Almanya attı. 1-0..
Eger Hırvatı gecersek rakip olarak Almanyayı görmek isterim ben...
Printable View
Almanya attı. 1-0..
Eger Hırvatı gecersek rakip olarak Almanyayı görmek isterim ben...
Podolski harika getirdi ama...
Klose atı 2-0 :)
Daha ortadan gol olacağını anlamıştım..:)
2-1 olursa maç çok sarar:)
oley ße Almanya kazanıyor...
Off ne mac oluyor. 2-1 yaptı portekiz, gol nuno gomes.
Nuno Gomes attı..
İkinci yarı süper bir mücadele olacak ...
Bence Almanya burdan maçı vermez..
Ballack attı 3-1
Ballack da ne kafa var kardeşim, her yerden çıkıyor :D
Bariz fauldü gol öncesi ..
Portekiz'in maçı çevirmesi artık çok zor.Almanlar bayağı iyi oynuyor.
Golden sonra Scolari noluyo falan dedi (:
Ballack uyanık, caktırmadan itmiş, daha doğrusu baya caktırmış da hakem görmemiş :p
Bu arada bu turnuvada Cr7 nin bi nanesini göremedik :)
almanya dünya kupasındaki gibi aynı tarifeyi uyguluyor swenş7 o maçtada süperdi bu maçtada.:icon_cool:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
derken postiga tarifeyi bozdu 3-2.
Almanya'nin futbolu pek ic acici olmasa da Portekiz 3-2 den maci ceviremez. Hirvatistan'i elememiz halinde Almanya ile eslesmemiz oldukca sevindirici. Zira bizim futbolumuz Almanlara ters geliyor...
rahatlıkla söyleyebilirim bu maçtan şampiyon çıkmaz kötünün iyisi iki takım.
Ronaldo evine dönsün ve beğenmediği Türk Milli Takımı ile Almanya'nın maçını televizyondan izlesin.
Ronaldo bu turnuvada da yalan oldu neyse artık premiership açılış maçında Hull'e 3gol atar morali yerirne gelir.
düşünüyorumda portekiz bizi yenmedi biz kendi kendimize yenildik.
adamların kalesine gelen her top gol oluor biz yapamazmıydık.
portekiz bizi yenmenin cezasını çekiyor yarı finale çıkarsak acayip gülerim.:icon_smile:
Hakem bizim maçımız gibi bu maçıda katletti Portekiz'in elenmesine birtek yarı finale kalırsak Almanlarla yapacağımız için sevindim.
Ayrıca Simao ne işe yarıyor anlayamadım Nani - Quaresma varken Simao'nun kullanılması saçmalık.
Bekle bizi Almanya yarı finalde yanında hakem olmayacak ! :)
aykancım quaresma isviçre maçının en kötü oyuncusu seçildi.bu maçta onu kullanması biraz garip olmazmıydı.
portekiz ligi euro 2008 platformunun yanında biraz halı saha gibi kalıyor quaresmayı kullansaydı daha kötü de olabilirdi.simao lahm gibi adamla mücadele etti yani quaresma hayatta geçemezdi lahmı.
deco meireles moutinho petit tüm maç boyunca toplam sade ve sadece 1 tane top çalabilmiş.onu da petit.kaynak:eurosport.sadece bam güm şut çekti bu orta saha.meireles tercihide yanlıştı.moutinho daha bir tane kötü pas yapmamıştı o dk. ya kadar.ama moutinho sakatlanmış galiba:D yeni öğrendim edit.
bence portekizin bu orta sahası büyük maçlara bir numara düşük kalıyor.portekiz ligindeki gibi rahatlık olmaz.
dediğim gibi bu maçta iki takımda kötüydü 2-3 kimseyi yanıltmasın.kötünün iyisi 2 takım bu maçtan şampiyon çıkmazdı.2-2 bitebilirdi balalck'ın golü öncesi faul varmış.
Almanya sürpriz bir şekilde,tek forvet çıktı maça.Orta sahayı kalabalık tuttular.Çift önlibero Rolfes,Hitzlsperger,önlerinde Ballack,kanatlarda Podolski,Schweinsteiger orta sahasıyla Portekiz'in oyununu yönlendiren ve pozisyon hazırlayan Deco,Moutinho ikilisini böyle durdurma yolunu seçmişler.Son derece doğru bir uygulamaydı bu.Nitekim Moutinho çok etkisizdi,sakatlandı çıktı.Deco tek başına ataklara yön vermeye çalıştı,ama oda bir yere kadar.Her top aldığında iki kişi bastı.Böyle oluncada Ronaldo ve Simao'yu fazla topla buluşturamadı Portekiz.Almanya amacına ulaşmış oldu.Podolski,Schweinsteiger ve Klose üçlüsüde Portekiz gardını düşürdü ve çeyrek finale adım attılar.Umarım rakipleri biz oluruz...
Bekle bizi Almanya...
Almanya oynadı kazandı.Portekiz 3-2 yapınca Ballack ın gölü daha göz önünde olacak hakem yedi bizi diye.
Almanya beklenmedik bir şekilde Portekiz'in sihirli ayakları Ronaldo,Deco,Moutinho ve Simao'yu durdurdu,ondan sonra da kendi silahlarıyla Portekiz'i mağlup etti ve yarı finale çıktı.
Jakob-Park'ta Almanya'nın rakibi umarım biz oluruz ..
Beklediğim gibi Almanlar geçti zaten turnuva favorimdiler.Ronaldo kaç tane maçta üst düzey maçta üst düzey oynadı her maçta üst düzey performans beklemek bence doğru değil.Acaba 5 li orta sahayı Löw mü istedi yardımcısımı uyardı ısrar etti.5'li orta saha bitirdi Portekiz'i.Moutinho ve Petit bi anda bittiler.Deco yine yapabildiği kadar bi şeyler yapmaya çalıştı ama yapamadı.Pepe ve Carvalho'nun bombaları patladı her turnuvada her açılan ortaya rakipler vurdu.Biz çok büyüttük Portekiz'i kendi kendimize maçı verdik.Eğer yarın yenip yarı finale çıkarsak işimiz çok zor çok güçlü Almanlar.
C.RonaLdo Dünyanın en iyi futboLcusu ama maç takımı adına gidiyor ve hiçbirşey yapmıyor. Sahada öyLece doLanıyor. Nerde O Maradona, tek başına maçı aLıp giden adam. ÖyLe Laf iLe Dünyanın en iyi FutboLcusu oLunmuyor.
ALmanLar sonuna kadar hakettiLer. FauLden attıLar goLü ama yinede maç hakLarıydı. ÖzeLLikLe PodoLski gerçekten çok iyi oynuyor. GeLecek sezon artık onu Bayernde de bu şekiLde görmek istiyoruz.
Çok kötü maç oldu
İzlemesem vede 3-2 bitti deseler müthiş maç oldu derdim öyleyse ...