Valencia'nın transferlerini çok beyendim ama atletico için aynı şeyi söyleyemeyeceğim biraz gereksiz futbolcular almışlar sanki umarım o 40 trilyonu iyi değerlendirir atletico ve valencia'ya güç olarak yaklaşabilecek bir kadro kurar.
Printable View
Valencia'nın transferlerini çok beyendim ama atletico için aynı şeyi söyleyemeyeceğim biraz gereksiz futbolcular almışlar sanki umarım o 40 trilyonu iyi değerlendirir atletico ve valencia'ya güç olarak yaklaşabilecek bir kadro kurar.
Başarılar dilerim ikinizede
Berksu bence iyi transferler yapmamışsın umarım beni yanıltırlar.Valencia'nın transferleri güzel tebrikler.
2 takımada basarılar.
Yeni transferlerim yolda ama 2 seçenek var dm ve dc'de.
DM = Thymoshuck gibi bi adı var birde II Makoun diye biri var.Fiyatları timoşçuk 35 M YTL ( çok pahalı ) II Makoun 21 M YTL ama 24 yaş ve özellikleri hala gelişebilcek durumda.
DC = Metzelder'i istiyorum ama o da 31 M YTL istiyor.Yine çok pahalı.Bir de Fernando Meira var yanılmıyorsam 16 M YTL istiyor.
Hangilerini seçmeliyim? İki mevkiyede 1 kişi alacağım!!!
Fernando meira faydalı olabilir.Eğer tecrübeli oynatırsan Igor Tudor.Birde transferlerde genellikle arjantinli tercihiniz galiba?
Makoun u al ilerde iyi bi programla süper oluor
en iyi transferleri valencia yapmış...... heri ikinizede başaarılar
başarılar..