.Forumda skorun 1-1 olduğunu öğrenince koştum hemen seyretmeye ama beklediğim heyecanı yine bulamadım.Maçın en heyecanlı anı penaltı pozisyonuydu ve Buffon en iyi olduğunu bir kez daha kanıtladı kurtardığı penaltıyla..Mutu penaltıdan sonra yıkıldı resmen..İtalya'da son dakikalarda kurtarıcı olarak Ambrosini'nin girmesi sanırım Hollanda'ya aşırı derecede güvenmelerinden kaynaklanıyor..
Romanya son 2 Dünya kupası finalistine karşı yenilmeden bitirdi.İstediklerini aldılar.Gruptan çıkmayı garantilemiş olan Hollanda karşısında yine istediklerini belki alabilirler ama ben Hollanda'nın o maçta yatacağına pek ihtimal vermiyorum..
İtalya artık yine bir finalde Fransa ile kapışacak ve Hollanda'dan gelen haberleri bekleyecekler..Ama son Dünya şampiyonu İtalya bu değil.Teknik direktör değişikliği,milli takımı bırakan oyuncular ve Cannavaro'nun sakatlanması İtalya'nın kimliği çok değiştirmiş..
romanya nın kötü oynadığına katılmıyorum.daha ne yapabilirler.sonuçta karşılarında dünya şampiyonu var.5 adamla hücum yapacak halleri yok..çok akıllı oynuyorlar zaten italya boş bir takım keşke bizim grubumuzda olsaydı...
italya'nın %100'lük golü verilmedi resmen ama ne olursa olsun bence italya kazanmalıydı