biri izmirli usta fmcı mı arıyor :D
Printable View
biri izmirli usta fmcı mı arıyor :D
Pazar olabilir.Geri kalan günler 1 gün önceden belli oluyo :D Hafta içide olabilir.Siz ne düşünüyosunuz ?
Benim için hafta için 6'dan sonra hafta sonu her saat olabilir.
Sadece Sekopej ustayla biz buluşucaz galiba:D :n: kimse den ses yok.İzmir'li people'lar :D
Ben her gün kendimle buluşuyorum.:D Şimdi sen de gelirsin 2 kişi oluruz, gelmek isteyen varsa bekleriz yoksa da sorun değil. Baran da mutlaka gelecektir, gelsin de kulağını çekeyim onun.:D
Geleyim mi bende? (u)
4 kişi olduk :icon_razz:
Koskoca izmir de bu kadar mı turksportal cı var
Serkan Bey yol paramı verirse seve seve.. :p :p
Bende urla ' da oturuyorum yani bende gelebilirim buluşmaya :)
Tabi canım Serkan beyin holdingi var, gelmek isteyenlerin parasını verir elbet.:p
O zaman önümüzdeki hafta buluşuyoruz arkadaşlar.
Olur bence.Tam tarih koyarsak daha rahat oluruz malum yaz vakti düğün dernek organizasyonu bol oluyor :D :n:
Siz bulaşamassınız :p Baran teee ne zaman dediydi bana İzmire gidecem diye 1 ay oldu siz hala buluşacanız :zuhaha
Konuya çoraklanan Kayseri ekibinden ses seda yok..Biz de buluşalım Kayseri.. :p
valla eylul sonuna kadar yokum oralarda olsam gelirdim :)
2 agustos gibi İzmir'de olma ihtimalim var zaman uyarsa bende katılabilirim. :)
Burak sen gel seninle de buluşuruz, seninle daha getirdiğin paraları ayy balıkları yiyeceğiz.:D
Serhat geliyırsa o zaman buluşma 2 ağustosta. Var mıdır karşı çıkan?:D Bu laf üzerine gelmezsen Serhat her zaman bunu yüzüne vururum ona göre.:D
Ben de İzmir deyim 2 Agustosta nerde ve saat kacta ama kesin gelirim diyemem cünkü manisada düğün var gidebilirim önceden
Akşamüstü saat 5'den sonra olabilir çok da sıcak olmasın. Yer konusunda ise çoğunluk nereye yakınsa orası olsun, ben tam merkezdeyim; Karşıyaka, Alsancak, Konak, Bornova neresi olursa gelirim.
Hemşehrim Bayraklı'yı neden saymıyorsun :n:
Aslıda Bayraklı sahili en iyisi bana göre, böyle güzellik yok başka yerde.:D
Ama her gün Bayraklı-Karşıyaka git gel sıkıldım, farklı yerler de görmek, gezmek istiyorum ben.:D
2sinde buluşmamı olur arkadaş :p
İzmir yakınlarına 7 yada 8'inde geliyorum bende :D Ama İzmir zor. Baran'a belki gelirim diyodum gelemiyorum. Zaten buluşma 2'sinde :p
Tatil yörelerini gezin :p Konak, Bornova napcanız oralara hep gidilir :D
Sen gel 7'si veya 8'in de bir buluşma daha yaparık merak etme sen.:D
Ne tatil yöresi yahu canım İzmir merkez dururken.:D
Uçakla gelirsem 7 yada 8'inde kesin İzmirden geçicem. O durumda yapabiliriz belki. Ama Otobüsle gidersem İzmirin yanından bile geçmem :p Zaten benim işim yarın belli olacak. Hocaya Fİnalin tarihini bi sorayım ona göre bilet alıcam.
Basmane semtinde gayet uygun oteller var :D
Basmane buranın Çömlekçi'si oluyor heralde :n:
Şu Buluşmanın İstanbul'unuda Düzenlese Abilerimiz :D