Ukrayna ve Rusya ligindede bir sinirlama yok
Printable View
Ukrayna ve Rusya ligindede bir sinirlama yok
katılıyorum kardes :icon_lol:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aynen oyle en azından rusya lıgını bılıyorum cskada oynadıgım ıcın belkı ıstedıgın kadar alabılırsın ama kadroda 8 yabancı oyuncu oynayabılır. diger kalan rus olması sart...
fransada afrikalılar serbest ayrıca Türkiyede belli bir zaman sonra 10a çıkıyor yabancı sınırı.en rahatı almanya ne permit ne sınır :D
almanyada sınır yok ama ilk onbirde 3 ab dışı oynatabiliyosun hollanda ve ingilterede yok ama hollanda ligi cok sıkıcı ben bir sezonu zor bitirip kendimi ingiltereye attım en iyisi ingiltere
ingiltere en kotusu cunku genc oyuncu getıremıyorsun calısma ıznı werılıyor benım aldıgım oyuncuların hıcbırını ıngılterede karıyer actım alamadım
ingiltereye alcağın adamın milli maçların yüzde 70 indeydi sanırım oynaması gerekiyor.Fransa İspanya ve İtalya İsviçre'de ab dışından oyuncu sınırlaması var.Portekiz Almanya Hollanda Belçika'da yok
kardeş portekiz ligi ni bi dene fm (2007 de yabancı sorunu yoktu ben sportıng i çalıştırıyordum portekiz li bi tane oyuncum vardı ötekileri brazilya,mexica,kolombiya dan çok oyuncu vardı)
portekizde bildiğiim kadarıyla vardı çünkü brezilyalılr yabancı sayılmıyordu..Ben de sürekli brezilyalı alıyordum...fm 2007 de oynamıştım portoyla..2008 de de aynı kural mı geçerli bilmiyorum
İsrail ligindede yok bildiğim kadarıyla (Hatalıysam düzeltin )
almanyada var yahu ama sadece kupa maclarındaydı herakde
Ya ben Rusya liginde 3 sezon oynadımda 6 rus oyuncu 11de oynatman Lazım cok kotu bısey 4. sezonda baska kulube gittim Rusya Liginden takım secmeyin derim.
Almanya ligi'nde sınır şöyle var. Bundesliga'da yok sorun ancak Liga-Pokal'de var yani almanya kupasında yabancı sınırı var. Yaw alın istediğiniz kadar oyuncu, kayıtların yapılacağı son gün tatile çıkın hepsi kaydolsun :D ne uraşıyorsunuz bu kadar :D:D
Amerika liginde yabancı kısıtlaması varmı ?
ingiltere liginde bütün genclere weriolar izin ama oynatamiosun belli bi süre.mesela afrkali bi adam aldin 17 yasinda onun yaninda "izn" ibaresi cikar.o futbolcuyu gönderirseniz kiraliga ilerleyen 2 sene de tekrar sözlesme teklif ederseniz izin cikio eger futbolcuda gelişme weya potansiyel warsa.ama ilk aldiginda oynatamiosun.2 sene kiraliktan sonra anca oynatabilirsiniz.sözlesmeye izin werirlerse izinsiz birisi ici artik onu rahatlikla oynatabilirsinz.saygilar.
Almanya
Hollanda
İngiltere
İrlanda
İskoçya
Portekiz....
Hollanda da sınır yok
Almanyada 3 AB dışı oyuncu ilk 11 oynayabilir
İngiltere de work permit olayı var ab dışından oyuncu almak için oyuncunun son 2 yıldaki milli maçlardan çoğunda oynaması şart...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yabancı sınırlaması yok ancak amerikada transfer görüşmelerini kendin yapmıyorsun lig yönetimi yapıyor nba gibi salary cap diye bi durum var birde draft olayıda var tabi...:)
portekize istedigin kadar brezilyalı getirebiliyorsun sanırım, 3 büyükler dışında tüm takımlarda brazilyalı oyuncusu, portekizlilerden daha fazla
brezilya yabancıda bayagı sıkıntılı orda bi takım yonetebilirsin
vay bee neyse saolun
ark. bana hiç bir ligde sınır yok hile,program vb. kullanmıyorum :D türkiye liginde istediğim kadar yabancı alıyorum xD sadece 7 sine numara veriyorum. daha sonra avrupa listesine veriyorum bu numarasız oyuncuları oynatıyorum.ve kendiliğinden numara alıyolar :D böylece ligdede hepsi numaralı oluyo ama sadece 6 sı oynuyo :D
yardımım olduysa ne mutlu bana :D
Rusya 1. liginde 3 yabanci, süper ligde ise 5 yabanci sinirlamasi var. Kupada yok. Kupada kadroda kendi yetistirdigin bir futbolcu olmali, lig maclarinda ise alt yapidan 2. Rus liginde bayagidir oynadigim için biliyorum. Birde rus vatandasligi almalari 7 yil sürüyor, o zamana kadar futbolcular kocuyor :D.
abi kimse sölememiş galiba PORTEKİZ liginde bi sınırlkama görmedim daha...