Oyun Değerlendirmesi
Öncelikle tebrikler için teşekkür ediyorum.Herkes tatile girerken benim hazırlık sürecim bu dönemde başlıyor ve önümüzdeki 3-5 günden sonra yoğun bir çalışma temposu beni bekliyor. Turksportal sınırları içerisinde olduğumuz için etkinlik hiçbir zaman bitmez ve ne kadar etkinlik varsa bende içerisinde yer alıyorum. :) Bu boş zamanımda kariyeri bitirirsem iyi olacağını düşündüm ve ilk tamamlayan kişi oldum. Ligin Bayern ile oynanması ne kadar iyi bir organizasyon içerisinde yer aldığımızın ilk göstergesiydi. Baktığımda herkes çok rahat galibiyetler alıyor ancak en az hata yapan ipi gögüsleyecekti. Oyuna başladım ve akıl edemediğim birşey vardı. Yönetimden ek bütçe istemek gibi. Herkes bunu yaparken benim yapmamış olmam lige 1-0 geride başlamamı sağladı. Eldeki para ile sadece Riquelme'yi alabildim. Kötü bir hazırlık dönemi geçirsemde Liga Pokal'a iyi başladım. Finale kadar geldim ama şansız şekilde 2-1 kaybedince önemli bir puanı orada bırakmış oldum. Ligde ise farklı galibiyetler alıyordum. Ligin 12. haftasına kadar yanılmıyorsam sadece 2 gol yemiştik. Önce 1-2 beraberlik aldım ve ardından Dortmund yenilgisi geldi. Benim bir şansızlığım vardır. Her oynadığım kariyerde başıma mutlak bir takım bela olur. Puan kaybettiğim takımlara bakarsanız çoğunun aynı takımlar olduğunu görürsünüz. Stuttgart'la 2kez berabere kalmam gibi, Dortmund'a kaybedip berabere kaldığım gibi vs. Ligde 103 gol atıp 17 gol yiyerek 83 puanla şampiyon bitirdik. 25 galibiyetin yanında 8 beraberlik ve 1 yenilgimiz bulunuyor. Tek yenilgimizi Dortmund'tan aldığımız gibi bize ligde 2 gol atmayı başarabilen tek takımda yine Dortmund'tu. Avrupa'da ise çok rahat şekilde finale geldik ancak finalde acayip zorlandığımızı söyleyebilirim. Neticede finale dek bu kadar iyi olduktan sonra şansta iyi olanın tarafında yer aldı ve penaltılarla Uefa'yıda kaldırdık. DFB Pokal kupasında ise yine rakiplerimizi çok rahat geçtik. Çünkü gol atma potansiyelimiz çok iyiydi. Oynanan 58 maçta 168 gol atmayı başardık. Yediğimiz toplam gol ise 38'di. 58 maçta 46 galibiyet 10 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Oyuncularımıza gelince ligin başında tek transfer olarak aldığımız Riquelme 4-5 adamın yapacağı işi üstlenince ortaya ligde 32 maçta 28 gol 30 asist oranı çıktı. Toplamda ise 51 maçta 45 gol 41 asist yaparak takımımıza büyük katkı sağladı. Ben bu kariyerden çok zevk aldım. Son olarak Süper kupayıda kaldırıp kariyer ligini kapatmak istiyorum.