Hasan hiç bir yere gidemez
Printable View
Hasan hiç bir yere gidemez
-Bu yaştan sonra kime gidecek bu bencil futbolu ile..
-Bunları yapanlar çoğubnluk değil toplasan 10 kişi etmez bence bu kadar kafasına takmasın
-Giderse de fazla üzülmem yararı yok aksine zararı var çok çalım yapıyor ama sezona başladığı gibi oynasa başımın üstünde yeri var ;;)
olay çıkaranlar bence Galatasaraylı değil para ile tutulmuş kişilerdir malum seçimler yakın...hasana gelince keşke dünya kupasından sonra gitseydi...
bu sene şampiyon yapsın bizi sonra kendi bileceği iştir...gönlüm kalmasından yana ama giderse bari kulübe para kazandırsın...malum...
bizi nasıl şampiyon yapabilir..Fm diliyle ortalaması 6 civarı bişey belki de daha az..ama sezon başı 8 gibi bişeydi;;)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
madem fm diliyle dedin bende sana şunu söyliyeyim...takımın geneli başarılı olduğu zaman oyuncunun ratingide artar...;;)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
takım başarılı değil daha doğrusu göze hoş gelen futbol oynamıyor Hasan Şaş'ın nasıl artacak
Daha nasıl göze hoş gelecek bu futbol el insaf :D
nasıl ya Galatasaray dan bu kadro ile bu kadar..
Ben 200 yılı Galatasaray'ını istiyorum tıpkı tüm G.S. Lİler gibi..
Biz yavaş yavaş futbolumuzu daha da artıtrcağımza yavaş yavaş düşüyor..
Galatasaraylılar bunu haketmiyor:(
Ben son dakikalrda atılan golerle değil de maçın ortasında atılan golleri istiyorum..
Rakibin Ali Sami Yen'e geldimi eskisi gibi ayaklarının ti,trediğini görmek istiyorum..
daha nasıl takım başarılı olmasın...
paraları zamanında yatmıyor...
taraftardan küfür ediliyor...
hocanın istediği oyuncular alınmıyor...
filenin sultanları çalışıyor...
ve daha büssürü şey sen başarılı değil diyosun...
yaw ben başarılı değil demiyorum..
Kötü ynuyor diyorum..
Ama bu kadro ile ve bu borçta (senin saydıklarında dahil)
Fenerbahçe gibi çok zengin bir takımın 1 puan gerisindeyiz..
Ama kötü futbol var..
ama inşaallah şampiyonuz bu sezon...
samsun spor maçından sonrada hasan kabzeyle tartışıp kaptanlık pazubant ını yere fırlatmış
zaten gidecekti bahanesi oldu ...
4 sezondur futbolda oynamıyordu .. saman alevi gibi 1 maç parla 10 maç yat...aydına ardaya hatta sabriye yazık..
Galatasaraydan aldığı parayı kim verir şahsen merak ediyorum ..