Ruslar çok iyi oynuyor hiç yerinde durmuyorlar kazanıcaklar ßence maçı...
Printable View
Ruslar çok iyi oynuyor hiç yerinde durmuyorlar kazanıcaklar ßence maçı...
Rusya-Türkiye final oynasada Avrupa'da olup olmadıgı tartışılan iki ülkeden biri kupayı kazansa..:p
Bence Rusya'nın hücum hattı Hollanda maçındaki kadar etkili olamaz.Çünkü İspanyollar Hollanda maçı yüzünden Rusya'nın oyuncularına özel önlem alıcaktır.Bende bu maçı İspanyollar alır diyorum.Ama gönül isterki Rusya-Türkiye finali olsa.
olmasa bile, Rusya-Türkiye gönüllerin finali... En azından bu 2 ülke ilk dörtte olacaklar... :)
Olmadı 3.lük 4.lük maçında Türkiye-Rusya olur. :p
Çok güzel maç olacak
tamamen 3 ihtimalli bir maç bence üzerine yorum yapmak kolay değil(derbi maçlar gibi)
güzel maç olacak
Kendi Milli maçımız kadar olmasa da bu maçı da heyecanla bekliyoruz...:)
Şöyle oturup ofansı düşenen 2 takımın macını izlyecem yarın:)
Bugün kazanırsak bayağı bir keyifle izleriz artık.:)
İnşallah bu eşleşmenin galibi şampiyon olur.Gönlüm Rusya'dan yana..
Türkiye & Rusya kupayı kazanmayı hak eden iki ülkeydi. Umarım Rusya bu kupayı kazanır.
Tek dileğim kupayı Almanya'nın kazanmaması.
gönlümden geçen Rusya ve finalde almanyayı yenmesi :)=
Kesinlikle katılıyorum.
Rusya'nın finale çıkıp Alman'ları yenmesini istiyorum.
Rusya mükemmel top oynuyor.İspanyollar da güzel oynuyor.Ama ben İspanyollara her turnuvada ayrı bir sempati duyarım.Bu yüzden İspanyolların kazanıp finale çıkmasını ve Almanlar'dan intikamımız almasını yürekten temenni ediyorum..
Kim kazanırsa kazansın almanya'dan daha iyi oynadıkları kesin.favorim ispanya
Bu maçı kazanan kupayı alacak.
Gönlüm Rusya'dan yana
İşte 11'ler!
26.06.2008 20:46
EURO 2008'de son yarı final maçı Rusya İspanya maçıyla tamamlanıyor. D Grubu'nda da aynı grupta yer alan iki takım Avusturya'nın Ernst Happel Stadı'nda finale çıkmak için mücadele edecek. Bu önemli mücadeleyi Belçika Futbol Federasyonu'ndan Frank De Bleeckere yönetecek. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.
Rusya
1-Igor Akinfeyev;
22-Alexander Anyukov,
2-Vasily
Berezutsky,
4-Sergei Ignashevich,
18-Yuri Zhirkov;
17-Konstantin
Zyryanov,
11-Sergei Semak,
20-Igor Semshov,
9-Ivan Saenko;
10-Andrei Arshavin,
19-Roman Pavlyuchenko.
İspanya
1-Iker Casillas;
15-Sergio Ramos,
5-Carles Puyol,
4-Carlos Marchena,
11-Joan Capdevila;
19-Marcos Senna;
6-Andres Iniesta,
8-Xavi,
21-David Silva;
7-David Villa,
9-Fernando Torres.
Fabregas yine yedeklerde,anlamiyorum bu adam niye bunu ilk 11de oynatmiyor ? Oyuna girdiginde Ispanyanin oyunundaki degisim ortada,takima sagladigi katki ortada yine de yedekte ...
İnşallah Spiker iyi anlatır şu maçıda keyfimizi kaçırmaz.. :)
@Emperor
katılıyorum sana ama sanırım kimi keseceğine karar veremiyor.Yoksa Fabregas çok rahat oynar.
Maça gelirsek bence Hiddink yine yapacağını yapar.
Zevkli bir maç olacağını düşünüyorum..Pavlyuchenko yine etkili olacaktır.
Final de Rusya olur bence
Bence Xavi yerine Fabregas oynamalı.Senna yerine oynarsa orta saha defansif yönden çok aksar zaten;)
Rusya'nın defansında önemli bir eksik var.Kolodin cezalı,onun yerine Berezutsky kardeşlerden Valery oynuyor.Rus takımı için büyük handikap...
İspanya ilk yarı itibariyle daha iyi, rakibine pozisyon vermiyor, topu ayağında tutuyor. Arshavin'i kitlediler. Rusya'nın bir pozisyonu var.
İspanya'da David Villa'nın sakatlanması kötü oldu, aynı Nihat gibi serbest vuruş kullanırken sakatlandı, sanırım lifi attı. Fabregas girdi yerine, Güiza'nın girmesini beklerdim ama orta sahayı 5'li yapmaya karar verdi Aragones. İlerleyen dakikalarda Iniesta ve Xavi çıkar, Cazorla ile Güiza girer diye tahmin ediyorum.
Uzatmalara gitme ihtimali yüksek.
Pavlyuchenko 1 frikik, 1 iki ispanyol arasında müthiş kontrol ve vuruşu, 1 de ceza sahası dışından olmak üzere kaleyi 3 kere etkili yokladı. Gercekten komple bir oyuncu. Rusya bence daha iyiydi. Topu ayagında tutan ispanyollar; ama etkili olan , pozisyonları bulan Rusya'ydı. Umarım turu gececekler. İspanya Arshavin e önlem almış ; ama Pavlyuchenko yu tutmakta zorlanıyorlar.
bastır ispanya hadi.ispanya kazanırsa beleş orijinal fm 2009'um olcak:)